Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen başlasaydın. :)))bakalım ilk kim koyacak :)
haklısın tatlım :)) bugün foto çekemedim koyucam tabi ama yarın inş.sen başlasaydın. :)))
sende var mı bişeyler :))sen başlasaydın. :)))
var da valla çok yorgunum. :)) konu biraz canlansın eklerim ben de.sende var mı bişeyler :))
anlaştıkvar da valla çok yorgunum. :)) konu biraz canlansın eklerim ben de.
Mutfağınızı gerçekten çok beğendim özellikle de kavanoz kapaklarımızı hem de puantiyeli ! Çok şekerler lakin salonunuzun yastıklarından ötürü mü emin olamadım ama biraz kasvetli buldun yastıklarımızı belki daha modern bir şeylerle değiştirebilirsiniz ikeada güzel modeller vardı anımsadığım kadarıyla. Ben pembeyi yalnızca beyaz ile beğeniyorum o yüzden galiba kahve banyoda beğenmedim sanki krem olsa daha mı yakıştırdı diye düşündüm bir de yemek masanız sanırım bir davet için kuruluydu ? Günlük yemeklerde böyle değildir sanırım , biraz fazla kalabalık buldum lakin bu benim şahsi görüşüm bir de artık değiştirmek istiyorum derseniz daha hafif bir yemek odası takımı seçebilirsiniz muhtemelen o zaman daha az kalabalık bir masa ile de şık olabilir eviniZ mutfağa sevgilerimi sunuyorum tekrardan güle güle oturun mutluluklaEki Görüntüle 1411289 Eki Görüntüle 1411291 Eki Görüntüle 1411292 Eki Görüntüle 1411293
Masa ortum peceteliklerim english home
tablonu ve masaörtünü çok beğendim canım :))iyi günlerde kullan:)))Eki Görüntüle 1411289 Eki Görüntüle 1411291 Eki Görüntüle 1411292 Eki Görüntüle 1411293
Masa ortum peceteliklerim english home
süpper olur şekerim ne demekcanım benim evim daha kurulmadı çeyizimden aldıklarımı atsam nasıl olur:))))