Canım yarışmacılar konuyu düzenleyemiyorlar diye biliyorum :44:Konu açılır bir hata olursa yardımcı olabilirim
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versinZor bir yıl sizi bekliyor
Ben oylamayı farklı düşünmüştüm bu sefer.Mesela bir kişi her böreğe puan verebilecek sanmıştım.Birine 5 birine 6 gibi.Sonra oylar toplanıp birinci çıkacak sanmıştım.Niye öyle düşündüysem.
Ben oylamayı farklı düşünmüştüm bu sefer.Mesela bir kişi her böreğe puan verebilecek sanmıştım.Birine 5 birine 6 gibi.Sonra oylar toplanıp birinci çıkacak sanmıştım.Niye öyle düşündüysem.
kuzuu öyle düşünmenin sebebi ilk katılan arkadaş böreğinin nasıl beğenileceğini öğrenmek için herhalde anket koymustu sunumuna o yüzden öyle düşünmüşsündür çünkü bende öyle zannetmiştim
nevreste konuyla alakalı değil ama bişey söylemek istiyorum
ben sahsen alışmışım senin kovboy şapkalı kıza şimdi bu resmin bana tuhaf geliyo alışamadım
o kovboylu kızı gördüğümde kendi kendime
"" ahaa yemeklerin kovboyu ustası geldi kaçılıınn"" diyodum
kuzuu öyle düşünmenin sebebi ilk katılan arkadaş böreğinin nasıl beğenileceğini öğrenmek için herhalde anket koymustu sunumuna o yüzden öyle düşünmüşsündür çünkü bende öyle zannetmiştim
Evet öyleymiş canım.Öyle güzel olurdu aslında.Tıpkı televizyondaki yarışmalar gibi.Neyse diğer yarışmalarda bu fikir değerlendirilebilir aslında dimi.Kazen Bey'e duyurulur:)
nevreste konuyla alakalı değil ama bişey söylemek istiyorum
ben sahsen alışmışım senin kovboy şapkalı kıza şimdi bu resmin bana tuhaf geliyo alışamadım
o kovboylu kızı gördüğümde kendi kendime
"" ahaa yemeklerin kovboyu ustası geldi kaçılıınn"" diyodum