- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
- Konu Sahibi guneslihava
Eski konularda baktım zaten mutsuz bir evliliğin var !! Bence boşan .. Herkes kendi çocuğuna kendi baksın ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulü olmuş bu evlilikHemen boşan diyenlere sinir oluyorum ... sanki yuva kolay kuruluyor da hemen boşan... siz eşinizle sorun yaşadığınızda hemen boşanıyormusunuz ? Engelli olmak o kişinin seçimimi ? Alın karşınıza konuşun bakıcı tutmayı önerin çözüm üretin ...
Kadıncağız hem aldatılıyor hem dayak yiyor, hem hor görülüyor, hem de zorla bakıcılık yaptırılıyor. Bir de üstüne eşi boşanalım diye tehdit ediyor.Hemen boşan diyenlere sinir oluyorum ... sanki yuva kolay kuruluyor da hemen boşan... siz eşinizle sorun yaşadığınızda hemen boşanıyormusunuz ? Engelli olmak o kişinin seçimimi ? Alın karşınıza konuşun bakıcı tutmayı önerin çözüm üretin ...
bu zamana kadar bosanmaman zaten aptllaık ıs kusura bakma yani oldu beee bulmuslar senin gibisibi hiccc gocunma bileSelam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Annesi babasi sag iken bakmak zorunda degilsiniz. Ustelik baktirilmak istenen yasitiniz bir erkek. Bu hic hos degil. Bosanin arkaniza bile donup bakmayin.Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Seninle bakıcı niyetiyle evlenmişler bosan adam seni sevmemisSelam kk hatunlari
Pes ya insan gerçekten hayret ediyorEvet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.