Engellendim

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
merhabalar nişanlımla aramızda sorunlar vardı kendisi sinirli hemen sinirlenendiler bir yapıya sahip. Bana Sevgililer günü diye hediye ve balonlar yolladı sürpriz yaptı, çok güzel telefonda şarkı bile söyledi bana özel, çok iyi konuştu, ilgilenmediğinden yakınmıştım sık sık aramaya başlamıştı, başkası olsa beni bırakırdı kötü konuşsa bile ben sana bağırdım çağırdım küfür ettim sen beni gerçekten seviyosun bana sadık kaldın seni çok seviyorum dedi, bir daha yapma öyle istemiyorum dedim, çok güzel konuştum.
Annesini aradığımda telefonu açmadı üst üste aradım aramızda sorunlar vardı kendisine söyledim oğluna açtı bana neden açmadı falan dedim geri dön nişanlıma dedin mi dedim demedim dedi ve üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyor ve onu ben geriye arıyorum yalvar yakar konuluyoruz kendini ağırdan satıyor.
Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü :( kendisini seviyorum ayrıl demeyin, bir yol çözüm gösterin ablalarım şimdiden Allah razı olsun sizlerden

Çok seviyorum iyi olduğu zaman çok iyi oluyor, merhamet iyi niyet vs olarak çok iyi birisi, tek sorunumuz yukarıdaki yazdıklarım
O büyük bir sorun ama
Zamanla artarak geri dönecek size:(
Iyi olan seven adam böyle yapmaz
Biraz kıymetini bil canim
Bugün engelleyen yarın en ufak bir sey de kapıya koyar:(

O büyük bir sorun ama
Zamanla artarak geri dönecek size:KK43:
Iyi olan seven adam böyle yapmaz
Biraz kıymetini bil canim
Bugün engelleyen yarın en ufak bir sey de kapıya koyar:KK43:
Sağol abla, doğru söylüyorsun ama ne yapabilirim şu durumda ben ? :( kıymetimi bilerek ne yapmalıyım büyük ihtimal beni cezalandıracağınj sanıyor aramayarak vs. Sabır lazım beklemem lazım değil mi :(

Sağol abla, doğru söylüyorsun ama ne yapabilirim şu durumda ben ? :KK43: kıymetimi bilerek ne yapmalıyım büyük ihtimal beni cezalandıracağınj sanıyor aramayarak vs. Sabır lazım beklemem lazım değil mi :KK43:
Aynen bekle
Arama
O zaman arar
Cok üstüne düşünce bi tarafları kalkıyor:(

Naparsan yap bu adam değişmez. Çünkü belli bi yaşa gelmiş. Ayrıl demeyin demişsin ya ona istinaden aman diyim sakın ayrılma kızım. Yoksa kim çeker bu dangozu diyorum..

Nasılsa evlendiğinizde bin pişman olup ayrılcak fırsat kolluycaksınız..

Ben bu kızları vallahi anlamıyorum ya..

merhabalar nişanlımla aramızda sorunlar vardı kendisi sinirli hemen sinirlenendiler bir yapıya sahip. Bana Sevgililer günü diye hediye ve balonlar yolladı sürpriz yaptı, çok güzel telefonda şarkı bile söyledi bana özel, çok iyi konuştu, ilgilenmediğinden yakınmıştım sık sık aramaya başlamıştı, başkası olsa beni bırakırdı kötü konuşsa bile ben sana bağırdım çağırdım küfür ettim sen beni gerçekten seviyosun bana sadık kaldın seni çok seviyorum dedi, bir daha yapma öyle istemiyorum dedim, çok güzel konuştum.
Annesini aradığımda telefonu açmadı üst üste aradım aramızda sorunlar vardı kendisine söyledim oğluna açtı bana neden açmadı falan dedim geri dön nişanlıma dedin mi dedim demedim dedi ve üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyor ve onu ben geriye arıyorum yalvar yakar konuluyoruz kendini ağırdan satıyor.
Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü :KK43: kendisini seviyorum ayrıl demeyin, bir yol çözüm gösterin ablalarım şimdiden Allah razı olsun sizlerden

Ben ayril demeyecegim sana ama sen boyle davrandikca, onun ardindan kostukca ne yaparsa yapsin senin ona doneceginin rahatligini yasiyor. Bak sen farkinda misin, onu kaybetmekten korkuyorsun. O da ayni korkuyu yasamali fakat yasamasina izin vermiyorsun. Alttan aliyorsun, biraz zamana birak. Sakinlesince o da arasin. Her zaman hazir olarak onun icin bekledigin surece bu tavirlar artarak devam eder.
Her sey gonlunce olsun.

Evlendiğiniz zaman bu yaşadığınız olay değişmeyeceği gibi farklı şekillere girecek, aynı zamanda siz alttan aldıkça, aradıkça, peşinden koştukça dozu da artacak.Yarın kavga etseniz, seni terk ediyorum, bitti bu iş deyip çıkıp gidecek, belki günlerce eve gelmeyecek, gene aynı şekilde evliyiz filan demeyecek ergen gibi her yerden seni engelleyip telleri bile açmayacak, o zaman daha çok zoruna gidecek, çünkü işin ciddiyeti iyice artmış olacak.Ayrıl demeyin demişsin ama, sen gemileri yakmadan değişeceğini sanmıyorum nişanlının. Konuşarak ne olursa olsun karşılıklı birbirinize ulaşarak ancak çözüm bulabileceğinizi ergen nişanlınızın anlaması gerekiyor, anlarsa ancak siz resti çeker, cidden gideceğinizi gösterirseniz anlar. Haa bunda bile anlamama gibi bir olasılık var.Ama çok eziyet çekersiniz bu durumda.

