engelli oğluma elektronic oyunlar klavye maus kulaklık atari ...

meliha01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
8
2
86
Aksaray
arkadaşlar engelli oğlum pc de sürekli oyun oynuyor klavye maus kulaklık almaktan artık iflahımız kesildi nerdeyse haftada bozuyo .aldığımız atarilerin hadi hesabı yok ply steyşın seviyo alamadık . kullanmadığınız varsa alabiliriz . :1:

Keşke olsa ama yok zaten anlamamda oyun vs.lerden.
Evladınızı koklaya koklaya öper misiniz benim için.
Benimde kardeşim engelliydi.
Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Sizin gibi annelerinde sayısını çoğaltsın.

sevdenur hn çok teşekkür ederim iki kelimeyle mutlu ettiniz beni . arada bakıyorum hiç cevap yok oğlum sabahtan akşama kadar pc başında öfke nöbeti gelince kırıp döküyo eşim 2 şer 3 er alıyo klavye maus kulaklık ben çocukları büyümüş kullanılmayan oyunlar varsa diye yazmıştım . zor günler geçiriyoruz dua bekliyorum ..

canım benim içinde çocuğunu bol kokulu öpmeni istesem
kırılmaz klavye ve mause var hem su geçirmez
gittigidiyo da yer alıyor ben kullanıyorum
yıkanabiliyor katlanabiliyor
belki problemini çözer...

sevdenur hn çok teşekkür ederim iki kelimeyle mutlu ettiniz beni . arada bakıyorum hiç cevap yok oğlum sabahtan akşama kadar pc başında öfke nöbeti gelince kırıp döküyo eşim 2 şer 3 er alıyo klavye maus kulaklık ben çocukları büyümüş kullanılmayan oyunlar varsa diye yazmıştım . zor günler geçiriyoruz dua bekliyorum ..

Ne kadar zor olduğunu okadar iyi anlıyorum ki ama şöyle düşünün o Allah'ın size bir müjdesi yani sizi cennetine kabul edecegi müjdesi.
Benim annemde bazen bunalırdı,bazen yorulurdu ama birkaç saat yanından ayrılsın dayanamazdı.Çok zor evet ama bir o kadarda mükâfatlı birşey engelli annesi olmak.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Back
X