Engellendim

Adam kendi ağzıyla demiş: senden başkası beni çekmez’ diye.

Yalnız bu pozitif bir cümle değil dikkatinizi çekerim.

Aynen öyle. Kaba olacak biraz ama ne yapayım söylemem lazım. "Senin gibi enayiyi bulamam" anlamında söylemiş.

merhabalar nişanlımla aramızda sorunlar vardı kendisi sinirli hemen sinirlenendiler bir yapıya sahip. Bana Sevgililer günü diye hediye ve balonlar yolladı sürpriz yaptı, çok güzel telefonda şarkı bile söyledi bana özel, çok iyi konuştu, ilgilenmediğinden yakınmıştım sık sık aramaya başlamıştı, başkası olsa beni bırakırdı kötü konuşsa bile ben sana bağırdım çağırdım küfür ettim sen beni gerçekten seviyosun bana sadık kaldın seni çok seviyorum dedi, bir daha yapma öyle istemiyorum dedim, çok güzel konuştum.
Annesini aradığımda telefonu açmadı üst üste aradım aramızda sorunlar vardı kendisine söyledim oğluna açtı bana neden açmadı falan dedim geri dön nişanlıma dedin mi dedim demedim dedi ve üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyor ve onu ben geriye arıyorum yalvar yakar konuluyoruz kendini ağırdan satıyor.
Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü :KK43: kendisini seviyorum ayrıl demeyin, bir yol çözüm gösterin ablalarım şimdiden Allah razı olsun sizlerden
kendisini seviyorsan ayrılma Allahından bul :D

Şimdi çok seversin, evlendikten sonra şiddet görünce de yine çok seviyorum mu dersin, belki ilk dayaktan sonra da dersin ama hakaretler de artınca yine der misin sevdiğini? Bu adam dengesiz, daha nişanlıyken böyle davranan adam evlendikten sonra daha iyi davranmaz, herşey daha kötü olur. Kafadan atılan tavsiyeler değil bunlar, kimi kadın burada kendi bunları yaşadı, kimisi çevresinde gördü bu tür durumları, en kötü burada kaç kez okudum böyle durumları hatırlamıyorum bile. İnşallah kendiniz için en iyi kararı verebilirsiniz.

Altın mı yumurtluyor bu:işsiz:
yoksa insan kendine 7/24 küfür eden birine niye tahammül eder ? aşk demeyin içim şişiyor

Arama amacın neydi peki?
Kadınla meseleniz var, birbirinizi seviyorsunuz madem neden ariyorsun? Ölecek hali yok ya, istemediğinden açmamıştır. Neden merak ettim deyip bin kere daha arayıp insanları sikboğaz ediyorsunuz?
Sonra da senin annen şöyle senin annen böyle diye gereksiz gerginlik. İstenmedigini sevilmediğini biliyorsan arana mesafe koy- zorunlu olarak yüzyüze baktiginiz zaman soğuk ama nazik ol, azıcık diplomatik ol. Olsun bitsin
Eski konularına baktım, yaş 20,20 demişken bir anda 23 demeye başlamışsin.
Bence yaşın 20. Çok fazla dizi izliyorsun
Bu salak dizilerde 'erkek adam-delikanli-sevdi mi ölümüne-maco' tiplerden çok var ya, ataerkil ataerkil ilişkiler. Gergin,sınırlı,öfke kontrolü olmayan kıskanç adamları övmeler,güzel gostermeler falan...
Bence sen bunları izleye izleyebilirsiniz beynini yapmışsın. Gurur olsa aşk olmaz falan, saçma sapan laflar...
Kaybetme korkusunu nasıl yaşatirim soruna gelince:
Yaşatamazsin!
Bu halinle çok zor. En fazla bu siteden aldığın gaz ile blof yaparsın, seni görmek istemiyorum diye. Adam da senin ciğerini bildiği için 'sen nasıl istersen' der ,çıkarır yüzüğü
Sonrasinda Köpek gibi pişman olur,kapısında yatar, kendini affettirmek için çabalar, gözündeki değerini hepten indirirsin.
O yüzden bu işlere hiç girme
Ha, ben ne yapardım?
Blöf mlöf değil,basardım tekmeyi.
Böyle bir adamla evleneceğime Allah 'kocaaa , kocaaa' diye aratsın daha iyi.
Aklini başına devsir, ayrıl şu adamdan. Sonra BDV'nin müdavimi olur, dayak yeşilce konu açar durursun. Boşan diyene de 'ben de isterim ama 3 çocuğum var,caresizim' diye aglarsin
Yaşım 20, 23 bilmiyorum yanlışlıkla mı oldu ama 20 yaşındayım, yanlışlık olmasın

