- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunmaya ihtiyaciniz mi var
O ailesi ne olursa olsun... Adamın karakterini anlamak için bu tarz konularda arada birakmaniza gerek yok.
Kiminle kişisel probleminiz varsa direk onunla kendiniz hallederseniz hem sorun büyümez hemde kesin hallolur.
Babaannenle dalga geçilirken sevgilin ne yapıyor. Kıymetli saygısız eniştesini uyarmıyor mu?
Hic ses etmediyse sevgilin oha diyorum. Benim yanimda birisi durduk yere dalga konusu yapilsa degil babaannem el bile olsa sesimi cikartirim. Bence bu bir onur meselesi.Belirttim. Cevap ben ne yapabilirim kibenden tam olarak ne istiosun.. Beni korumani dedim ya. Pısıp durmayin benden once sen cevap ver ki itibarsizlastigini hissetsin.
Duymuyor gibi yapiolar buruk bi gülümsemeyle armut gibi duruyolar.
lafi sokup yerine oturtuyoruzKizlar gece gece sinir bastı. Birlikte oldugum insanin evine yemege gittim. Yanıma babannemi aldim kendisi 87 yaşında. Niye çünkü cok severim ve benimle kaliyordu yalnız kalmasin ve onun da ailesi var diye.
Bunun bi enistesi var yerden bitme. Kisa boylular ustune alinmasin sakın harbi bir o kadar da yerin altında var. Her lafa atliyor herkesi bozuyor. Ya 87 yasindaki babannemi bile dalga malzemesi yapıyor. Ben de cok duzgun sayilmam ama bu kadar terbiyesiz de ömrümde görmedim. Surekli benim gicigima laflar ediyor.
Ben bu enişteyi napicam ya? Sizin eşinizin sevgilinizin nisanlinizin ailesinden sevmediginiz ikinci derece birisini napiosunuz alaskina ya? Ablasinin kocasi bu arada.
Aynı enişteden bende de var malesef,herkesle dalga geçer,geçtiğini zanneder,kapasite yok,karakter yok,kompleks diz boyu,ama sorsan en iyisi o,en mükemmeli o,herşeyin iyisini bilir,kalitelisini yer içer bla bla...Ailecek basiretleri baglanmis gibi adama karşı onlara da yapio duymuolar. Bi ara balkon demirinin yaninda dikiliodu ayaklarından tutup tepe takla kaldirip asagi atsam mi diye düşündüm.
Sen de fazla mı samimi oldun acaba. Bu adam ve ailesiyle. Mesafeli olman lazım.Kizlar gece gece sinir bastı. Birlikte oldugum insanin evine yemege gittim. Yanıma babannemi aldim kendisi 87 yaşında. Niye çünkü cok severim ve benimle kaliyordu yalnız kalmasin ve onun da ailesi var diye.
Bunun bi enistesi var yerden bitme. Kisa boylular ustune alinmasin sakın harbi bir o kadar da yerin altında var. Her lafa atliyor herkesi bozuyor. Ya 87 yasindaki babannemi bile dalga malzemesi yapıyor. Ben de cok duzgun sayilmam ama bu kadar terbiyesiz de ömrümde görmedim. Surekli benim gicigima laflar ediyor.
Ben bu enişteyi napicam ya? Sizin eşinizin sevgilinizin nisanlinizin ailesinden sevmediginiz ikinci derece birisini napiosunuz alaskina ya? Ablasinin kocasi bu arada.
Sen de fazla mı samimi oldun acaba. Bu adam ve ailesiyle. Mesafeli olman lazım.