- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi balyanak86
Karaktersizmiş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber olmayı denedik ne demek? Yani bir ilişkiniz, birbirinize verilmiş bir sözünüz yoktu ama böyle fiziksel bir olay var, gel beraber keşfedelim nasıl bişey mi dediniz?
Yaşlarınız çok mu küçüktü? Hayır sizin tercihiniz, yargılamak için sormuyorum, ama bu kadar özel birşeyi paylaşacağın erkeğe çok derinden bağlanabileceğinizi düşünmediniz mi?
Ben çocuğun yaptığını yadırgayamıyorum. Ortada bir ilişkide yok, vaadde.
Canım zor bı durum anlıyorum bıttıgını kabullenemiyorsun 6 yıl cok uzun bı sure emınım cok sey paylasmıssınızdır evınızın duvar rengını bıle secmıssınızdır ama bitti ve o suan gecmısı gerıde bırakıp hayatına devam etmıs bı durumda sen neden yapamayasın kı bunu sen ondan daha guclusundur emınımgayet mutlu olduğunu düşünüyorum yeni hatunuyla acaba aklına geliyor muyum dediğim gibi ortak bir ortamımız yada arkadaşımız kalmadı ben hepsini engelledim gitti ve 6 yıllık tanışıkta ilk defa 1 sene olacak nerdeyse uzağızzzz
fiziksel bişey değil beraber olmayı denedik derken beraber biz olmaktan bahsettim ben yaşımızda gayet buyuk vaad olayına gelince ailesiyle tanıştım ilerde çocuğumuz olursa nasıl dair hepsini konuştuk size bir insanı oyalamak umut vermek ama sonra anında hiçbişey yokmuş gibi gitmek normal geliosa dicek bişeyim yok tabikide saygı duyarım...
ben artık istemiyorum zaten demiştim cunku ne benle yapabiliodu nede bensiz arada sıkışıp kalmıştım ben beni bu hale getirdiği için üzülüyorum....Beraber olduk diyince yanlış anlamışım, özür dilerim. Bu sıralar böyle çok konular var ondan olsa gerek.
Ee o zaman içinizde kalacağına son bir kez arayıp sorsanız mı acaba, biz de eksik olan neydi, neden yürümedi ilişkimiz diye?
ınatla mutluluk aynı yerde olmazzAlla alla ya ne kolay ne basitmiş evlenıyorummmm... Valla canım belkı bana kızcaklar sana bunu dedıgım ıcın ama ben derım kı civi çiviyi söker hemen en yakışıklısından en anlayışlısından en romantkınden bı sevgılı yapıp onun gözüne sokuyorsun ılıskını ve dıyorsun kı Pardon canım tanısıyormuyduk... Benı silip unutanı ben hıc tanınmam arkasından da gözyaşı dökmem tek erkek o mu kaldı bea oooo sen elını sallasan ellısı
Bencede olmaz ama bu güzel gıden bı ılıskı ıcın gecerlı dıye düşünüyorum . Suan zaten mutlu degıl konu sahıbı benım düşüncem hıc olmadı mutsuzlugnu bellı etmesınınatla mutluluk aynı yerde olmazz
bnce
kızlar yaklaşık 6 yıllık bir arkadım vardı herşeyimizi paylaştık, çok eğlendik ve sonunda beraber olmaya denemeye karar verdik hayatımda ki ilk kişiydi onun için bir çok fedakarlık yaptım çok sevdimm gerçekten cok sevdim daha sonra tayinim cıktı ve gittim bu sırada oda turla tatile gitmişti ve bir kıza aşık olmuş orda bana yazdı bu yaz düğünüm var evleniyorum sende mutlu ol hakkını helal et filan falan bu olay nerdeyse 1 sene önceydi dün gece rüyamda gördüm ve gerçekten özlüyorum sonuçta cok şey paylaştık ama yüreğim bir türlü affetmiyor mutlu olmasını o kızı sevmesini istemiyorum ben Allah dedim sustum ama bu yaşattıklarınıda haketmedim kii.....zamanla herşey düzelir diorum ama yüreğimi soğutamıyorum![]()