canım benim ayrılmak istemiyorsan eğer anasının gönlünü yapacaksın. anasının suyuna gidip sorunları çözeceksin. eğer anasını kazanamazsan evlenince başına bela almış olursun.

Şimdi whatsapptan baktım engelimi kaldırmış, direk kestirip ayrıl diyenleri değil kendini geri çek diyenleri dinleyeceğim. Böyle de deneyip geldiği zaman olmuyor böyle falan diycem. Soğuk davranıcam, ben bıktım artık cidden falan diycem.

canım benim ayrılmak istemiyorsan eğer anasının gönlünü yapacaksın. anasının suyuna gidip sorunları çözeceksin. eğer anasını kazanamazsan evlenince başına bela almış olursun.
Bende aynen öyle yapıyorum, annesiyle görüştüğümüz zaman gayet iyi davranıyor, telefonda soğuk :( anlayamadım

Transa geçmiş şekilde yüm yazanlara kendimi zora çeksem arar mı peşime düşer mi diye sorup duruyosun.

Ah ne diyim ki.. Allah sana kendi kıymetini bilcek akıl fikir versin. Daha bunlar ne ki.. Yarın şiddet de başlar. Ama sen kendini çekmeye devam et zor kadın ol belki farklı bi yöntemle eziyet etmeye devam eder..
Sordum ama kimse yazmamış benimde demek istediğim bu ayrılmak yerine zor vazgeçilmez kadın nasıl olunur bu konuda yardım etseniz ?

Yaşım 20, 23 bilmiyorum yanlışlıkla mı oldu ama 20 yaşındayım, yanlışlık olmasın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizce-nasil-konusmaliyim-artik.1054918/
Bu konuda 'ben 23-o 30, 2 yıldır nisanliyiz, hala evlilik adimi atmiyor' demişsiniz.
Ben tepki çekmemek için öyle yazdığınızi düşünmüştüm çünkü diğer türlü herkes size 'acele etmissin-erken' falan diyecekti
Sordum ama kimse yazmamış benimde demek istediğim bu ayrılmak yerine zor vazgeçilmez kadın nasıl olunur bu konuda yardım etseniz ?
Valla vazgeçilmez kadın olunur ama sizden o kadın olmaz. Hiç kusura bakmayın.
Taviz tavizi doğurmuş. Adam kendisinin 'vazgecilmez Adam' olduguna ikna olmuş.
Bu saatten sonra ne yapsaniz fayda etmez.

Vazgeçilmez Kadın baştan olunur, burun yüzden düştükten sonra vazgeçilmez olana henüz rastlamadım.

Sizin “ilişkiniz” onun en sonunda: kaldırmıyorum ulan engeli’ demesi ile bitecek ne yazık ki.

Adamda zerre kadar sizi kaybetme korkusu yok, doğal olarak vazgeçilmez kadın olmak isterken vazgeçemeyen kadın olmuşsunuz.

Yazık etmeyin gençliğinize...

Ya arkadaşım cidden anlamıyorsun galiba insanlar da diyor ki geçti o tren geçti geçti artık ne yaparsan yap adamın gözünde dövsem sövsem gitmeyecek kadınsın

Back
X