• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enişte belası. Tutmayın küçük enişteyi...

Kizlar gece gece sinir bastı. Birlikte oldugum insanin evine yemege gittim. Yanıma babannemi aldim kendisi 87 yaşında. Niye çünkü cok severim ve benimle kaliyordu yalnız kalmasin ve onun da ailesi var diye.

Bunun bi enistesi var yerden bitme. Kisa boylular ustune alinmasin sakın harbi bir o kadar da yerin altında var. Her lafa atliyor herkesi bozuyor. Ya 87 yasindaki babannemi bile dalga malzemesi yapıyor. Ben de cok duzgun sayilmam ama bu kadar terbiyesiz de ömrümde görmedim. Surekli benim gicigima laflar ediyor.

Ben bu enişteyi napicam ya? Sizin eşinizin sevgilinizin nisanlinizin ailesinden sevmediginiz ikinci derece birisini napiosunuz alaskina ya? Ablasinin kocasi bu arada.
Hoslanmadigim kisiler veya kisi olunca onlar yokmus gibi davraniyorum o ortamda catliyorlar :))

Susmadim yavrum belki sussam daha iyiydi. Bi kac kere ust uste sacmalayinca sinirli ters bi cevap verdim. Sen surekli soyleyince degismio bu, gibisinden ses tonum yuksek. Bi buz kesti ortalik. O alttan alttan sinsice yapio ben cat diye cikisinca haksiz ben gibi oldum.

Oooooo gorumce gibi eniste ha :D
Soguk savas istiyo demek ki ..
Gulerek ti ye almak ..
En sevdigim ;)
Takma kafana sen halledersin ..

Hoslanmadigim kisiler veya kisi olunca onlar yokmus gibi davraniyorum o ortamda catliyorlar :))

Her lafin içinde olan birini nasi görmezden gelebilirim iki uc taktik ver bari. Gerçi agzina yapistirmak bence daha radikal ama olsun dinlerim çünkü eniste yuzunden biz ayrilalim istemiorum.

Oooooo gorumce gibi eniste ha :KK70:
Soguk savas istiyo demek ki ..
Gulerek ti ye almak ..
En sevdigim :KK66:
Takma kafana sen halledersin ..

Uğraşmak istemiyorum gebertmek kurtulmak istiorum. Sabaha kadar dua etsem tutmaz mi ki itin duasi ya. Gulemiyorum ben oyle onla konusurken b.k koklamis gibi oluyo yuzum hissediyorum.

Arada kalması gerekmiyor mu? Çapı belli olurdu. Cok ezik durursa napiyim öyle adami. Bilemedim.. Herseyi kendim cozceksem o niye adamim dicek kendine. Beni korumasi gerekmez mi.

Karsi taraf sevgilini arada birakmaya zorlarsa,onlarin ayibi olur..
Onu seviyorsun diye,tum aile bireylerini sevmek zorunda degilsin..
Ben yapamadim,katlanamam :)
Arada birakmadim,uygun bir dille dile getirdim..
Yalandan yere siritip,tebessum edesim yoktu hic,kestirmeden gittim :)
Tabi bu durumu yapabilmek icin de saglam sebep olmasi lazim..
Ben sebeplerimi tak tak siraladiktan sonra bi sessizlik olmustu o an napiyorsun kizim dedim kendimeeee..
İcime atip psikolojimi sisirmektense,disima atip rahatladimmmm :)

Babannem de duymuyo anlamio gülümsüyor bunun sacma laflarina. Onun o halini dusundukce kulaklarim yanio sinirden su an ya.

Uğraşmak istemiyorum gebertmek kurtulmak istiorum. Sabaha kadar dua etsem tutmaz mi ki itin duasi ya. Gulemiyorum ben oyle onla konusurken b.k koklamis gibi oluyo yuzum hissediyorum.

Basiretsiz sevgilin agirligini koyabilirdi..
Sssssss kendine gel minvalinde ..
Yapti mi bilemiyorum ,yapmadiysa ayip etmis..
Zeka gerisi enistesine katlanmak zorunda degilsin .
Eniste ne yaaaa :KK14:

Karsi taraf sevgilini arada birakmaya zorlarsa,onlarin ayibi olur..
Onu seviyorsun diye,tum aile bireylerini sevmek zorunda degilsin..
Ben yapamadim,katlanamam :)
Arada birakmadim,uygun bir dille dile getirdim..
Yalandan yere siritip,tebessum edesim yoktu hic,kestirmeden gittim :)
Tabi bu durumu yapabilmek icin de saglam sebep olmasi lazim..
Ben sebeplerimi tak tak siraladiktan sonra bi sessizlik olmustu o an napiyorsun kizim dedim kendimeeee..
İcime atip psikolojimi sisirmektense,disima atip rahatladimmmm :)

Daha 5. Görüşüm falan. Anne babasinin yanında dun bir bugun iki sorun yaratan insan olmak istemedim. Oyle büyük bi sebep yok ama bura benim alanim istedigim gibi at kostururum havasi var ben karsilik verdikce daha cok bileylendi. Alismis çünkü herkesi susturmaya.

