• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal hizmetleri arayın.
Maaşını alıp bir de bakmamak ne demek.
Zaten bakmakla yükümlü kişiye veriliyor o maaş ki o da siz değilsiniz.
Ya da boşayın geçin bu adamı diğer konularınızı da baktım da almanyada doğmuş büyümüşsünüz çekin gidin

Hemen boşan diyenlere sinir oluyorum ... sanki yuva kolay kuruluyor da hemen boşan... siz eşinizle sorun yaşadığınızda hemen boşanıyormusunuz ? Engelli olmak o kişinin seçimimi ? Alın karşınıza konuşun bakıcı tutmayı önerin çözüm üretin ...

Sizi engelli cocuklarına bakıcı kendilerine de hizmetçi olarak almışlar.Engelli parasini keyifle yerken onlar siz hala napiyim diye soruyorsunuz.Bence siz bosansaniz da bu kafayla baskalari da daha çok kullanır sizi kusura bakmayın.Sorun sizde kimsede degil.

Hemen boşan diyenlere sinir oluyorum ... sanki yuva kolay kuruluyor da hemen boşan... siz eşinizle sorun yaşadığınızda hemen boşanıyormusunuz ? Engelli olmak o kişinin seçimimi ? Alın karşınıza konuşun bakıcı tutmayı önerin çözüm üretin ...
Görücü usulü olmuş bu evlilik
Adamı pek sevmemiş hatta adam da onu sevmemiş
Nişanlıyken de sıkıntılıymış
Evlenmiş daha ilk aylarda dayak yemiş tekme atılmış hakaret desen alası
Burdan bakınca öyle bizim bildiğimiz anlamda bir evlilik yok ortada yani
Zaten bakıcı niyetine evlenilmiş gibi

Kadıncağız hem aldatılıyor hem dayak yiyor, hem hor görülüyor, hem de zorla bakıcılık yaptırılıyor. Bir de üstüne eşi boşanalım diye tehdit ediyor.
Boşan demeyelim de ne diyelim?

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
bu zamana kadar bosanmaman zaten aptllaık ıs kusura bakma yani oldu beee bulmuslar senin gibisibi hiccc gocunma bile

Eski konularına baktım.. Bir insanın kendine bu kadar kastı olur mu ya?
Daha en başından sorunlu bir ilişkiniz olmuş eşinle. sistematik aşağılamalarla kısıtlamalarla kendine güvenini yok etmiş.
Bu kadar sorunlu bir ortamda neden çocuk yaptın, niye bırakıp gitmedin? Almanyada işin gücün varmış, geri dönüp bir işe girebilir hayatına devam edebilirdin.
Kocan şimdiye kadar seni mutlu hissettirecek tek birşey yaptı mı çok merak ettim? bu evliliğe devam etmenin dayanağı ne?

Bu konuyu açan üye ya sahte ya da ruhsal sorunları var. Konularına en baştan baktım yok mutsuzum niye evlendim boşanmak istiyorum ama ailem kabul etmez diyorken ailesi gelip alıyor kocasının yanından bu sefer de kendisini aşağılayan döven hakaretler edip mutsuz eden kocasını özlüyor. Mune Mune bi baksana sanki yıllarca kandırmış insanları.

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Annesi babasi sag iken bakmak zorunda degilsiniz. Ustelik baktirilmak istenen yasitiniz bir erkek. Bu hic hos degil. Bosanin arkaniza bile donup bakmayin.

Selam kk hatunlari

Seninle bakıcı niyetiyle evlenmişler bosan adam seni sevmemis

cocugunda mı var?
yuh artık kendini düsünmediğin bariz ortada 2 yıldır bosayamadın adamı bari cocugunu kurtar da al git artık yahu
cocuguna tacizde cinsel istismarda bulunsa ne yapacaksın !!!!!!! yuh be yuh aileye kadar sana da yuh!

Kimsesi olmasa bakabildigin kadar bak derdim,
Ama ailesi hayattayken en son bakacak kişi sensin.
Allah onunda seninde yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X