Arama amacın neydi peki?
Kadınla meseleniz var, birbirinizi seviyorsunuz madem neden ariyorsun? Ölecek hali yok ya, istemediğinden açmamıştır. Neden merak ettim deyip bin kere daha arayıp insanları sikboğaz ediyorsunuz?
Sonra da senin annen şöyle senin annen böyle diye gereksiz gerginlik. İstenmedigini sevilmediğini biliyorsan arana mesafe koy- zorunlu olarak yüzyüze baktiginiz zaman soğuk ama nazik ol, azıcık diplomatik ol. Olsun bitsin
Eski konularına baktım, yaş 20,20 demişken bir anda 23 demeye başlamışsin.
Bence yaşın 20. Çok fazla dizi izliyorsun
Bu salak dizilerde 'erkek adam-delikanli-sevdi mi ölümüne-maco' tiplerden çok var ya, ataerkil ataerkil ilişkiler. Gergin,sınırlı,öfke kontrolü olmayan kıskanç adamları övmeler,güzel gostermeler falan...
Bence sen bunları izleye izleyebilirsiniz beynini yapmışsın. Gurur olsa aşk olmaz falan, saçma sapan laflar...
Kaybetme korkusunu nasıl yaşatirim soruna gelince:
Yaşatamazsin!
Bu halinle çok zor. En fazla bu siteden aldığın gaz ile blof yaparsın, seni görmek istemiyorum diye. Adam da senin ciğerini bildiği için 'sen nasıl istersen' der ,çıkarır yüzüğü
Sonrasinda Köpek gibi pişman olur,kapısında yatar, kendini affettirmek için çabalar, gözündeki değerini hepten indirirsin.
O yüzden bu işlere hiç girme
Ha, ben ne yapardım?
Blöf mlöf değil,basardım tekmeyi.
Böyle bir adamla evleneceğime Allah 'kocaaa , kocaaa' diye aratsın daha iyi.
Aklini başına devsir, ayrıl şu adamdan. Sonra BDV'nin müdavimi olur, dayak yeşilce konu açar durursun. Boşan diyene de 'ben de isterim ama 3 çocuğum var,caresizim' diye aglarsin