- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi meleksu001
Buna burda yorum mu bekliyosun gerçekten?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin için bir sorun yoksa,buradan akıl almanıza hiç gerek yok..aklında iyi tut "gönül işine karisilmaz"tabii gönlünüz var ise...Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar
Hadi ben incinmeye kırılmaya alışkın biriyim atlatirim Allah'ın izniyle ama o üzülsun istemiyorum yipransin hele ki buna benim duygularım yada ben sebebi olursam üzülürüm düşünceniz çok doğru evet öyle bir insanım
Benim onda mı gönlüm varsa anlamadımSizin için bir sorun yoksa,buradan akıl almanıza hiç gerek yok..aklında iyi tut "gönül işine karisilmaz"tabii gönlünüz var ise...
Ne güzel bir dua amin amin inşallahAğzınızdan çıkan sözlerin gücünü hafife almayın , olumsuz kelimelerden kaçınmaya çalışın. İncinmeye , kırılmaya hiçbirimiz alışkın olmak zorunda değiliz. Allah hepimize sağlık , mutluluk ve huzur versin.
Bence çevre değil siz kendinizden emin değilsiniz. Hiç başlamayın o vakitYalan söylemeyeceğim onu tanımayı istiyorum ama üzülmesine sebeb olursam kahrolurum![]()
Aslında emin olmamak değil sorun değil benim için,tanımak istiyorum onuBence çevre değil siz kendinizden emin değilsiniz. Hiç başlamayın o vakit
Ne güzel bir dua amin amin inşallahama ben çok keZ kırıldım ve alışkınım ama o benim kadar gönül acısına sızısina alışkın değil
Birilerinin lafıyla mı yaşıyorsunuz?K
Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Bir gün siz engelli olursanız anneniz bizde kimse uygun görmez diyip sokağa mı atacak siziMerhaba biriyle tanıştım bekar o da bende, engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler
Acınası olan siz anneniz ve çevrenizHa yok hayatını idare ediyor sorun yok gezmesinde falan o halde bile çalışıyor ya kıyamam![]()
Yani eğer istiyorsan tanıyıp gör diyorsunuz zaten düşünüyorum şuanBilemezsiniz , kendinizi bu şekilde şartlamayın. Belki çok iyi bir insandır , belki değildir ; bunu birkaç sohbetle anlamak mümkün değil.
22 yaşındasınız , Allah nasip ederse önünüzde uzun bir hayat var. Acele kararlar vermeyin.
O zaman tanıyınAslında emin olmamak değil sorun değil benim için,tanımak istiyorum onu
Canım sen gönlündekini yap.bazı kişiler insanları ayırmayı çok sever.benimde eşim engelli hatta ayağında protezle yürüyebiliyor.ben engelli değilim.eşimle ilk tanıştığımda bana dedi ki ben engelliyim ayağımda protez var.belki beni kabul etmezsin yada ilerde pişman olursun dedi.belki yanında engelli birini istemezsin dedi.benide ona dedim ki Allah istemişki seni karşıma çıkarmış.ben bugün senin bu durumun yüzünden seni kabul etmezsem Allah yarın benim karşıma daha ağır bi imtihan çıkarır.ve ben sağlıklı biriyle evlenirsem bi gün başına bı kaza gelir senin olduğun durumdan daha kötü bı hale gelirse ozaman napıcam.ben Allah'tan bana gelene razıyım dedim.elhamdullilah çok mutluyum seviliyorum kıymetim biliniyor.ve ben hiçte eşimi engelli gibi görmüyorum.sende iyi düşün eyer annen sadece arkadaşının engelli halini dert ediyorsa bence otur annenle iyi konuş.çünkü bu dünyada herkes sevilmeye değer ve hakeder.ne kusurumuz varsada hepimiz insanız.biraz uzun oldu kusura bakmayın.Merhaba biriyle tanıştım bekar o da bende, engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler
Engelli oluşunun hiç bir önemi yok. Hayatla barışık mı, engelli oluşunu kompleks yapıyor mu, çalışkan mı, aile kavramına önem veren birisi mi, saygılı mı vs vs bunlara bakın. Çünkğ urada eli yüzü düzgün işi gücü yerinde ancak eşini sevgisizliğe, ilgisizlipe mahkum edenlerin hikayelerini okuyoruz. Fiziksel engel hiiç problem değil önemli olan size nasıl hissetirecek, sevip sayıp koruyup kollayacak mı. Ayrıca size olmaz diyenlerin eşleri bir kaza geçirip engelli kalsa sokağa mı atacaklar. Siz engeli boşverip bu adamla hayat nasıl olur, size nasıl hissettiri vs nunlara bakın. Eğer devam etmeyi seçerseniz engel konusunu sonsuza dek kapatın kimseyi de konuşturmayın hayatımızı yaşayın. Yarın başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Ama size de zor geliyorsa zorlamayın tabi. Mutlu bir hayat dilerimMerhaba biriyle tanıştım bekar o da bende, engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler