Eniştem kredi kartından dolandırıldı başına gelen var mı?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Kızlar enistemin kredi kartından internet üzerinden parça parça 3 bin liralik alışveriş yapılmış. Ekstrede görmüşler. Polis bankaya yonlendirmiş. Kartı kapattırmış bizimkiler banka inceleyecekmis. Başına gelen var mı?

Kızlar enistemin kredi kartından internet üzerinden parça parça 3 bin liralik alışveriş yapılmış. Ekstrede görmüşler. Polis bankaya yonlendirmiş. Kartı kapattırmış bizimkiler banka inceleyecekmis. Başına gelen var mı?

kredi kartından değilde atm den geldi başıma eşimin..banka geri ödüyor parayı merak etmeyin..

Ben yaşamıştım bunu.. Bankayı aradım önce kartı kapattılar.. Sonra bankaya gittim bi form dilekçe verdiler onu doldurdum.. Harcamanın bana ait olmadığını bildirdim yani.. İnceleyip dönecez dediler.. Bu arada tüketici hakem heyetine ve savcılığa gidicem dedim. Bizden cevap gelsin olumsuz olursa öyle gidersiniz bekleyin dediler.. Bekledim bende.. Bi 15 gün sonra bankadan mektup geldi.. Hesabıma para yatmış... Geçmiş olsun sizede.. Halledersiniz mutlaka sıkıntı etmeyin..

Ufak tefek seyler gelmistir benim basimada.. kartimi iptal ediyorum ve banka o parayi geri iade ediyo..

Tanıdığımız başına geldi kartı kırıp alısveris yapmıslar
Hemde avustralya mıydı neydi öyle bi ülkeden yapan kişi.
Müzik cdleri kulaklık falan almış bide:)
Parası iade edildi ama uğraştı biraz savcılık vs..

Benim başıma gelmişti,
Alışverişlerde 3 ay öteleme varmış, unutmuşum :KK45:
Umarım sizinkide öyle çıkar.
Bir araştırın derim.

Back
X