Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)

DSCF5802-1.jpg

Burasida neredeyse english home :)

canım benim asıl ben teşekkür ederim, konuma renk kattınnn, harikasın salonuna o tablo müthiş yakışmış, çok beğeniyorum o tabloyu seneler önce vardı heralde eng home da...canım mutfakta minik fırın kapları ve katlı servis sanırım eng home başka hangileri bilemedim? o minik fırın kaplarını süs olarak mı kullandın sen? bi de konuyla ilgisiz ama ip perde gördümm neresi orası? :)) hepsi çoook güzel iyi günlerde kullannnn :KK36:

Tabloyu her gidisimde goruyordum bir ay oncede aldim koltuklarima coook uyum sagladi benim gozumde tabi :) firin kaplarinda sutlac var ikram edebilirim sizede :)) ip perdeli olan yer teras cam ile kapattirdik terasi ip perde cok kullanisli oldu benim icin terasda bu arada guzl yorumlarin icin ayrica tesekkur :)

bu arada kavanoz kapaklarim da e.h :)

Son düzenleme:
Mutfağınızı gerçekten çok beğendim özellikle de kavanoz kapaklarımızı hem de puantiyeli ! Çok şekerler lakin salonunuzun yastıklarından ötürü mü emin olamadım ama biraz kasvetli buldun yastıklarımızı belki daha modern bir şeylerle değiştirebilirsiniz ikeada güzel modeller vardı anımsadığım kadarıyla. Ben pembeyi yalnızca beyaz ile beğeniyorum o yüzden galiba kahve banyoda beğenmedim sanki krem olsa daha mı yakıştırdı diye düşündüm bir de yemek masanız sanırım bir davet için kuruluydu ? Günlük yemeklerde böyle değildir sanırım , biraz fazla kalabalık buldum lakin bu benim şahsi görüşüm bir de artık değiştirmek istiyorum derseniz daha hafif bir yemek odası takımı seçebilirsiniz muhtemelen o zaman daha az kalabalık bir masa ile de şık olabilir eviniZ mutfağa sevgilerimi sunuyorum tekrardan güle güle oturun mutlulukla :KK60:

canım benim evim daha kurulmadı çeyizimden aldıklarımı atsam nasıl olur:))))

X