Enişte belası. Tutmayın küçük enişteyi...

Sizde knu bozasaydiniz babaneyle dalga gecmek ne curret.
Gorunuse aldanmammak gerek bir o kadarda yyerin dibinde varmis deseydin.delimi ne

Korunmaya ihtiyaciniz mi var

O ailesi ne olursa olsun... Adamın karakterini anlamak için bu tarz konularda arada birakmaniza gerek yok.

Kiminle kişisel probleminiz varsa direk onunla kendiniz hallederseniz hem sorun büyümez hemde kesin hallolur.

Tabiki de var korunmaya ihtiyacim. Çünkü ugrasmak istemem. Beni o dangalagin yanina sokuyosa önlemini almali. O adam benim ayarimda degil ki baska turlu ortamda karsilasma sansim yok bile. Yolda gorsem diğer kaldirima gecerim o tipi ben. S.ctiriolarsa temizlicekler afedersin. Mecbur muyum uğraşmaya.

Kv yada gorumce konumunda biri böyle davransa, ona aliskiniz da, hem erkek hem de damat olunca bu kisi atıp tutmasına tahammül etmek zor. Karşı karşıya gelmemekle iyi yapmışsın. Bence öncelikle erkek arkadaşına bırak olayı. Ne hissettiğini, ne düşündüğünü, ne kadar ciddi ve rahatsız old anlasın. Anlamasını sağla. Dengeyi o korusun. Gerekirse katalizör olsun. Olmadi ablasıyla yada enistesiyle konussun, uyarsin. Böyle ukalaliga, dangirdamaya alışmasın münasebetsiz adam.

Sana caka satıyor hadi diyelim eyvallah dedik de, babaanneye laf atmasi ne demek?! Kendini dokunulmaz, yüce biri mi sanıyor ?

Erkek arkadaşın inş halleder bu olayı. Olmadı sen göbeğini kendin kesersin, usulunce verirsin ayarı..

Geçen bayram kv ile benim akrabama gittik. Orda dayımın hanımı resmen aşikar dalga geçti ve güldü kikir kikir. Kv yi sevmem, her zaman aramızda mesafe olmuştur. Evliliğimdeki büyük tartışmaların ve huzursuzlukların sebebi de kendisidir. Ama yengeme sinir oldum. Kendi yaşı ondan çok küçük. Kalkıp o kalabalıkta, karşısında çoluk çocuk var gibi terbiyesizce davranmasıni affetmem. Orda lafı çevirdim. Kv ye hadi kalkalim dedim alelacele çıkardım onu. Ama yengemle konuşcam. Yanına kalmaz bu. Onu insan olarak benimsemese de, eşimin annesi ve hepimizden büyük. Saygılı davranacak. Ötesinde yengemin beni sevdiğini düşünürdüm çünkü her zaman aramıza iyi ve seviyeli bir ilişki olmuştur. Ve hürmetle davranirim ona. Kv den haz etmedi diyelim, o ortamda ben varım. O kişi de, benim vesilemle orada. Benim hatrim, kıymetim yok mu? Her vesileyle çok büyük yanlış yapti. Ama tekrarlanmasına musade etmem.

Son düzenleme:
Belirttim. Cevap ben ne yapabilirim ki :KK43: benden tam olarak ne istiosun.. Beni korumani dedim ya. Pısıp durmayin benden once sen cevap ver ki itibarsizlastigini hissetsin.
Hic ses etmediyse sevgilin oha diyorum. Benim yanimda birisi durduk yere dalga konusu yapilsa degil babaannem el bile olsa sesimi cikartirim. Bence bu bir onur meselesi.

Biri babaanneme laf ederse onu oracıkta yere gömerim, yanındakileri de beraber.
Ara görümceni söyle, sabaha kadar uyumadım böyle bir şey olmaz asla bir daha eşinizle yan yana gelmek istemiyorum. Nasıl bu kadar hadsiz olur kendine gelsin vs vs. Bir sürü şey söyle, yüzünü sessiz görmesinler.

Sizin yapacaginiz bir sey yok, birlikte oldugunuz insanin onu engellemesi, gerekirse bir ayar vermesi, onu da yapamiyorsa ayni ortama sokmamasi lazim.

Duymuyor gibi yapiolar buruk bi gülümsemeyle armut gibi duruyolar.

