• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştem teyzemi aldatıyor ve ortalık hiçbir şey olmamış gibi

Şimdi benim bu küfürlü ifade kullanmamak için kendimi zor tuttuğum eniştemin çok yüksek bir ihtimalle başka biriyle ilişkisi var.İşaretler de var ama ondan da öte ben çok fazla boşanma davasına baktım,artık içgüdüsel olarak da anlıyorum böyle şeyleri.Teyzem yakın zamanda dolandırıldı,şu an odağı oraya kaydı ve şüphelerinin üstüne düşmedi,normal davranıyor.Annem ve babam da aynı şekilde.(Ailede başka bilen yok.)Ama benim içim içimi yiyor.Şu an bayramlaşmak için hepimiz anneannemde toplandık ve adamı kalkıp boğmamak için kendimi zor tutuyorum.Acaba rahatsız etmek için aldatılan bir müvekkille konuşuyormuş gibi yapıp aldatanların başına mahkemelerde neler gelebileceğini falan saysam mı?Kulağa saçma geliyor ama anneannem eniştemin boynuna sarılıp teyzem dolandırıldığı için onu teselli etmeye çalışırken kriz geçiriyorum.
Kendinizi zorla morla napıyosanız yapın ama tutun. Belli ki üstünü örtüyolar. Siz suçlu çıkarsınız.

Teyzen muhtemelen aldatıldığının farkında ve evliliği bitmesin diye üç maymunu oynuyor. Bu durumda sana bir şey söyleme hakkı da düşmüyor.

Kanıt olmadan, sadece hislerle emin olan bir avukat olamaz, olmamalı. Diyelim teyzeniz boşanacak, mahkemede haklarını savunmak için ne gibi deliller sunacaksınız? "Ben öyle hissediyorum" herhangi bir kanıt değildir, hiçbir geçerliliği de yoktur

Ayrıca boşandıktan sonra teyzenize siz mi bakacaksınız? Kahramanlık yapmaya çalışırken sonunu da düşünmüşsünüzdür.
Tabii ki sadece hislerimden bahsetmiyorum,medyum değilim ben.

Değil teyze anne babanın ilişkisi bile seni ilgilendirmez bunu umursamayan yutan kadın çok kocam kocam der sana düşman olur boşver
Haklısınız galiba.Dün hiç ağzımı bile açmadım zaten.Açmayı da düşünmüyorum.Teyzem için üzülüyorum ama sonra düşündüm de alan razı,satan razı.Bana ne.

Kanıt olmadan, sadece hislerle emin olan bir avukat olamaz, olmamalı. Diyelim teyzeniz boşanacak, mahkemede haklarını savunmak için ne gibi deliller sunacaksınız? "Ben öyle hissediyorum" herhangi bir kanıt değildir, hiçbir geçerliliği de yoktur

Ayrıca boşandıktan sonra teyzenize siz mi bakacaksınız? Kahramanlık yapmaya çalışırken sonunu da düşünmüşsünüzdür.
Teyzemin mesleği var.Kimseye ihtiyacı yok.Böyle çekip gitmesi gerekirken kocaya yapışan kadınlar beni deli ediyor,travmam var.O yüzden bu kadar üstüne düşmüştüm.Ama dün gece düşününce ben de karışmamaya karar verdim zaten.Ben olsam onun girdiklerini gördükten sonra evi o adamın başına yıkmıştım.Teyzem normal bir şekilde oturup konuşuyor.Adam pişkin pişkin gülüp "Benim dışarıda işlerim var."diyor.Teyzem "Ne işi?" deyince adam cevap vermiyor.Teyzem yine tepkisiz.Benim yapabileceğin bir şey yok.

Sizi ilgilendiren bir şey yok, teyzeniz gelir beni boşa der ise o zaman karışabilirsiniz.
Mesele teyzenizi ilgilendiriyo belkide kadın üstünü kapatti.
Mesleginiz herkesin aile ilişkilerine karışma irdeleme hakkı vermez size.

Kendisi de şüpheleniyordu zaten ama dolandırılınca odağı başka yöne kaydı.Şahsen ben hem özel hem mesleki hayatımda gördüklerim sayesinde eniştemin teyzemi aldattığından yüzde bin beş yüz eminim ama kimsenin elinde kesin kanıt yok.
Aynı anda kaç şeyle baş etsin psikolojik olarak? Erteliyor da olabilir. Sizin sandığınız gibi bir durum da olmayabilir.

Görmeden etmeden ben cok çift bosadim aldatani anlarım demek acayiiip sacma:) bir şey görürsünüz de müdahale etmek istersiniz o ayrı da şimdiden ne oluyor yani?
Ayy bilemiyorum bana çok sıkıcı geldiniz.

Adam sadakat sözünü size mi verdi sanki size ne? Karı koca özeline burun sokmanında bi cezası vardır muhakkak yasada. Teyzeniz talepte bulunmadan fazla uçmayın.

yatakta mi bastın opüşürken mi gördün, nereden eminsin?
insanlarin huzurunu kaçırma bayram günü
avukat yeğeni var. teyzen gün gelir bosanmak isterse o zaman yardim edersij

Şimdi benim bu küfürlü ifade kullanmamak için kendimi zor tuttuğum eniştemin çok yüksek bir ihtimalle başka biriyle ilişkisi var.İşaretler de var ama ondan da öte ben çok fazla boşanma davasına baktım,artık içgüdüsel olarak da anlıyorum böyle şeyleri.Teyzem yakın zamanda dolandırıldı,şu an odağı oraya kaydı ve şüphelerinin üstüne düşmedi,normal davranıyor.Annem ve babam da aynı şekilde.(Ailede başka bilen yok.)Ama benim içim içimi yiyor.Şu an bayramlaşmak için hepimiz anneannemde toplandık ve adamı kalkıp boğmamak için kendimi zor tutuyorum.Acaba rahatsız etmek için aldatılan bir müvekkille konuşuyormuş gibi yapıp aldatanların başına mahkemelerde neler gelebileceğini falan saysam mı?Kulağa saçma geliyor ama anneannem eniştemin boynuna sarılıp teyzem dolandırıldığı için onu teselli etmeye çalışırken kriz geçiriyorum.
sanırım avukatsınız. edebiyatta bir kavram vardır tecahül-i arif denir. Bilip de bilmemezlikten gelme sanatı. Bazı insanlar birtakım sebeplerden düzenlerinin bozulmasını istemezler. Bu yüzden yüzleşilmez ve yüzgöz olunmamak için her sey yapılır. Eğer siz bu suyu bulandırırsanız da aranan günah keçisi de tamam demektir. başkaları yardıma hazır olmadan o kişiye yardım etmek sadece sizi yorar.

Back
X