- 8 Aralık 2011
- 45.896
- 167.739
- 798
Nevoş hani sana yakın gelir gömbe kıymalı olur çok güzel olur oda olsa hiç fena olmazBörek istiyoruz
Paçanga böreği isterim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoş hani sana yakın gelir gömbe kıymalı olur çok güzel olur oda olsa hiç fena olmazBörek istiyoruz
Paçanga böreği isterim![]()
Evet canım harika olurNevoş hani sana yakın gelir gömbe kıymalı olur çok güzel olur oda olsa hiç fena olmaz![]()
Evet canım harika olur
Kol böreği,gül böreği![]()
Ayyy evetBu yarışmaya ıspanaklı saç böreğide yakışır![]()
EvetAyyy evet
Sen diyette değil misin![]()
Evet
Vala bilahi sadece bakıyorum
Diyemtisyene kk yi söylesem yasaklı listesine alır![]()
Canım ama sahiden çok eğlenceli oluyorNevreste sen böyle gaz verdice katilasim geliyor.Sonra otur oturdugun yerde diyorum
Katıl katıl katıl.Nevreste sen böyle gaz verdice katilasim geliyor.Sonra otur oturdugun yerde diyorum
Katıl katıl katıl.![]()
Cok israr etmeyin,israrlara dayanamamCanım ama sahiden çok eğlenceli oluyorHadi kalk yap harika böreklerinden birini
Size gaz verip sonra sen niye katılmıyorsun demeyin diye en sevdiğim böreklerimden birini yaptım
.Hadi sizde beni yalnız bırakmayın
![]()
Ama biz senden börek istiyoruzCok israr etmeyin,israrlara dayanamam
Bakari,zaman bulursam bi ihtimal katilabilirim![]()
Hani nerde11. Börekmi geliyor![]()
Hoşgeldin canımYetisebildim yarismaya, kategori de guzelmis :)
Uzun zamandir tatilde oldugum icin takip edememistim katilan tum arkadaslarima basarilar dilerim..
Ellerine saglik herkesin..![]()
Hani nerdeKimse gelmiyor
O kadar gelin diyoruz
![]()
Ama hemşom sen söyle eğlenmiyor muyuzİkna cabalarını görüyorum belki olabilir![]()