enistem bir gün teyzemi öldürecek bu gidişle. Lütfen yardım

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
Kızlar enistem normal değil çok saldirgan. Teyzemle kavga ettiklerinde dovuyor . Kavgayi bişey bahane ederek cikariyormus. Bosansin demeyim bosanamiyor. Gidecek kimsesi yok, calismiyor da. Enistem zaten bosanmak istemiyor. Teyzem bosansa ya da polise gitse oldurur beni diyor. Ölünceye kadar kurtulamicam diyor. Ama ben teyzemin canına kiymasindan korkuyorum. Ne yapabilirim çıkmaz bir sokaktayiz sanki.

allah yardımcısı olsun teyenınde ama sızde hem boşanmaz hem polıse gıdemez dıyorsunuz dovuyorda enıstenız ben boşanmak ve şikayetçi olmasından başka bı cıkar yolu goremıyorum belkı otekı arkadaslar fıkır verırde başka ne gıbı bı yolu olabılırkı bu adamdan kurtulmasının anlamadım

teyzen kacsin izini kaybettirsin. koruma talep etsin. bildigim kadariyla boyle kadinlarin isimleri soysimleri degistiriliyor. devlet adreslerini gizliyor. boyle boyun egmeye devam ederse allah korusun sonu feci olabilir.

Son düzenleme:
Boşanması hiç de zor değil
Kadın sığınma evine başvursun, onlar izlemesi gereken yolu gösterecek zaten
Boşanma sonrası nafakasını da alacak
Bu işin başka bir çözümü yok ki
Oturup adam öldürsün diye bekleyecek mi

Benim aklıma gelen yemeklerine gizlice antidepresan ya da sakinleştirici katmasi. Bunu yapip da fayda gören var mı? Çocuklardan biri bebek diğeri ortaokulda

cnm her ilde bir şiddet önleme merkezi var her türlü şiddet gören insanlar oraya gidiyo ve kadın sıgınma evlerine yerleştiriliyorlar. eniştenin o aşamadan sonra teyzeni görmesi imkansız. niye olayı bu kdr büyütüyosunuz çare varken çare arıyosunuz. bence hiç düşünmeden gidin derim.

Adi şerefsiz. . Böyle adamları öldürmek istiyorum net.
Allah yardimciniz olsun yazdiklariniza göre bi çıkışı yok bu işin o zaman..
Neden calisamiyor kac yasinda teyzeniz?
Kacip gitse demek kolay yardim edicek kimsesi yoksa bi basina nasıl is bulup yeni bi hayat kurucak ooff daraldim yazik yaa..
Bitsin artık kadınların bu çilesi. .

benzerini bir arkadaşım yaşıyor şu anda üstelik çalışan bir kadın.

tek aklıma gelen boşanması oldu ama boşanmayacak diyorsun.ne diyelim ki şimdi?

çok yazık oluyor teyzene.

Benim aklıma gelen yemeklerine gizlice antidepresan ya da sakinleştirici katmasi. Bunu yapip da fayda gören var mı? Çocuklardan biri bebek diğeri ortaokulda
Böyle birşeyi yapmayın bazı antidepresanların yan etkileri vardır siz sakinleştireyim derken daha beter yaparsınız.

Kızlar enistem normal değil çok saldirgan. Teyzemle kavga ettiklerinde dovuyor . Kavgayi bişey bahane ederek cikariyormus. Bosansin demeyim bosanamiyor. Gidecek kimsesi yok, calismiyor da. Enistem zaten bosanmak istemiyor. Teyzem bosansa ya da polise gitse oldurur beni diyor. Ölünceye kadar kurtulamicam diyor. Ama ben teyzemin canına kiymasindan korkuyorum. Ne yapabilirim çıkmaz bir sokaktayiz sanki.
siz neciliksiniz. anneniz kardeşi değilmi. nasıl yok gidecek yeri

ya sülalenizde şöyle sağlam iri kıyım bir adam yokmu ağzını burnunu kıracak. bu modeller evde sadece karılarına yapabiliyor bunu dışarda kuzu gibiler.
benim teyzemde aynı dertten muzadaripti ama bize bişey belli etmezdi anlardık ama söylemezdi. oğlu büyüdü delikanlı oldu annesini birgün yine dövmeye kalktığında babasının kolunu kırmış ogün bugün eniştem teyzeme bırak el kaldırmayı kötü söz bile söylemez.
çünkü bunlar o dilden anlıyor.

Sığınma evine gidemem diyor oralarda iyi insanlar olmaz diyor

Evet su an harika biri ile yasiyor ya :KK14:

Teyzen ölmeyi kafaya takmis anlasilan. Iyide, cocuklari ne olacak hic düsünmüyor mu? O adamin elinde kalmasinimi istiyor? Ki böyle siddetli bir evde o yavrucaklarin zaten psikolojileri bozulmustur. Üstelik o öldükten sonra adam derhal yine evlenir ve eger o kadin da siddet uygularsa cocuklara,...

Ama yok, gitmesin siginma evine teyzen, kötü insanlar var orda. Evde ecelini beklemek cok daha iyi bir plan :KK14:

X