Engelli Birey ile Sağlıklı Bireylerin Evliliği

Benim çok yakından tanıdığım iki kişi var böyle biri gözlerinden biride bacağından , ikisinin de hanımları çok güzel kategorisine girecek kadınlar.
Bir tanesinin eşiyle konuşurken dedi ki yıllarca insanlar benim kusurumu aradılar ne kusuru vardı acaba bu adamı aldı diye.
Oluyor bu tür evlilikler, hatta aklıma geldi şimdi, desteksiz hiç yürüyemeyen arkadaşımın annesi senden benden hamarat bir kadındı. Yarım saatte ne sofralar hazırlamıştıda hayret etmiştim.

Merhaba kızlar,
Kapı komşumun bir kızı var çok azimli ve akıllı bir kız üniversite mezunu hayata dört elle sarılmış ufak bir engeli var desteksiz yürüyemiyor ancak özbakımını yapabiliyor bir talibi var şu an ancak ailesinin ve kendisinin aklında soru işaretleri var bu kadar okumuş olmasına rağmen karşımdaki fiziksel sağlığı yerinde biri olursa başıma kakar sonra durumumu gibi bir ön yargısı var ben böyle aşk hikayeleri duydum ama annesi de gerçek hayat öyle değil üzerler çocuğumu diyor siz ne düşünüyorsunuz böyle gördüğünüz bir örnek var mı açıkcası ısrar edip sonra mutsuz olması durumunda vicdan azabı cekmek beni korkutuyor
çevremde başarılı evlilkler var ama ben de tavsiye etmem. evlenecekse bile en az 3 sene flört etmesi gerek ki insanlar değişebiliyorlar.

Kızın ailesi istemedi sonuç olarak flört ettiler hala sürüncemede devam ediyordu kız ailesinden de etkilenerek ayrıldı Ancak ben çevremde başarılı örnekler gördüm bence her insan için bu risk var korkuların üzerine gitmek gerek biraz

Ama bu sıkıntı olmamalı sevgi bu konuları çok rahatlıkla aşabiliyor benim erkek arkadaşımda topallıyor bi bacağı daha ince ve kısa ama bu benim için hiç sorun olmadı olmazda benimde sakat kalmayacağımı kim bilebilir :) ben onu olduğu haliyle seviyorum

Back
X