Daha 5. Görüşüm falan. Anne babasinin yanında dun bir bugun iki sorun yaratan insan olmak istemedim. Oyle büyük bi sebep yok ama bura benim alanim istedigim gibi at kostururum havasi var ben karsilik verdikce daha cok bileylendi. Alismis çünkü herkesi susturmaya.

Daha cok yeniymissiniz.. :)
Biraz tanima firsati verin o vakit..:)

Basiretsiz sevgilin agirligini koyabilirdi..
Sssssss kendine gel minvalinde ..
Yapti mi bilemiyorum ,yapmadiysa ayip etmis..
Zeka gerisi enistesine katlanmak zorunda degilsin .
Eniste ne yaaaa :KK14:

Yapmadigi icin iki saattir tartışıyoruz. En son napsaydim falan dedi. Korusaydin dedim. Cevap yok. O da delirtti beni su an.

ay ay tam sinir olunup kendini dağa taşa vurmalık bi de tam suratın ortasına. Söyle geç lafını ardını önünü düşünme. 87 yaşında ki kadını düşünemeyecek kadar bencil ve saçma mizah anlayışı varsa aynı yoldan o vurdukça lafı sizde vurun. Sizle uğraşmaktan vazgeçer. :)

Çok merak ettim babanene ne söyledi bu kadar kızılcak? Şakayla karışık niyeti tam anlaşılmadan laf sokuyorsa sevgilinde direk ters tepki koyamamıştır.

Eşin de kendi akrabasi hakkinda seninle hemfikir yani?
Kesinlikle.. 16 senede toplasan kayınvalidemle 2 sene ancak görüşmüşümdür. Son 3 senedir eşim kendisi de telefonda dahi görüşmüyor. Kaldı ki enişte.. Bir daha adını bile anmam..

Çok merak ettim babanene ne söyledi bu kadar kızılcak? Şakayla karışık niyeti tam anlaşılmadan laf sokuyorsa sevgilinde direk ters tepki koyamamıştır.

Arabaşı corbasindan konusuluodu babannem de oyle yapmayız biz soyle boyle yaparız kendince anlatio. He siz cok bilionuz ya zaten gibi bisey diyo kendi kendine guluo. Sofradan kalkicakti babannem meyve getirdiler. Vazgecti. Meyveyi gördü ya geri oturdu heheh yapio. Bu gibi sacmaliklar.

87 yaşında kadınla dalga geçebilecek insan karaktersizlik üzerinde tezini yazmış demektir.kim olursa olsun.fazla söze gerek yok.

Kesinlikle.. 16 senede toplasan kayınvalidemle 2 sene ancak görüşmüşümdür. Son 3 senedir eşim kendisi de telefonda dahi görüşmüyor. Kaldı ki enişte.. Bir daha adını bile anmam..

Gidiyim de öyle adam buluyum bari. Nerden bulacaksam. Seviyorum da kendimi daha cok seviyorum. Sinirden deliye donmektense.. Seninki oldum olasi sevmiodu annesini heralde?

ay ay tam sinir olunup kendini dağa taşa vurmalık bi de tam suratın ortasına. Söyle geç lafını ardını önünü düşünme. 87 yaşında ki kadını düşünemeyecek kadar bencil ve saçma mizah anlayışı varsa aynı yoldan o vurdukça lafı sizde vurun. Sizle uğraşmaktan vazgeçer. :)

Bence bu iti birlik olup her agzini actiginda kınamak itibarsizlastirmak gerekiyor.

Gidiyim de öyle adam buluyum bari. Nerden bulacaksam. Seviyorum da kendimi daha cok seviyorum. Sinirden deliye donmektense.. Seninki oldum olasi sevmiodu annesini heralde?
Aksine annesine acayip düşkündü. Biz tanışmadan önce saat başı Anneyle telefonlaşırmış, eş dost evin kızı diye dalga geçermiş brnimkiyle :)

Arabaşı corbasindan konusuluodu babannem de oyle yapmayız biz soyle boyle yaparız kendince anlatio. He siz cok bilionuz ya zaten gibi bisey diyo kendi kendine guluo. Sofradan kalkicakti babannem meyve getirdiler. Vazgecti. Meyveyi gördü ya geri oturdu heheh yapio. Bu gibi sacmaliklar.
Mal mı bu adam sanki arkadaşı var karşısında. Sana da yaptı mı peki? Cevap verdiğin için hiç pişman olma valla onu görmeyip de senin tepkini göreceklerse görsünler. Kendileri sustursaydı madem.

Back
X