engelimizin nasıl ve neremizde olduğu önemli değil
hepimiz yeterince sorguya tutuluyoruz zaten gerçek hayatta
tedavilerimize devam ediyoruz veya tedavisi dahi olmayan durumdayız
bu başlıkta hayata biraz daha olumlu bakalım istiyorum canım
hayat basıl gidiyor?
haklısın :) çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok en büyük derdim iş bir de kendime göre bir iş bulabilsem benden mutlu insan olmayacak dünyada sanırım :) senin nasıl gidiyor?
haklısın :) çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok en büyük derdim iş bir de kendime göre bir iş bulabilsem benden mutlu insan olmayacak dünyada sanırım :) senin nasıl gidiyor?
aslında öğretmenim ama 5 yıldır atanamıyorum ben de vazgeçtim artık ömssyi bekliyorum bakalım ondan atanırım inşallah umudum var ama yine de hayırlsı diyeyim
engelimizin nasıl ve neremizde olduğu önemli değil
hepimiz yeterince sorguya tutuluyoruz zaten gerçek hayatta
tedavilerimize devam ediyoruz veya tedavisi dahi olmayan durumdayız
bu başlıkta hayata biraz daha olumlu bakalım istiyorum canım
hayat basıl gidiyor?
Canım her zaman bir umut vardır..
Yaşamak sahiden zor bir de engelli olunca daha zor insan başına gelince anlıyorBirde ne zaman ne olacağımız hiç belli değil herkesin başına gelebilirRabbim hepinize kolaylıklar versin
aslında öğretmenim ama 5 yıldır atanamıyorum ben de vazgeçtim artık ömssyi bekliyorum bakalım ondan atanırım inşallah umudum var ama yine de hayırlsı diyeyim