Engellerle dolu Aşk..Lütfen okuyun..

avriLavigne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
52
0
86
35
Bursa
ayağımın tozuyla sizle derdimi paylaşmak istiyorum kızlar..ben çözüm yolu bulamıyorum belki siz bişiler önerirsiniz:/ 2yıla yakın bi süredir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz bunu size bu mesajla anlatmam imkansız anca ilişkimizin içinde olup görmeniz gerekir ama yakın çevremdeki herkes bunun farkında..şöyle söyliyim şimdiye kadar ağzından bir kere bile ayrılık lafı çıkmadı benim pes ettiğim zamanlar oldu ama o hiç etmedi hiçbi zamn bırakmadı beni,sen benden ayrılsanda ben senden ayrılmıcam dedi..sakın burdan benim sevmediğimi falan düşünmeyin onu ölesiye seviyorum..ama çok engel çıkıyo..ve gerçekten bunları kaldırabilicek kadar güçlü değiliz...bikere ikimizde çok kıskancız yanına bi kızın yaklaşmasını dahi istemiyorum o derece gerçi bu konuda gerçekten şanslıyım çünkü sevgilim bi abaza değil hemde hiç..kızlarla arası hiç yoktur asla samimi olmaz ama yinede kıskanıyorum:) ve biz bikaç ay içinde üniversiteli olicaz ve ikimzde farklı şehirlerde..o büyük ihtimal istanbul bense çanakkale veya konya veya başka biyer daha belli değil..bi çoğunuzun kafasında şekillenmiştir sorunum. bu ayrı kalacağımız 5yıl nasıl geçicek?şimdiden (yine benm tarafımdan)ayrılalım sinyalleri yanmaya başladı ama ondan ayrılmak imkansız...ki istanbul insanı yutan bi şehir bizide yutar diye korkuyorum:(
bide bunun motor sevdası var öle böyle dğil yani.bende nefret ediyorum motrlardan aslında onun kullanmasından ona bişi olucak diye korkuyorum bu yüzden de ayrılmaya kalktım çünkü benleyken ona motor yüzünden bişi olmasına dayanamam..dün gece hem ağladık hem konuştuk bu konuyu,ayrılamazsın dedi bırakmıcam seni... motordan vazgeçmiyor vazgeçmesinide isteyemem aslında onun hayali o..şyle bi sonuca vardık sonunda gençliğinde yani şu 4-5 sene kullanıcak evlendiğimzde bırakcak..ama o 4-5sene nasıl geçicek onu bilmiyorum...
siz ne düşünüyosunuz bu konuda gerçekten merak ediyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın yalnız içinden çıkamıyorum:(mafoldumben

opuyorumnanaktan çok tatlısınız. bayılıyorum sizin yaşınızda ki aşklara. tatlılık, saflık, katıksız doğal naturel aşk sizde zemuszemus

gelelim konuya, canım ortada bu kadar kafanı karıştırak, canını sıkacak bır durum yok. sakin kafayla düşünürsen; o seni seviyor, sen onu seviyorsun durum bu ve ayrılmanızı gerektırecek bır durum yok ortada. kendıne acı çektırme, zamana bırak. sen daha olaylar olmadan münneccimlik yapıp sanki kesın kafanda ki herşey kötuye gıdecekmış gıbı degerlendırıp yolları ayıracagım diyorsun. zamana bırak, bakarsın senın korkuların gercek olur, o gun yollarını ayrırsın, bakarsın sevgılın senı utandırır herşey çok guzel olur.

ama asıl konu şu ki; okunu bitir hedefın ve öncelıgın bu olsun,gelecegın senın için daha önemli, aşk gelir,geçer,bu en önemli yıllarını doğru degerlendır, acı çektırme kendıne, bunlar en eğlencelı en guzel yılların olmalı. Şeniz

Bu yaşlarda aşklar hep ölesiye olur zaten...

Senin sıkıntın motor sevdası mı?yoksa ist.başka kızlara kapılır mı? düşüncesi..

Motor ise ona çözümü kendin bulmuşsun zaten..4-5 yıl sonra bırakacak..
Başka kızlarla ilgili,onlara kapılır falan diye kafana takacak olursan okulunda da başarılı olamazsın..
Madem birbirinizi seviyorsunuz ona güveneceksin..başka yolu yok..

