gunaydin herkese moralim cok bozuk benim malum esimin kendi tarafiyla sorunlar yasadigimi size daha oncede bahsetmistim tek bir kisiyle iyiydim oda en kucuk gorumcem her defasinda bana kilomla ilgili moralimi bozcak seyler soyluyodu cok kilolusun dikkat et sen daha kilo vermiycekmisin ne zaman basliycan diyete vb bir suru benim moralimi bozcak seyler tamam dogrudur kiloluyum 25 kilo fazlam var suanda kabul ediyorum ama daha esimden birkere bile duymadim ben boyle seyleri onun bukadar cokbaski yaparak soylemesi normalmi eskiden cok kokos suslu bisydim son bir yildir evde surekli esofmanlarla takiliyorum ya usengeclik diyin yadarahatlik bende anlaamdim sevmiyorumda bu halimi ama bunlari yapmaktanda kendimi alikoyamadim en son dun aksam evlerine gittik gorumcem dogum yapti bebek gormeye esi yani enistem ne dese begenirsiniz ustelik kendi tarafida vardi tubaseyma x de senin gibi sisti esitlendiniz dedi ben bakakaldim oylece kari koca guluyolar deli gibi demekki ikisi benim arkamadan habire bu konuyu konusuyolar adam bide cok patavatsiz agzindan cikiverdi bir anda esim bozuldu sonra dediki tuba asla x gibi olamaz x bi aldimi 35kilo birden aliyo tuba yetisemez ona dedi bu sefer onlar bozuldu saolsun orda beni korudu ama moralimi duzeltmeye yetmedi neyse ilk soku atlattim mutfaga gectik biz bebegi emzirmek icin bana nedese begenirsiniz gorumcem kusura bakmayin biraz acik olacaak ama baska turlu nasil denilir bilemedim(tuba benim goguslerimde seninkiler gibi cirkinlesti)aaaaaa ben kaldim gene bende sizin kari koca hic isiniz gucunuz yokta hep benim orami buramimi ckistiriyosunuz dedim )yooo falan dedi bi cay ictik gonlum kirgin bisekilde kalktim gittim eve moralim cok bozuk yahu hic boyle asagilanmamistim ben kilo aldim alali donuyo bu muhabbetler bende de oyle bir huy var cok hirsli biri olmama ragmen boyle moraal bozucu seylerde ne hirs nerekabet bitiyo bende uzun bi sure gitmem evlerine ama oyle bi seyyapiyimki agizlari kesilsin kilo vermek istiyorum bu gorumcem dis gorunuse cok onem veren acaip hirsli birkadin her dogumda 35kilo aliyo ama hepsinide geri veriyo bende oyle olmaliyim akil verin bana nolur bide bu tur insanlar (enistem ve gorumcemden bahsediyorum )nasil agizlarini kapatabilirim egolari cok yuksek cunku sizden fikir bekliyorum