Evet engelli raporu için başvurdum. Diğer kontrollerde bir şey çıkmadı biraz görme problemim dışında. Lakin yürüyemiyorum işte bu en kötüsü. Şükret en azından tutunarak yürüyorsun diyorlar ama ben sadece insana tutunarak yürüyebiliyorum. Tekerlekli sandalyeye bile binemem. Dışarıda süremem korkumdan. Ama verirler mi bilmiyorum. Maaş için istemiyorum sadece iş başvurusu yapıp adam gibi maaşlı bir işte çalışmak istiyorum. Engelli raporum yok tanıdık olmadıkça beni idare edemezler de ki tanıdık kimsemiz de yok yanında çalışabileceğim. Olsa da ya parasız ya da cebine 50 lira harçlıklı. Oysa ben çalışmak istiyorum kimseye minnet duymadan. Rahat olmak istiyorum, tıkandığım zaman 'zaten raporumu bile bile aldılar kasma' demek istiyorum kendime. Diğer zaman tedirgin oluyorum yoksa. Normal başvuru da yapamıyorum mesela 3 gün iyiysem tek başıma yürüyorsam 1 hafta kötü oluyorum. Tutunmam gerekiyor.
Ama çalışmam da lazım. Özgüvenim için. 2 ay çalıştım öyle şeyler başardım ki tek başıma ama ne psikoloğun demesiyle ne de ailemin. Yaparsın sen Lullaby dedim ve herkesin şaşırdığı şeyleri yaptım.
İnşallah yarın verirler raporu. Dua edin bana hanımlar nolur! Buna çok ihtiyacım var, bu rapor benim hayatımın başlangıcı olabilir. Çalışmasam bile engelliler için düzenlenen şeylere katılabilirim.
Dualarınızı bekliyorum yardım meleklerim. Sizi seviyorum, Allah'a emanet olun.
Bilgisi olan varsa da bunlarla ilgili paylaşımınızı bekliyorum. İyi geceler canlarım..
Bir de yarın psikolog ve psikiyatri görüşmem var. Eğer onlar kanaat getirirse alacağım raporu. Belirtmemişim özür dilerim
Ama çalışmam da lazım. Özgüvenim için. 2 ay çalıştım öyle şeyler başardım ki tek başıma ama ne psikoloğun demesiyle ne de ailemin. Yaparsın sen Lullaby dedim ve herkesin şaşırdığı şeyleri yaptım.
İnşallah yarın verirler raporu. Dua edin bana hanımlar nolur! Buna çok ihtiyacım var, bu rapor benim hayatımın başlangıcı olabilir. Çalışmasam bile engelliler için düzenlenen şeylere katılabilirim.
Dualarınızı bekliyorum yardım meleklerim. Sizi seviyorum, Allah'a emanet olun.
Bilgisi olan varsa da bunlarla ilgili paylaşımınızı bekliyorum. İyi geceler canlarım..
Bir de yarın psikolog ve psikiyatri görüşmem var. Eğer onlar kanaat getirirse alacağım raporu. Belirtmemişim özür dilerim