İlginçliş ama Çok akliyane,teşekkürler :)Eğer bir davranışın sona ermesini istiyorsaniz, o davranışa karşı tepkisiz kalmalısınız.
Yani mesaj atmasını istemiyorsanız, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazmayın. Ya da kişiyi engellemeyin.
Mesaj atma davranışını çok sık olarak tekrarlamaya başladığı zaman başarılı oldunuz demektir.
Çünkü sönmeye başlayan davranış, sönmeden hemen önce sıklıkla tekrarlanır .
Son adım tamamen sönmesidir.
Eğitimci arkadaşlara selam olsun
Eğitim psikolojisi dersinden ufak bir ipucu çıtlattım size. Güle güle kullanınİlginçliş ama Çok akliyane,teşekkürler :)
Buna benimde ihtiyacım var?Eğitim psikolojisi dersinden ufak bir ipucu çıtlattım size. Güle güle kullanın
Ahaa.. süpermiş,lütfen ara ara çıtlatınEğitim psikolojisi dersinden ufak bir ipucu çıtlattım size. Güle güle kullanın
Hahaha iyi geldiniz, şu saatte güldürdünüz,hoşçakalınız! :)Engelli miyim diye okudum başlığı konu ne alaka diyorum
Sonra diyorum biri gerizekalı mıyım diye konu açıyo biri engellimiyim diye
Ben çok yanlış geldim gidiyom
Ya bu cok doğru ama. Önce Bi hırsla arttıruyorsun sonra kesiyorsun.Eğer bir davranışın sona ermesini istiyorsaniz, o davranışa karşı tepkisiz kalmalısınız.
Yani mesaj atmasını istemiyorsanız, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazmayın. Ya da kişiyi engellemeyin. Tamamen tepkisiz kalin.
Mesaj atma davranışını çok sık olarak tekrarlamaya başladığı zaman başarılı oldunuz demektir.
Çünkü sönmeye başlayan davranış, sönmeden hemen önce sıklıkla tekrarlanır .
Son adım tamamen sönmesidir.
Eğitimci arkadaşlara selam olsun
Ne zaman istersen bebişimBuna benimde ihtiyacım var?
İyi akşamlar herkese..
Bir tanıdıgım var,arkadaşım diyemem,işle alakalı bir meseleden bir dönem bir araya geldi, kısa bir dönem ama o ara içim ısınmıştı arkadaşça görüştük de bir iki defa iş dışında.. konusu uzun ama beni kullanmaya çalıştığını fark ettim ve rekabetçi yapısı beni rahatsız etti uzaklaştım. Nitekim yollarımız ayrıldı.
Bugün tekrar mesaj atmış,bir şekildi beni üzmeyi başardı.. mesleki bir konu bu,içeriğe çok girmek istemiyorum. Ve günüm kötü geçti, engellesem onu çok önemsediğimi düşünecek artı tekrar bir araya gelme ihtimalimiz var düşük de olsa..engellemesem bir şekilde getirdiği haberlerle huzurumu kaçıracak..
Ne önerirsiniz
sen yasadıgın o tatsızlıgın etkısındesın hala :)Yazdıgı sey herne ise bir daha bu tur seyler yazmazsan sevinirim dıyın acık acık.
Okadar mutsuzum kisen yasadıgın o tatsızlıgın etkısındesın hala :)
Siz de annesiniz o zaman :)))Kullanıcı adınızla kahvemi içmeyi unuttuğumu farkettim..
Hiç birşey yapmayın. Kalsın öylece
Merak ettim konu neydi kiOkadar mutsuzum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?