• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin durumuna cok uzuldum eski konularina da baktim bu evlilik belli ki iyi gitmemis kayninin sizde kalmasi hic olmamasi gereken bisiy zaten kendileri bakmak bile istemeyip sana atmislar sorgusuz sualsiz sakin barismaya calisirsa kabul etme tek dertleri kaynina bakici bulmak oyle gorunuyor... hayatini baskalarinin eline teslim etme .bir defa bu dunyaya geliyoruz yasanacak bir tek hayatimiz var.

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
en başından beri sorumluluğunu üstlenmeyeceğini söyleseymişsin keşke çünkü bu senin görevin değil.

Pes vallahı pes. O nasıl bir anne ki oglunu canını 2 günlük geline teslim edıyor. Yazık ya

annenden hasta bakıcı doğmadın bakması sevap dahi olsa kimse kimseyi bunun için zorlayamaz.gelin değil hasta bakıcı bulsunlar.arkana bakmadan kaç oradan.

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz

kaynınızın bakımı size düşmez annesi babası hayatta olmasaydı evet o şekilde olabilir ama anne sağ baba sağ ne ala memleket eşiniz sizinle erkek kardeşine baktırmak için mi evlenmiş bakıcı tutsunlar bu kadar zorsa devlet maaş veriyor bakım evine yatırsınlar

Kayniniz kac yasinda , öyle seymi olur ya bunun banyosu vat tuvalet temizliği var nasıl siz yapıyorsunuz bunu? Ailesi başından atmak istemiş atmış ta yazık

adam bu boşanmaya ses etmiyorsa sizinle niçin evlendiği belli zaten. o yüzden boşan o da kendine yeni bir dadı bulsun

Bu konuda en çok engelli gence üzüldüm.Hiçbir şeyden haberi yok , ne biçim anne babalar var , Allah yardımcısı olsun o garibin.Gerçekten çok üzüldüm.Engelli bireylere bakma konusunun tartışma haline gelmesi beni çok rahatsız ediyor.Sizin sorumluluğunuz değil bu , size bir sözüm yok ama ailesi aile değilmiş.

Eski konularina baktim
Ailem beni kabul etmez demissin
Ailem arkamda durdu demissin
Simdi ailen bosanmana yanasirmi
Bana evliliginin sebebi ailenden kurtulmak gibi geldi
Evinde baskimi vardi
Nisanlinida o donem pek sevmemissin
Yagmurdan kacarken doluya tutuldun gibi geldi bana

Anne baba olmasa neyse de insanlar kendi dogurduklari cocuklari neden baskasina yikiyorlar anlamis degilim.
Insan neden kaynina bakmak zorunda olsun diger aile bireyleri hayattayken?

Bu konuda en çok engelli gence üzüldüm.Hiçbir şeyden haberi yok , ne biçim anne babalar var , Allah yardımcısı olsun o garibin.Gerçekten çok üzüldüm.Engelli bireylere bakma konusunun tartışma haline gelmesi beni çok rahatsız ediyor.Sizin sorumluluğunuz değil bu , size bir sözüm yok ama ailesi aile değilmiş.

Aynisini dusundum.

Cok onceden Sanki bu konuya benzer konu okumustum.Evlenmeden once nisanlisi engelli kaynina bakicagini kiza onceden soyluyordu ve bakmassan ayrilicam diyordu. O kisi sizmisiniz acaba? Eger oyleyse basta bile bile kabul edipte Simdi islerin degismesini bekliyorsaniz Siz suclusunuz. Zaten ana babasi olunce yine kardesler mecbur bakmak zorunda. Ben evlenmeden once esime zihinsel engelli kardesim oldugunu birgun bakmak zorunda kalicagimi acikca soyledim Kabul ederse evlenicektim ,onceki nisanlim kabul etmedigi icin ayrildim. Boyle seyler de cocuga uzuluyorum .kv kac yasinda ?

Bence siz bosanin,engelli kardese sahip biriyle evleniyorsaniz Birgun sizinde bakmak zorunda kalicaginizi biliyordunuz .Sahsen ben bakardim engelli kaynina esimin ,engelli olmasa bakmam tabiki ...Dip not : herkes birer engelli adayidir. Empati yaparak dusunsunun

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X