Engeli kaldırmış

sonsuzakadars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
311
109
103
Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Geçen öyle bi bakıyım dedim engeli açmış WhatsApp ta
Bi şaşırdım
Sadece merak ettim canı mı sıkıldı aklına mı geldi diye düşüncelerinizi merak ediyorum
(Gerek yok niye baktın falan gibi yorumlara kapalıyım)

Aynısı başıma gelmişti. Yeni kız arkadaşı vardı ona rağmen whatsapp ve facebooktan engelimi kaldırmıştı.Evlendiler şimdi o kızla. Toplu halde engelleri kaldırıyorlar nasıl olsa yazmaz artık diye ya da engelli listesinde görünmeni istemiyor... ümitlenmeyin boşuna

Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Geçen öyle bi bakıyım dedim engeli açmış WhatsApp ta
Bi şaşırdım
Sadece merak ettim canı mı sıkıldı aklına mı geldi diye düşüncelerinizi merak ediyorum
(Gerek yok niye baktın falan gibi yorumlara kapalıyım)

telefonunu değiştirmiştir, WhatsApp ı silip yüklemiştir

Numarasının hala olması da ironi :-)

Bence, engellenenler listesinde boş yere kalabalık olmanızı istemedi :-) ben öyle yapıyorum bir sene falan sonra engeli kaldırıyorum, kalabalık sonuçta :-)

burada konuya yorum yapmak yerine konu sahibini rencide edince tatmin olanları anlamıyorum.
yani hangimiz zaman zaman eski sevgilimize bakmıyoruz ki, valla ben bakıyorum bazen normal bir insan aklıma gelirmis gibi geliyor, normal yani..
o kisinin de belki sen aklına gelmissindir o da artık zaman gecti gerek yok diye kaldırmıs da olabilir, veya bir arkadasın yazdıgı gibi listesi silinmis ondan dolayı da olabilir. bilemiyorum. ama aklına dusmussundur yani normal bir sekilde o da böyle bir sey yapmıstır artık gerek görmedigi icin.

Back
X