Engellemiş..

Zaten ayrılmışsınız, birde kötü ayrılmışsınız, birde erkekler dengesiz ne yapacağı belli olmaz, bugün kötü ayrılırsınız yarın pişmanım diye geri döner. Hatta bugün engellemiş ya 1 hafta sonra açar belki engeli. Artık geri dönüşü olmayan bir ilişkiniz varsa ne yaptığı umurunuzda olmasın.

Zaten ayrılmışsınız, birde kötü ayrılmışsınız, birde erkekler dengesiz ne yapacağı belli olmaz, bugün kötü ayrılırsınız yarın pişmanım diye geri döner. Hatta bugün engellemiş ya 1 hafta sonra açar belki engeli. Artık geri dönüşü olmayan bir ilişkiniz varsa ne yaptığı umurunuzda olmasın.
Evet imkansız oldu

Beni neden engelledin diye yazmani bekliyo olabilir. Ama yazmamalisin :KK20:

Dönmeni beklemiştir belki bir hafta dönmeyince hırslanmıştır ama basitçe bir davranış boşver

Belkide kendi surekli stalklama ihtiyaci duydugu icin bu sekilde kendini frenliyor olabilir.
Bir zamanlar benim ex bana zorla kendisini engelletmisti, surekli istemsizce stalkliyorum diye.
Engellemek, engelletmek icin bahane cok.
Hayatiniza devam edin, Analar ne yigiyler dogurmuss :D

Birini görmek beni rahatsız ediyorsa, gördükçe canım sıkılıyorsa ya da kafama takıyorsam, negatif enerji geliyorsa engelleme isteği duyarım, böyle bir şey olabilir.

Mrb arkadaşlar aslında çok da önemli bişi değil ama insan neden acaba diye dusunuyor. Sevgilimden ayrilalı 1 hafta oldu neredeyse. İyi ayrilmadık kötü ayrildık. Her neyse herkes sen yoluna ben yoluma dedi .fakat bugün baktım ki 1 hafta sonra beni instagramdan engellemiş. Acaba neden böyle bişi yaptı.? İnsan yanlış bişi mi yaptım acaba stalkladığımı farketti mi diye düşünmeden duramıyor tabiki

Ayrılınca engellenir, bu gayet doğal birşey

Bir hafta bakmanızı istemiştir. Belki dönüş olur demiştir. Bir hafta sonra da tamamen çıksın görmesin demiştir.

Kadinlar genelde yas tutarlen erkeklerde genel tavir: who is the next:))

Kaçan kovalamış diyor heralde.
Sen şimdi "ne oldu" vs tarzında mesaj at diye bekliyordur belki de.
Eğer rahatsız etme falan yoksa engellemek çok çocukça bir davranış bana göre. Uzak dur.

Hangi bitisler iyi olur ki?
Neden engelledigini mi yoksa engellemesinin neden bir hafta sonra oldugunu mu soruyorsun?
Ben de ayrildigimda engellemistim cunku ne gormek,ne takip etmek ne de takip edilmek istiyordum. Sonucta bitmisti. Her paylastigimi uzerine alinmasini da istemiyordum.
Neden bir hafta sonra diye soruyorsan, her ayrilik doneminde bir taziye donemi vardir. O donemi yasarken insan engellemeyi falan degil daha cok ayriligin kabullenilmesini yasiyor. Ben de ayriligin dakikasinda engellememistim. Bir hafta bir ay... bunlara takilmak yerine ayriligi kabullenmeye odaklanmalisin.

Back
X