Yaşamadan korkularınız yüzünden vazgeçmek bence kaçmakla eşdeğer.
Önce bir yaşayın
Sorunlar çıkarsa ozaman düşünürsünüz.
Sizi seven,sizden başkasına mesafeli olan bir erkek arkadaşınız var
Neden bu baştan yenilgiyi kabullenmek,o kısmını anlayamdım ben.
Görmediğiniz,bilmediğiniz şeyden korkup vazgeçmeyin

Herşeyi oluruna bırak ve aşkını doyasıya yaşa bu arada okulunu ve derslerini de asma sakın dilerim herşey gönlünce olur.

sürekli kendince sebepler bulup ayrılma teklifiyle gitmen çok yanlış canım..
bırak hayatını yaşa ve seni nereye götürecek yaşayarak gör.
şunu unutma hayat hiçbir zaman planladığın şekilde gitmiyor..o yüzden senin karşına ne çıkartırsa keyif almasını bil acısıyla tatlısıyla....hele ki bu yaşta....

Bu kadar üzülmek ve de kaygılnmak yerine zaman bıraksan canım. zaman herşeyin ilacıdır bak bunu göreceksin .zaman gerekeni yapacaktır
ayrıca bak ne demişsin "ayrılmaya kalktım çünkü benleyken ona motor yüzünden bişi olmasına dayanamam" yani allah esirgesin senden ayrıyken başına bi iş gelse üzülmeyecekmisin sanki .
bu nedenle böyle düşünme allah esirgesin olacağı varsa olur yoksada allah esirgesin :))

Birbirimizi çok seviyoruz... ıkimizde çok kıskancız...
Bir kere eğer birbirinizi çok seviyor olsaydınız aynı zamanda birbirinize çok da güveniyor olurdunuz.. Öyle yanında bir kız görünce kıskanmazdınız....
Daha yeni lise bitmiş. Üni ye gideceksiniz ve ayrı şehirlere... 4 yıl... Büyük ihtimal Gözden ırak olan gönülden de ırak olacak ve ayrılacaksınız...
Ama şimdiden ayrılmanı gerektirecek bişey yok ki...Niye şimdiden karalar bağlıyorsunuz.. Gençliğinizi aşkınızı yaşayın, gün gelip biterse de o zaman bitsin, şimdiden ya biterse diye ayrılmaya kalkmak niye...
Motor seven insan için bir tutkudur... Ben çocukluğumdan beri motora binerim... Eşim çok korkar, çok da tehlkeli bulduğu için asla binmez ve bindirmez.. Ama ben ne zaman annemlere gitsem atlar motora bir gezinti yaparım...
Ben hiç tehlikeli bulmuyorum, arabada uçakta yada yolda yürürken ne kadar tehlikedeysek o kadar tehlikeli...
Neyse zaten konumuz bu değil...
Dediğim gibi şimdiden ayrı şehirlere gitcez 4 yıl nasıl geçer, bu ilişki biter diye düşünüp kendinizi üzeceğine bırak gününüzü yaşayn, üniye gitmeden önce birlikte geçireceğiniz zamanın tadını çıkarın....
Biterse de biter... Hiçbir aşk acısı hayatın sonu olmadığı gibi hiçbir aşk da hayatın anlamı değildir....

çok güzel şeyler yazmışsınız, teşekkür ederm hepinize..bi arkadaşımız birbirinize çok güveniyor olurdunuz yazmış evet ona çok güveniyorum zaten yazdığım mesajdan da anlaşılıyor olması gerekir ama güven başka bişi kıskançlık başka bişi en azından benim için..ben kimseye güvenmediğim kadar güveniyorum ona belkide benim yanlışım şimdiye kadar böyle birisi girmedi hayatıma hep dandik insanlar..ayrıca biz hiç ayrı kalmadık birbirimizi hergün görmeye alıştık,bi tartışmamız olduğu zamn buluşuruz ve tartışmadan eser kalmaz biz böyleyiz benide bu korkutuyor görüşmediğimz zamn kavgalarımız büyüyp gidicek yada bu duruma alışıcaz dediğiniz gbi bunu zaman göstericek..
hepinize teşekkür ediyorum.. gerçekten çok yardımcı oldunuz bu kadar katılım beklemiyordum şaşırdım ve çok sevindim..
eğer evlenirsek ilerde yine bu foruma mesaj atıp bu hayatımın haberimi sizlerle paylaşıcam..:)

