Enişte belası. Tutmayın küçük enişteyi...

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.239
18.161
823
45
Kizlar gece gece sinir bastı. Birlikte oldugum insanin evine yemege gittim. Yanıma babannemi aldim kendisi 87 yaşında. Niye çünkü cok severim ve benimle kaliyordu yalnız kalmasin ve onun da ailesi var diye.

Bunun bi enistesi var yerden bitme. Kisa boylular ustune alinmasin sakın harbi bir o kadar da yerin altında var. Her lafa atliyor herkesi bozuyor. Ya 87 yasindaki babannemi bile dalga malzemesi yapıyor. Ben de cok duzgun sayilmam ama bu kadar terbiyesiz de ömrümde görmedim. Surekli benim gicigima laflar ediyor.

Ben bu enişteyi napicam ya? Sizin eşinizin sevgilinizin nisanlinizin ailesinden sevmediginiz ikinci derece birisini napiosunuz alaskina ya? Ablasinin kocasi bu arada.

Sevgilinizin tavrı önemli aslında,
O halinden memnunsa siz belirtin memnuniyetsizliğinizi.
Nesi olursa olsun,gıcıklık yapan insan sevmem ve belirtirim.

Atsan atılmaz derecede yakinliktaymis. Ben olsam bi lafını büyütür sevgilime soyler bensiz görüşmesini isterdim..

Görüşmüyoruz mesela. Hele onun olduğu ortamlara değer verdiğimiz ve espri malzemesi yapabileceği kişileri götürmüyoruz. Eskaza götürmüşsek de ağzının payını veriyoruz.

Eşin de kendi akrabasi hakkinda seninle hemfikir yani?

Sevgilinizin tavrı önemli aslında,
O halinden memnunsa siz belirtin memnuniyetsizliğinizi.
Nesi olursa olsun,gıcıklık yapan insan sevmem ve belirtirim.

Belirttim. Cevap ben ne yapabilirim ki :( benden tam olarak ne istiosun.. Beni korumani dedim ya. Pısıp durmayin benden once sen cevap ver ki itibarsizlastigini hissetsin.

Samantha seni tanirim sen istesen o enisteyi laflarinla yerin altindaki boyuyla alt edersin ...
Neden sustun ?

Atsan atılmaz derecede yakinliktaymis. Ben olsam bi lafını büyütür sevgilime soyler bensiz görüşmesini isterdim..

Evet dimi ablasinin kocasi baya yakin oluyo =/ atılmaz dimi.. Bu gulerek sakin sakin laf carpio ben fevri ve sinirliyim cat cat karsilik verdim annesi babasi da beni haksiz bulmus olabilir en cok ona canim sikildi. Kivirta kivirta sakin sakin laf koyamiorum ben. Fazla netim.

Samantha seni tanirim sen istesen o enisteyi laflarinla yerin altindaki boyuyla alt edersin ...
Neden sustun ?

Susmadim yavrum belki sussam daha iyiydi. Bi kac kere ust uste sacmalayinca sinirli ters bi cevap verdim. Sen surekli soyleyince degismio bu, gibisinden ses tonum yuksek. Bi buz kesti ortalik. O alttan alttan sinsice yapio ben cat diye cikisinca haksiz ben gibi oldum.

Ablasına ifhafen yazıyorum; "boşan!" :D :p
Napıcaksın enişteyi, sallamıcaksın boşver, her ailede oluyor bi patavatsız dengesiz

iş sevgiliniz de bitiyor o onun eniştesi sizde ileride ki eşi olacak insansınız nerede duracağını bilsin hadsiz.

Sevmedigi aile bireylerinin karsisina cikip hoslanmadigini soyleyen biri olarak yaziyorum..
Bu gibi durumlarda esinizi sevgilinizi vs arada birakmayin..
Cikin lafin arasinda,hoslanmadiginiz veya size ters giden her ne olduysa o anda soyleyin.. Ertelemeyin..
Soylediginiz an saskina doneceklerdir..
Beklemedikleri bir davranisla karsi karsiya kaldiklarinda verecekleri tepkileride gormus olursunuz hem..
Durduk yere bir insani sevmemek veya hoslanmamak olmaz..
Vardir mutlaka bir sebebi..
Sizde saygisizlik etmeden uygun bir dille dile getirin..
Bir daha ayni ortamda bulunma durumunuzda olmaz rahat edersiniz..

iş sevgiliniz de bitiyor o onun eniştesi sizde ileride ki eşi olacak insansınız nerede duracağını bilsin hadsiz.

Ailecek basiretleri baglanmis gibi adama karşı onlara da yapio duymuolar. Bi ara balkon demirinin yaninda dikiliodu ayaklarından tutup tepe takla kaldirip asagi atsam mi diye düşündüm.

Sevmedigi aile bireylerinin karsisina cikip hoslanmadigini soyleyen biri olarak yaziyorum..
Bu gibi durumlarda esinizi sevgilinizi vs arada birakmayin..
Cikin lafin arasinda,hoslanmadiginiz veya size ters giden her ne olduysa o anda soyleyin.. Ertelemeyin..
Soylediginiz an saskina doneceklerdir..
Beklemedikleri bir davranisla karsi karsiya kaldiklarinda verecekleri tepkileride gormus olursunuz hem..
Durduk yere bir insani sevmemek veya hoslanmamak olmaz..
Vardir mutlaka bir sebebi..
Sizde saygisizlik etmeden uygun bir dille dile getirin..
Bir daha ayni ortamda bulunma durumunuzda olmaz rahat edersiniz..

Arada kalması gerekmiyor mu? Çapı belli olurdu. Cok ezik durursa napiyim öyle adami. Bilemedim.. Herseyi kendim cozceksem o niye adamim dicek kendine. Beni korumasi gerekmez mi.

Back
X