Bakın ben orada ciddi bir durum için açtım konuyu. Topic'in adı bir derdim var, ben de derdimi söyledim. Dert değil demedim diyorsunuz kendiniz. Evcil hayvan topiciğine elbette taşınabilir ama konu bir kaç gün kalsaydı bir kitleye ulaşsaydı derde derman bulunmaya devam etseydi sonra taşısaydınız. BDV topiğinde sadece dedikodu gibi açılan, çekirdek çıtlanarak okunacak konular mı kalıyor? Evet siz kuralları koyarsınız sorun yok kimse itiraz etmedi ki senelerdir bu siteye girerim, paylaşırım da. Fakat burada bir canlının canı söz konusu, sizin hemen farklı topice taşımanız vicdani olmasa da oraya takılmadım bile fakat üstüne uyarı cezası vermek böyle bir konuda??? Aptal diyebilirim, siz de banlarsınız fakat ben böyle bir konuyu sırf o butona basma hakkı kendisine verildi diye kötü içerik olarak belirteni aptal da bulurum, insanlık dışı da. Ve siz ben yardım toplamaya çalışırken, bilgi sağlamaya çalışırken beni banladınız. İnsanlarla iletişim kuramadım . Merak ettiniz mi bilmem kediyi ameliyat ettirdim, başında sabahlayıp ilgileniyorum. Siz kulaklarınızı tıkamayı tercih ettiniz, otomotiğe bağlamış şekilde konu içeriğine bakmadan ceza kestiniz. Vicdan kadar rahat yastık yoktur... @Kazen bildiğim kadarı ile bu siteyi yardıma muhtaç olunan bir konu sebebi ile kurmuştunuz, beni en çok sizin anlamanızı bekliyordum. Şimdiye kadar yönetime hiç saygısız tavrım olmamıştı ama ilk defa yapılan ayıbı söylemezsem olmayacaktı. Neyse kedi ameliyat oldu sonsuza kadar banlansam da önemli değil artık. İyi günler.