Valla cok seviyorum diyorsun ya evlenince insallah daha farkli yüzünü görmezsin. Bu kadar gururunu ayaklar altına alma, yalvarma, hata mi yaptın ki her seferinde yalvarıp engeli acroiyorsun cocuk gibi davranıyor ama biliyor bitmeyeceğini zaten hemen orda bekliyorsun

Naparsan yap bu adam değişmez. Çünkü belli bi yaşa gelmiş. Ayrıl demeyin demişsin ya ona istinaden aman diyim sakın ayrılma kızım. Yoksa kim çeker bu dangozu diyorum..

Nasılsa evlendiğinizde bin pişman olup ayrılcak fırsat kolluycaksınız..

Ben bu kızları vallahi anlamıyorum ya..
Gerçekten seven insanlar kaldı işte ablacım bu dünyada, söylediklerinde haklısın ama vazgeçemesem de bir şekilde yola gelmesi lazım :( ben Hee zaman iyi olmak istiyorum onunla ama benden çok emin bıraktığımı düşünürse mi benim Peşime düşer?

Ayrıl demeyeceğim çünkü kendine biraz saygısı olan bir kız olsaydın zaten şimdiye kadar ettiği küfürler yüzünden kapının önüne koyarsın bu saygısız adamı.

İyi olunca çok iyi sözüne de ayrı tavım. Güzelim iyi olunca herkes iyi, önemli olan zoru anlarda ne yaptığı.

Böyle heriflere ölüp bitiyorsunuz inanamıyorum, sevgiye bu kadar mı açsın?

Ben ayril demeyecegim sana ama sen boyle davrandikca, onun ardindan kostukca ne yaparsa yapsin senin ona doneceginin rahatligini yasiyor. Bak sen farkinda misin, onu kaybetmekten korkuyorsun. O da ayni korkuyu yasamali fakat yasamasina izin vermiyorsun. Alttan aliyorsun, biraz zamana birak. Sakinlesince o da arasin. Her zaman hazir olarak onun icin bekledigin surece bu tavirlar artarak devam eder.
Her sey gonlunce olsun.
Nasıl kaybetme korkusu verebilirim ablacım?

üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyo

Ben ayrıl diyeceğim kusura bakma. Seni hatırlıyorum özelden konuşmuştuk, burada özelinin detayını vermek istemiyorum güven probleminle alakalı olarak konuştuğumuzu hatırlarsın belki. Sana değer veren bir insanla birlikte değilsin, bununla yüzleş. Hayatında bir tek bu adam olacak diye bir kural yok. Ne zaman kendinizi sever, değer vermeyi öğrenir, bir erkeğe (insana) bel bağlamazsanız o zaman mutlu olursunuz. Bu ilişki çok sağlıksız ve sen bu adamla evlensen de mutlu olamazsın. Üzgünüm. Biraz aklın varsa ayrılır yoluna bakarsın. Ha ben kendime eziyet çektirmeyi seviyorum, beni insan yerine koymasın istiyorum bundan zevk alıyorum dersen onu bilemem.

Ayrıl demeyeceğim çünkü kendine biraz saygısı olan bir kız olsaydın zaten şimdiye kadar ettiği küfürler yüzünden kapının önüne koyarsın bu saygısız adamı.

İyi olunca çok iyi sözüne de ayrı tavım. Güzelim iyi olunca herkes iyi, önemli olan zoru anlarda ne yaptığı.

Böyle heriflere ölüp bitiyorsunuz inanamıyorum, sevgiye bu kadar mı açsın?
Ölüp bitmek değil ben erkeklere meraklı birisi değilim, sadece aşık oldum 1 kere. Kendime olan saygım yerle bir oldu evet gururum da olmadı evet zaten bunlar olsaydı aşk sevgi olmazdı. Sizden bi abla olarak tavsiye beklerdim

Evlendiğiniz zaman bu yaşadığınız olay değişmeyeceği gibi farklı şekillere girecek, aynı zamanda siz alttan aldıkça, aradıkça, peşinden koştukça dozu da artacak.Yarın kavga etseniz, seni terk ediyorum, bitti bu iş deyip çıkıp gidecek, belki günlerce eve gelmeyecek, gene aynı şekilde evliyiz filan demeyecek ergen gibi her yerden seni engelleyip telleri bile açmayacak, o zaman daha çok zoruna gidecek, çünkü işin ciddiyeti iyice artmış olacak.Ayrıl demeyin demişsin ama, sen gemileri yakmadan değişeceğini sanmıyorum nişanlının. Konuşarak ne olursa olsun karşılıklı birbirinize ulaşarak ancak çözüm bulabileceğinizi ergen nişanlınızın anlaması gerekiyor, anlarsa ancak siz resti çeker, cidden gideceğinizi gösterirseniz anlar. Haa bunda bile anlamama gibi bir olasılık var.Ama çok eziyet çekersiniz bu durumda.
Ne yapacağım rest mi çekeceğim yani ya aramazsa

Back
X