- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Öyle ama ne yapsın anneme gitse kadın Komaya girer.. Normal bi halde gelmedi kibide çocuk var.. Gerçekten huzurum kaçtı...
Annene de gitmesin zaten. Kendi içlerinde yaşasınlar böyle şeyleri. 3. Kişiler olayı büyütüp iyice dramatik hale getirebilirler. Hele anne kardes gibi yakın aile bireyleri. Kardeşin gerçekten bu durumu çözebilmek için adım atmak istiyorsa alsın kocasını aile terapisine gitsin. Karşılıklı orada ne tür sıkıntıları varsa açık açık konuşup çözsünler. Bunun dışındaki hersey olayı daha dramatik edecek yarayı büyüyecek ama hiç bir işe yaramayacak adımlar olur.
Ya o halde o adamın yanında durulur mu ya..kadın iyi yapmış bence kardeşinin yanına gitmekle.En yakınının yanına gitmeli zaten. Bende olsam midem bulanır hemen çıkardım evden.Zor yani
Acaba bir yerde konusu geçti de bu salak merak etti de mi baktı? Kaç yıllık evliler? Adam biseksüel olsa ablan anlardı belki
Bence de haklısın yani adam işinde gücünde ailesine bakan eşiyle normal ilişkisi olan bir adam ise merakının kurbanı olmuş olabilir yoksainsanlar bir gün de eşcinsel olur mu ya da sapık?virüs şu bu da olabilir,
ben öyle bir şey görsem herhalde durum netleşene kadar pek kondurmam eşime, hani bir şüphem de oluşmadıysa öncesinde,
yoksa mümkün müdür bir kişinin tamamen tercihlerini gizleyebilmesi.
Normalmiş..Belkide sadece meraktan bakmistir..boyle bir egilimi varmi en iyi ablan bilir onunla ayni yataga giren o cunku isteksizlik sogukluk varmi mesela yada normal bir cinsel hayatlari mi var bunlari dusunerek karar versin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?