Eniştenin yaptığı ayıp sevgilinin yaptığı daha da ayıp ! Herkesin içinde uyarmasa bile insan mutfağa falan çağırırda bi sorar 'ne yapmaya çalışıyorsun, büyüğe saygın yokmu' diye çıkışır. İlişkini gözden geçir bence.

Kizlar gece gece sinir bastı. Birlikte oldugum insanin evine yemege gittim. Yanıma babannemi aldim kendisi 87 yaşında. Niye çünkü cok severim ve benimle kaliyordu yalnız kalmasin ve onun da ailesi var diye.

Bunun bi enistesi var yerden bitme. Kisa boylular ustune alinmasin sakın harbi bir o kadar da yerin altında var. Her lafa atliyor herkesi bozuyor. Ya 87 yasindaki babannemi bile dalga malzemesi yapıyor. Ben de cok duzgun sayilmam ama bu kadar terbiyesiz de ömrümde görmedim. Surekli benim gicigima laflar ediyor.

Ben bu enişteyi napicam ya? Sizin eşinizin sevgilinizin nisanlinizin ailesinden sevmediginiz ikinci derece birisini napiosunuz alaskina ya? Ablasinin kocasi bu arada.
lafi sokup yerine oturtuyoruz

Bence aynen bize söylediğinizi söyleyin " aman enişte bey siz de ne alemmişsiniz 87 yaşındaki ninemle bile eğlendiniz boyunuz kadar da yerin altında var herhalde hahay" diye

Ailecek basiretleri baglanmis gibi adama karşı onlara da yapio duymuolar. Bi ara balkon demirinin yaninda dikiliodu ayaklarından tutup tepe takla kaldirip asagi atsam mi diye düşündüm.
Aynı enişteden bende de var malesef,herkesle dalga geçer,geçtiğini zanneder,kapasite yok,karakter yok,kompleks diz boyu,ama sorsan en iyisi o,en mükemmeli o,herşeyin iyisini bilir,kalitelisini yer içer bla bla...
Tam dayaklık bi tip,gevşek gevşek güler milletin suratına,dalga geçer ve sizin yazdığınız gibi ailede herkes benimsemiş,kimse kızmıyor,bişey demiyor.Bir ben cevap veriyorum o da sizin hesap çat çat konuştuğum için göze batıyor.Bana en başından beri acayip bi gıcığı var,sebepsiz yere.Gerçi artık benim tutumumdan dolayı sebebi de var.
Ayyy valla sabaha kadar yazarım böyle aşırı gıcık oluyorum,deli oluyorum!

o konuştukça ben bozarım..illa enişte değil kim şımarıklık yapıyorsa kalkık burnunu düşürürüm hemen.

Kizlar gece gece sinir bastı. Birlikte oldugum insanin evine yemege gittim. Yanıma babannemi aldim kendisi 87 yaşında. Niye çünkü cok severim ve benimle kaliyordu yalnız kalmasin ve onun da ailesi var diye.

Bunun bi enistesi var yerden bitme. Kisa boylular ustune alinmasin sakın harbi bir o kadar da yerin altında var. Her lafa atliyor herkesi bozuyor. Ya 87 yasindaki babannemi bile dalga malzemesi yapıyor. Ben de cok duzgun sayilmam ama bu kadar terbiyesiz de ömrümde görmedim. Surekli benim gicigima laflar ediyor.

Ben bu enişteyi napicam ya? Sizin eşinizin sevgilinizin nisanlinizin ailesinden sevmediginiz ikinci derece birisini napiosunuz alaskina ya? Ablasinin kocasi bu arada.
Sen de fazla mı samimi oldun acaba. Bu adam ve ailesiyle. Mesafeli olman lazım.

Babaannem rahmetli oldu , ama birlikte iken birisi onun kalbini kıracak olsa tepkim çok büyük olurdu! Enişte kimdir babannemi dalga konusu yapacak! Sofrayı başına geçirirdim. Eşim ne yapıyorsa yapsın , ister susup otursun ister hak versin farketmez. En iyi ihtimalle babannemi de alır sofrayı terk ederdim

Bende onu bozar açık ve net benimle ailemle uğraşma derim. Ve o yokmuş gibi davranırım

Back
X