• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engilish home mutfak takımı aldım bugun:)

Çok beğendimm... Gule gule kullan inşallah, çok şirinler...
Benim mutfağımda pembe aslında, bende mi bir gidip baksam English Home'a.
Ne kadara aldın?

cnm bunların toplamını 75 tlye aldım:) ürünler bana göre çok uygundu. masa örtüsü kare ve baya büyük 25 tl tutacaklar ikisi 9 tl falan ekmek sepetide 10 tl olması lazım havlular tanesi 6 tl peçeteler ikisi 12 tl ve kağıt peçete 3 tl:)

cnm bunların toplamını 75 tlye aldım:) ürünler bana göre çok uygundu. masa örtüsü kare ve baya büyük 25 tl tutacaklar ikisi 9 tl falan ekmek sepetide 10 tl olması lazım havlular tanesi 6 tl peçeteler ikisi 12 tl ve kağıt peçete 3 tl:)
Gitdim buhün aldım aynılarından :17:Resimlerinizi izinsiz paylaşmak istemedim bulabildigim kadarını koyucaam bikaç e.home ürünü daha aldım ben :16:

Gitdim buhün aldım aynılarından :17:Resimlerinizi izinsiz paylaşmak istemedim bulabildigim kadarını koyucaam bikaç e.home ürünü daha aldım ben :16:

paylaş paylaş cnm . bende gidicem ay başında bir takım daha alıcam canım

ben de bugün aynı modelin ekmeklik, tutacaklar, fırın eldiveni, önlük ve amerikan servislerini aldımmmm :69:

güle güle kullanalım hepimiz :7:

Çok tatlı hepsi hayırlı olsun:nazar: Ben de almıştım geçen hafta ama eksiklerim var. Seviyorumm Englısh home tarzını

ben de bugün aynı modelin ekmeklik, tutacaklar, fırın eldiveni, önlük ve amerikan servislerini aldımmmm :69:

güle güle kullanalım hepimiz :7:

amin cnm bnm ::):) ben çok seviyorum ve gördüğüm kadarıyla yalnız değilmişim :)

cupcake fırın eldivenim eksik kaldı yaa
serisi de bitti
ilk alırken gelir yeni seri diyolardı
geçen baktım gelmez dediler sinir oldum :ssz::ssz:

balçovadaki english home da öyle bi bilmişler gelmez gelmez o zaman kapatın magazalarınızı :19:

Back
X