Engeli kaldırmış

Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Geçen öyle bi bakıyım dedim engeli açmış WhatsApp ta
Bi şaşırdım
Sadece merak ettim canı mı sıkıldı aklına mı geldi diye düşüncelerinizi merak ediyorum
(Gerek yok niye baktın falan gibi yorumlara kapalıyım)
Sadece meraktan acmistir. Onu sildinizmi engelledinizmi diye.

Henüz kimseyi engellemedim,hatta hiç kimseyi engellemedim hayatımda öyle arayan rahatsız eden de yok,çok sıkıcıyım konu sahibi bu mevzulara da yabancıyım,bu minvalde yorum yapmak yasaktıysa okumadan geçiniz pilizz:halay:

Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Bi şaşırdım
Sadece merak ettim canı mı sıkıldı aklına mı geldi diye düşüncelerinizi merak ediyorum

whatsap hesabını silip yeniden kurduysa engeller otomatik kalkar.

Ben telimi değiştirip yeniden WhatsApp yüklediğimde tüm engelli listem silinmişti. Eskilerin tel nosunu bilmediğimden de yeniden engelleyemedim. Bu da bi ihtimal.

bundan bahsediyorum :)

Aynısı başıma gelmişti. Yeni kız arkadaşı vardı ona rağmen whatsapp ve facebooktan engelimi kaldırmıştı.Evlendiler şimdi o kızla. Toplu halde engelleri kaldırıyorlar nasıl olsa yazmaz artık diye ya da engelli listesinde görünmeni istemiyor... ümitlenmeyin boşuna
Beklediğim ceva
burada konuya yorum yapmak yerine konu sahibini rencide edince tatmin olanları anlamıyorum.
yani hangimiz zaman zaman eski sevgilimize bakmıyoruz ki, valla ben bakıyorum bazen normal bir insan aklıma gelirmis gibi geliyor, normal yani..
o kisinin de belki sen aklına gelmissindir o da artık zaman gecti gerek yok diye kaldırmıs da olabilir, veya bir arkadasın yazdıgı gibi listesi silinmis ondan dolayı da olabilir. bilemiyorum. ama aklına dusmussundur yani normal bir sekilde o da böyle bir sey yapmıstır artık gerek görmedigi icin.
Sizin gibi bi kaç tane seviyeli yorumlar var size ve o kişilere çok teşekkür ediyorum
Zaten beğenilerimden anlayan anlamıştır
Sevgiler :))

Bi şaşırdım
Aklına gelmişsin be :)

WhatsApp silip tekrar yüklemiştir öyle olunca engelli listesi yok oluyor.
Sevgilisinden ayrılmıştır, kaldırmıştır.
Kendisi adım atamıyordur, engeli kaldırırsam o adım atar kafasına girmiştir.
Onun dışında şahsi düşünceme bakarsanız, umursamamış artık kaldırmıştır.

Aynısı başıma gelmişti. Yeni kız arkadaşı vardı ona rağmen whatsapp ve facebooktan engelimi kaldırmıştı.Evlendiler şimdi o kızla. Toplu halde engelleri kaldırıyorlar nasıl olsa yazmaz artık diye ya da engelli listesinde görünmeni istemiyor... ümitlenmeyin boşuna
Bu yoruma katılıyorum.

Back
X