• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enistem ve gorumcemden inciler

sarkıntılarımla yer çekimine meydan okucam de :63: :63:

niye bu kadar yüzgöz oldunuz ki görümcenizle:44::44: sınırı koyun artık bence.

ayrıca ne kilolular var 25 kiloyu gayet de güzel verirsiniz. sporla da fıstık gibi sıkılaşırsın bıçak altına yatmaya gerek yok.

ayy insallahh neyuzgoz olcam allah askina bide isin garip tarafi nebiliyomusunuz? gorumcem sadece bana yapiyo bunu baska kimseye diyemiyo nekendi kardeslerine diyebilirdi nede gorumcelerine onlara susar dogru duzgun savunamazkendini bana geldimi kilo konusunda masallahi var ben aslinda bunu ogrenmek istiyorum neden sizce?

ben yapcam diyet kararimi verdim ama nasil yapcam iste o var pes etmem baslarsam illaki yaparim ama iste bendede baslayacak g...T yok suan off sikistim kaldim vallahi kendimde bunlari duya duyaumursamaz oldum yuzsuzlestim kendimede sasiyorum bazen

İlk adımı kk da at,diyet topiklerine gir.
Seninle aynı duyguları paylaşan arkadaşlarımızdan fikir al.
Onlar ne yapıyorlar?nasıl başlamışlar?nasıl başarmışlar vs..
Silkelen kendine gel,kurtul rehavetinden.

Canım hiç üzülme onlara bakma sen.

Benimde boyum çok kısa eşimin ailesi her fırsatta bana laf sokmaya bayılırlar.
Aksi gibi de kocam boylu boslu yapılı bir erkektir.
Herhalde kv tarafım yanına yakıştıramıyor.
Bana da çok laf soktular zamanında kapadım hepsinin ağzını.

En başta kocam minyon kadınlardan hoşlanıyor sevmiyor öyle at gibi, katana kadınları dedim.
Kaba bir tabir oldu ama kv tarafım öyle yapılıdır da :52:
Bir kaç defa da boyun çok kısa dediklerinde Devede de boy var ama eşek önden gider dedim.
Bir kaç defa da sizin boy kompleksiniz var herhalde diye azarladım.
Aksine benimde hiç yoktur boyum kısa olmasına rağmen hep babet düz ayakkabılar giyerim.
Kesildi sesleri artık bir şey diyemiyorlar.

Sen de bir daha sana laf söylediklerinde ''benim eşim, etli butlu kadınlardan hoşlanıyor sevmiyor öyle çiroz gibi kadını'' diyiver sesleri kesilsin.
Bir başka dediklerinde ''1 gr et bin ayıp örter'' de.
Dış görünüş çok mu önemli dışı güzel içi boş çok insan tanıyorum önemli olan iç güzellik de.
Sizin kilo kompleksiniz var herhalde kompleksli insanlarsınız halbuki benim ve eşimin hiç yok de.
vb....
Sen sessiz kaldıkça üstüne çok gelirler sen onları karala artık :52:

İlk adımı kk da at,diyet topiklerine gir.
Seninle aynı duyguları paylaşan arkadaşlarımızdan fikir al.
Onlar ne yapıyorlar?nasıl başlamışlar?nasıl başarmışlar vs..
Silkelen kendine gel,kurtul rehavetinden.

tesekkurler aksamdanberi zaten diyet topiklerinde dolasiyorum umarim basaririm

ben yapcam diyet kararimi verdim ama nasil yapcam iste o var pes etmem baslarsam illaki yaparim ama iste bendede baslayacak g...T yok suan off sikistim kaldim vallahi kendimde bunlari duya duyaumursamaz oldum yuzsuzlestim kendimede sasiyorum bazen

Amaçlarına ulaşmışlar.
Siz de takıntılı hale gelmişsiniz.
Başarmışlar ve izin vermişsiniz.
Sağlık için verin tabi ki kilolarınızı. Birilerinin çenesini kapatmak için değil.
Bakın şu anda yediklerinizdin 1/4 ünü azaltsanız.
Yani her gün bir dilim daha az ekmek, bir kaşık daha az şeker. Tabağınızıdan çeyrek eksiltmek.
Sabahları aç karnına uyanır uyanmaz bir fincan yeşil çay.
Her gün yapılacak yarım saat tempolu yürüyüş. Bunlar size ayda 2-3 kilo kaybettirir.
10 ay sonrasını düşünün.
Ama siz kafaya takıyorsunuz.
Beyne sinyal gönderiyorsunuz.
Yapmayın.
Azıcık rahat olun.

Canım hiç üzülme onlara bakma sen.

