Engelli bir erkek ve engeli olmayan kız

ben mesajin o kismina bir sey yazmadim farkindaysaniz, oncesinde aynisini ben de soyledim ama “birbirinize denk degilsiniz” diye degil. adam bu ailenin icinde kendini kotu hisseder diye. konu sahibinin ailesi de sizin gibiymis cunku. sanki adamin ayagi yokmus ya da ahlaksiz bir is falan yapiyormus gibi birbirinize denk degilsiniz tribine girmisler. evet bunun icin kor kuyuda yetismek empatiden yoksun olmak gerekir.
Fazla hassasiyetinizin sebebi belli. Neyse. Keşke herkes benim yetiştiğim o kör kuyularda yetişebilse diyor ve susuyorum.. yeni hassasiyetler eklemek istemem

Fazla hassasiyetinizin sebebi belli. Neyse. Keşke herkes benim yetiştiğim o kör kuyularda yetişebilse diyor ve susuyorum.. yeni hassasiyetler eklemek istemem
eh soyledigimi dogrular nitelikte yaziyorsunuz. yazin bakalim. siz burada sabahlara kadar da konussaniz benim acimdan herhangi bir hassasiyet yaratamazsiniz. kendinizi o kadar ciddiye almamanizi tavsiye ederim. dedigim gibi size saglikli gunler diliyorum aksi halde kendinizi butun insanlardan asagida dislanmaya mahkum goreceksiniz belli ki.

Aslinda konu basligindan bile belli istenmedigi..Ve aileniz tarafindan da degil,sizin tarafinizdan.
Evet ilgi ve sicaklik gordum,bu duygulari tattim diyorsunuz ancak :hep bir AMA var yaklasimlarinizda
Daha yakisikli,daha saglikli birilerini bulursam:Su an gorsutugum kisiyi birakip diger vatansa giderim seklinde bas bas bagiriyor bilinc altiniz..O yuzden surekli engel uzerine vurgu yapiyorsunuz..Bilinc kendisini hakli gostermek adina uygun bir bahane aramis ve bulmus,Vicdan ise suni bir bicimde rahatlatilmaya calisilmis :)

K

Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Neden mahvedesiniz ki ? Ayağını yan basmak engel mi ki onu da anlamadım. Kendi kendini idame ettiriyor sanıyor. 🤷Neyse böyle düşünceleriniz varsa hiç daha fazla uzatmadan bitirin. Yazık adama. Tabii ki farklı bir neden bulun.

Merhaba biriyle tanıştım bekar o da bende, engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler

ah o annelere sevgili begendirmek kolay mi,

hala anneme sorsan esimle alakali bir suru sey soyler, 2 cocugum oldu, hala begenemedi annem. O yuzden anne kismini gecelim.

Seviyorsan sahip cik falan da asamasinda degilsiniz sanki, yani daha ne kadar olmus ki birbirinizi taniyali, o yuzden cok buyuk sozler vermeye calismayin, kendinize haksizlik etmeyin.

bunun disinda hosunuza gitti ise, bence ilerleyip daha yakindan tanimaya calismali, sevgililik donemi de olabldigince uzun uzun yasanmali.

çok hassas konu
herkes bu durumu kabul edip yoluna bakamaz
Size yapılan yorumlardan etkilenip
Net bir şekilde yolunuza bakamıyorsunuz
Vicdan yapıyorsunuz
İsteseniz de bu ilişki yürümez

Aslında bu sizinle alakalı bir şey. Adamı engelinden bağımsız düşündüğünüz zaman genel olarak seviyorsanız bir şans verin derim.Ama insanların konuşmalarını ve bazen bakışlarını kaldırabilecekseniz.Dış çevreden çok etkilenen biriyseniz hiç böyle bir işe girişmeyin sadece yıpranırsınız.

Hayatta hic birseyin garantisi yok diyorum. Ilerde cocugun olunca onda ne gibi sorun olabilir dusundun mu? Sonradan ne hastaliklar olusabilir mesela? Buarada tabiiki tercih meselesi bu, ama cevrenin etkisinde bu kadar kaldiysan zaten sen bu ise hazir degilsin demektir

Siz bu kişiyle ne kadar süredir birliktesiniz?fazla vakit geçirmemişsiniz ,aşık olmamışsınız gibi geldi bana nedense yoksa gozunuz hicbir şey gormezdi

anneniz hatalı düşünüyor hepimiz engelli adayıyız yani engelli insanlar ölsün mü veya eve mi kapansın
önemli olan sizin o kişiyle mutlu olmanız

Peki bu olmaz, hayatini mahvedersin diyenlerin yarin engelli olmayacaklarina dair bir garanti belgeleri var mıymış?

Evet öyleyiz ama çok zor durumdayım
olmaz bence nedenmi seninde kafana takılmasaydı burda konu açmazdın kafan karışmazdı belki aşk olabilirdi ama sanırım aranızda aşk yok tek taraflı ilgi belli bi zaman sonra karış tarafı yorar senide ilgi manyağı yapıp beklentini yükseltir

Karşınızdaki insana lütfedermiş gibi sevgi verecekseniz lütfen uzak durun o insandan ki böyle bir konu açtığınıza göre ikilemdesiniz.
Karşınızdaki insan anlamıyor mu sanıyorsunuz ne düşündüğünüzü ya da hissetmiyor mu?
Bir de yalvardı vs demişsiniz bir insana bu şekilde umut vermeye hakkınız yok sevseniz zaten böyle bir konu açmazsınız bile.
Eğer o insanın kalbini sırf engelli diye incitirseniz umarım döner dolaşır sizi bulur.

Keza donunu yıkayamayan, evini temizleyemeyen, kendine bir kap yemek pişiremeyen amipten farksız milyonlarca adamla evli kadınlar, kendi işini gören biriyle mi evliler?

On numara yorum, tebrikler filmdelisi filmdelisi .
Embesil, işe yaramaz, beceriksiz ama eli ayağı tutar heriflerle evli olmak mı, kimle evli olduğunuzu bir daha düşünerek yorum yapmak lazım.

Back
X