merhabalar herkese..
seviyorsan guvenmek ve denemekten baska sansın yok bence.. tabii istisnalar olmakla beraber yıllar gectikce insanlar degişiyor sen şimdi onu kaybetmenten cok korkuyorsun ya da ayrı kalmaktan ama seneler senden de birseyleri goturebilir universte cok degisik bir ortam gittigin yerlerden yedigin yemeklere kadar zevklerin degisecek, sohpet etmekten hoslandıgın konular degisecek.. sen de o da degişeceksiniz cunku buyuyeceksiniz. sevginiz baki kaldıkca ilişkinize sahip cıkın tabii ama hayatının en guzel yıllarını kendine ve ona zehir edersen geriye dondugunde pişman olabilrsin.. yani demek istedigim sen kız arkadaslarınla bir yere oturmaya gitmek isteyeceksin o sorun yapıcak burnundan gelicek, o bara gitmeye kalkıcak sen sorun yaratacaksın vs vs... bu anlamda hayatın en guzel yıllarını birbirinize zehir etmeyin..
hem 2 yıldır beraberiz demişsin, 15 16 yasında baslamıs olsanız 15 16 yasındaki kız arkadasından baska kimseyi tanımamıs ve bazı seylere doymamıs bir erkekten cok saglıklı bir es olacagını dusunmuyorum hadi oyle olsa bile sakız gbi uzayan ilişkilerde hele hele mesafe ve kıskanclık varsa taraflar cok ciddi yıpranıyor ve ilerde birbirlerine tahammul edecek gucleri kalmıyor.
canını sıkmamısımdır umarım, ama bence gercekler boyle.. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun ama en onemli onceligin egitimini tamamlamak olsun :) gerisi geliyor zaten.. bol şanssss

canım bende istanbulda okuyorum.benim sevgilim yok ama sana ev arkadaşımı örnek vereyim.onlarda ikisi liseden beri çıkıyorlar.sevgilisi kütahyada okuyor.ben ilk başta çok zor olduğunu düşünmüştüm ama gönül rahatlığıyla söylüyorum ki benim sevgilim burdaydı ama onların çok daha yakın olduğu zamanlar oluyordu..önce biraz zorlanabilirsin tabi ama zamanla alışırsın.şimdi arkadaşımla ortak olan huyunuza mı diyim sorununuza mı diyeyim artık işte o da çok kıskanç..bu konuda kavga ettiler başta çünkü yeni bir ortam fln insanlarla yeni tanışıyosun kimin ne olduğunu bilemezsin..işte böyle bir zamanda kızın biri bizim enişteye diyim artık farklı bakıyomuş benim arkadaşım bunu farketmiş,ama gel gör ki çocuk anlamıyor!!arkadaşız ne var ben anlamadım ki evham yapıyosun diyor..neyse bizde tanışmıştık ben arkadaşımı sakinleştirdim çünkü resmen paranoyak olmuştu..sonra oturup konuştuk üçümüz ben anlattım.mesela onlara şöyle bi çözüm bulduk eğer bi ortamda o kızda olursa haber veriyor konuşmamaya çalışıyor fln..sonuçta alenen bişey yapmadığı için e bide sınıf arkadaşı olduğu için kızı tam olarak püskürtemedik ama yinede iyi durumdayızzzkaydirigubbakcemile3
istanbul konusuna gelincee,şöyle söyliyeyim insanlar korkmasınlar da aileden gelen bazı değerlerini kaybetmemiş olanlar öyle boş dalgalara kapılmıyorlar.ama kapılan çok maalesef..resmen kendilerini kaybedenler var:olmaz: ilk geldiği gibi olmayan çok insan var burda ama dediğim gibi eğer boş bir çocuk değilse hiç bişeye takılmaz güzel güzel okur..
sana tavsiyem:dur dur hemen ne telaşa kapılıyosun önce bi içini ferahlat ne bu böyle kara bulutlarr..Allahın izniyle okur yine beraber olursunuz.5 yıl geçmez gibi geliyor ama zaman öyle çabuk akıp geçiyor kiyerimseniben

canım ayrı şehirlerde olsanız bile birbirinize karşı olan sevginiz büyükse emin ol hiçbişeyler olmaz ilk başlarda biraz problem olur çünkü birbirinizi her gün görmeye alışmışsınız ama sevgi büyük olduktan sonra mesafeler insana vız gelir.. şimdiden dert etme bu solediklerini herşeyi zamana bırak şimdiki anlarının tadını çıkar..herşey güzel olacak bu şekilde düşün..:1hug:

canım yha sewdiğin we seni sewen bi aşkın war:1hug: bunlarda öle büyük engeller deil.böle şeylerle kafanı bulandırma güselim yha.bu mutlu günlerinizin tadını çıkarmaya bak :lepi:

Canım ayrı şehirlerde olmak sevginizin boyutunu küçülteceğine arttırır... Madem birbirinize güveniniz sonsuz,güzel giden bir ilişkinizi neden kafanda tasarlayıp,büyüttüğün şeylerle riske atıyorsun...Bence herşeyi oluruna bırak,sevginizi aşkınızı yaşayın sadece..opuyorumnanaktan

ayağımın tozuyla sizle derdimi paylaşmak istiyorum kızlar..ben çözüm yolu bulamıyorum belki siz bişiler önerirsiniz:/ 2yıla yakın bi süredir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz bunu size bu mesajla anlatmam imkansız anca ilişkimizin içinde olup görmeniz gerekir ama yakın çevremdeki herkes bunun farkında..şöyle söyliyim şimdiye kadar ağzından bir kere bile ayrılık lafı çıkmadı benim pes ettiğim zamanlar oldu ama o hiç etmedi hiçbi zamn bırakmadı beni,sen benden ayrılsanda ben senden ayrılmıcam dedi..sakın burdan benim sevmediğimi falan düşünmeyin onu ölesiye seviyorum..ama çok engel çıkıyo..ve gerçekten bunları kaldırabilicek kadar güçlü değiliz...bikere ikimizde çok kıskancız yanına bi kızın yaklaşmasını dahi istemiyorum o derece gerçi bu konuda gerçekten şanslıyım çünkü sevgilim bi abaza değil hemde hiç..kızlarla arası hiç yoktur asla samimi olmaz ama yinede kıskanıyorum:) ve biz bikaç ay içinde üniversiteli olicaz ve ikimzde farklı şehirlerde..o büyük ihtimal istanbul bense çanakkale veya konya veya başka biyer daha belli değil..bi çoğunuzun kafasında şekillenmiştir sorunum. bu ayrı kalacağımız 5yıl nasıl geçicek?şimdiden (yine benm tarafımdan)ayrılalım sinyalleri yanmaya başladı ama ondan ayrılmak imkansız...ki istanbul insanı yutan bi şehir bizide yutar diye korkuyorum:(
bide bunun motor sevdası var öle böyle dğil yani.bende nefret ediyorum motrlardan aslında onun kullanmasından ona bişi olucak diye korkuyorum bu yüzden de ayrılmaya kalktım çünkü benleyken ona motor yüzünden bişi olmasına dayanamam..dün gece hem ağladık hem konuştuk bu konuyu,ayrılamazsın dedi bırakmıcam seni... motordan vazgeçmiyor vazgeçmesinide isteyemem aslında onun hayali o..şyle bi sonuca vardık sonunda gençliğinde yani şu 4-5 sene kullanıcak evlendiğimzde bırakcak..ama o 4-5sene nasıl geçicek onu bilmiyorum...
siz ne düşünüyosunuz bu konuda gerçekten merak ediyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın yalnız içinden çıkamıyorum:(mafoldumben

Ahhh gençlik ahhhhhhhhh
Bırak kafanda düşünmeyi herşey zamanla yoluna girer zaten o nasıl olacak bu nasıl yapılacak felan demeyi zamanla herşey şekillenir zaten illaki devam edicem dersin başka şehirlerde başka sevgililer olur bunu engelleyemezsin bile, bu düşünceleri at kafandan ayrılmayıda zaten ayrılacaksan ayrılırsın illaki şimdi olmasına gerek yok hele dur bakalım nerede okuyacaksınız onlar bi belli olsun arkadaş çevreniz değişecek hayatın farklılaşacak emşn ol şimdiden plan yapma bence tatlım..

biz eşimle 4 sene flört ettik ve aramızda 10 saatlik bi uzaklık vardı. ben onunla okuduğum şehirde tanıştım ve tanıştıktan 1 ay sonra ikimizde ayrı şehirlere gittik tam 4 sene sadece 3 ayda bir görüşebiliyorduk bazen 4-5 ay oluyordu cep telleri sağolsun hasretimiz diniyordu çokta güzel şeyler yaşadık aşk dolu mektuplar otobüs garlarında gözyaşlarıyla uğurlamalar zor ama güzel günler geçirdik şimdide 3 senelik evliyiz çok şükür sorunumuz yok. sende bu kadar takılma ayrılığa ama kısmet bilemezsin yaşaman lazım

Back
X