Engelli yavru kedim

Benden önce diyenlerde oldu 1,5 ay anneden ayırmak için çok erken. Göz önüne anneyle kalma imkanı yok mu? Hem eğitimini tam almış olur.

Ne güzel insanlarsınız sız ya😍😍😍 Allah razı olsun sizden,daha küçük olduğu için öyle bacakları tam olsaydı da bulastiracakti çünkü daha zamanı var,bu cağlarda bütün bebek kediler biraz kirloş oluyor😍😊

Üstünü kapatırken bulaştırıyor birde annesinden erken ayırdık sanırım o yüzden oldu ama mecburdum almaya başına bişi gelmesinden çok korktum
O zaman daha küçük olduğu için yapamıyordur annesi.Engelli olduğu için bulaştırmaması iyi.Çabucak büyüsün kuzu Allah ikinizinde yardımcısı olsun❣️

Evet cok normal.. Yavru kedi kendi temizliğini de henüz yapamadığı için biraz bebek bakar gibi bakacaksınız.. Büyüdükçe her şeyi öğreniyor :KK200:

Benden önce diyenlerde oldu 1,5 ay anneden ayırmak için çok erken. Göz önüne anneyle kalma imkanı yok mu? Hem eğitimini tam almış olur.
Maalesef yok.Daha az batırmaya başladı şu iki gündür öğreniyor sanırım yavaş yavaş🙏🏻

Ne güzel insanlarsınız sız ya😍😍😍 Allah razı olsun sizden,daha küçük olduğu için öyle bacakları tam olsaydı da bulastiracakti çünkü daha zamanı var,bu cağlarda bütün bebek kediler biraz kirloş oluyor😍😊
Teşekkür ederim🥰Şu iki gündür daha bir az batırıyor öğreniyor sanırım yavaş yavaş🥰

Yaaa 🥰 mahallede beslediğim 2siyah kedim daha var birinin adı karakaçan diğerinin adıda karabela😂Diğerlerine isim koymadım çünkü tek ikisi geliyor her akşam diğer kediler değişebiliyor☺
Çok güzeller ya; benim de mahallede başka bir kara kızım var. Beni görünce miv miv geliyor yanıma 😍❤️

Benim kedi yavruyken kaka dehşetini çok yaşardım şimdi hatırladım. Bir gün gelip oturdu yanıma nasıl kötü kokuyooor. Döndüm baktım kafasında kaka var. Boynu, kafası, sırtı... Her yere bulaşmış. Bu nasıl olabiliiiir diye diye yıkadım minnoşu. Mendil kurtarmazdı çünkü :KK53: Sonra tesadüfen gördüm benim büyük kedi kakasını yaparken yavru olan merak edip kafasını izlemek için fazla yaklaştırıyormuş:KK70:

Ayaklarına bulaştırırdı bir de poposundaki tüylere bulaştırırdı. Sonra oturduğu yerde kalırdı o. İshal de değildi yani. Ben artık kabullendim boklu bu kedi diye :KK70:Azalarak bitti çok şükür. Alışkanlıktan hala çaktırmadan poposunu kontrol ediyorum ama temiz oluyor:KK53: Zamanla geçiyor yani sizinki daha çok küçük.
Fotoğrafını da görmek isteriz amaaa :KK73:

Benim kedi yavruyken kaka dehşetini çok yaşardım şimdi hatırladım. Bir gün gelip oturdu yanıma nasıl kötü kokuyooor. Döndüm baktım kafasında kaka var. Boynu, kafası, sırtı... Her yere bulaşmış. Bu nasıl olabiliiiir diye diye yıkadım minnoşu. Mendil kurtarmazdı çünkü :KK53: Sonra tesadüfen gördüm benim büyük kedi kakasını yaparken yavru olan merak edip kafasını izlemek için fazla yaklaştırıyormuş:KK70:

Ayaklarına bulaştırırdı bir de poposundaki tüylere bulaştırırdı. Sonra oturduğu yerde kalırdı o. İshal de değildi yani. Ben artık kabullendim boklu bu kedi diye :KK70:Azalarak bitti çok şükür. Alışkanlıktan hala çaktırmadan poposunu kontrol ediyorum ama temiz oluyor:KK53: Zamanla geçiyor yani sizinki daha çok küçük.
Fotoğrafını da görmek isteriz amaaa :KK73:
ayy yerim ben onu ya:KK48:benim minik kuşum da çok şükür 2 gündür pisletmiyor hiç bir yerini öğrendi sanırım:KK68:

Benim Kurşun Askerim de bu işte:KK200:

IMG_4840.webp

Back
X