Benimde boyum çok kısa eşimin ailesi her fırsatta bana laf sokmaya bayılırlar.
Aksi gibi de kocam boylu boslu yapılı bir erkektir.
Herhalde kv tarafım yanına yakıştıramıyor.
Bana da çok laf soktular zamanında kapadım hepsinin ağzını.

En başta kocam minyon kadınlardan hoşlanıyor sevmiyor öyle at gibi, katana kadınları dedim.
Kaba bir tabir oldu ama kv tarafım öyle yapılıdır da :52:
Bir kaç defa da boyun çok kısa dediklerinde Devede de boy var ama eşek önden gider dedim.
Bir kaç defa da sizin boy kompleksiniz var herhalde diye azarladım.
Aksine benimde hiç yoktur boyum kısa olmasına rağmen hep babet düz ayakkabılar giyerim.
Kesildi sesleri artık bir şey diyemiyorlar.

Sen de bir daha sana laf söylediklerinde ''benim eşim, etli butlu kadınlardan hoşlanıyor sevmiyor öyle çiroz gibi kadını'' diyiver sesleri kesilsin.
Bir başka dediklerinde ''1 gr et bin ayıp örter'' de.
Dış görünüş çok mu önemli dışı güzel içi boş çok insan tanıyorum önemli olan iç güzellik de.
Sizin kilo kompleksiniz var herhalde kompleksli insanlarsınız halbuki benim ve eşimin hiç yok de.
vb....
Sen sessiz kaldıkça üstüne çok gelirler sen onları karala artık :52:

vayyy supermisss bu vallahi cok hosuma gitti tesekkurler bu sozler aklimda olcak vekullancam ben bunlari

Amaçlarına ulaşmışlar.
Siz de takıntılı hale gelmişsiniz.
Başarmışlar ve izin vermişsiniz.
Sağlık için verin tabi ki kilolarınızı. Birilerinin çenesini kapatmak için değil.
Bakın şu anda yediklerinizdin 1/4 ünü azaltsanız.
Yani her gün bir dilim daha az ekmek, bir kaşık daha az şeker. Tabağınızıdan çeyrek eksiltmek.
Sabahları aç karnına uyanır uyanmaz bir fincan yeşil çay.
Her gün yapılacak yarım saat tempolu yürüyüş. Bunlar size ayda 2-3 kilo kaybettirir.
10 ay sonrasını düşünün.
Ama siz kafaya takıyorsunuz.
Beyne sinyal gönderiyorsunuz.
Yapmayın.
Azıcık rahat olun.

ulasmaz olurlarmi basardilar tbi artik evde pacoz pacoz dolaniyorum ayagimda cicekli ayakkabiler ustumde basimda cicekli esofmanlar yikiyorum yikiyorum gene aynilarini gecistiriyorum aman kiloluyum zaten giyinsem gozukcekmiki diyorum delrttiler beni

ayy insallahh neyuzgoz olcam allah askina bide isin garip tarafi nebiliyomusunuz? gorumcem sadece bana yapiyo bunu baska kimseye diyemiyo nekendi kardeslerine diyebilirdi nede gorumcelerine onlara susar dogru duzgun savunamazkendini bana geldimi kilo konusunda masallahi var ben aslinda bunu ogrenmek istiyorum neden sizce?

tabiri caizse sizi "dişine göre " bulmuş da ondan..
sessiz sakin gerekli cevabı veremeyen.yüzü yumuşak...

biraz dik durun lafları da gediğine koyun. o kim ki :63:

gorumcemibirsekil halletcem artik ama is enistemde oyle bisiy demem lazimki bana laf atmasin bulasmasin artik iyisinden kotusune ne demeliyim sizce

sen ne kadar üzüldüğünü belli edersen onlar o kadar zevk alır,
gülüp geçmeye çalış sadece,
ya onlara ne oluyor ki senin eşin birşey dememiş, böyle seviyor demek ki,
sıkma canını, birden aşırı kilo da verme...

tabiri caizse sizi "dişine göre " bulmuş da ondan..
sessiz sakin gerekli cevabı veremeyen.yüzü yumuşak...

biraz dik durun lafları da gediğine koyun. o kim ki :63:

ayyy ben aslinda hic oyle bir insan degilimdir sadece x e ozel susarim sorunlarindan dolayi uzulmesin diye yoksa baska konuda bana agzini acamaz sikar valla o biraz paralarim orda ama benim kilo takintim kendimle barisik biri oldugumu biliyo ya acaba icten ice amaci beni alt etmekmi amaci onun dusuncesindeyim ben

sen ne kadar üzüldüğünü belli edersen onlar o kadar zevk alır,
gülüp geçmeye çalış sadece,
ya onlara ne oluyor ki senin eşin birşey dememiş, böyle seviyor demek ki,
sıkma canını, birden aşırı kilo da verme...

yok aslinda o konuda hic taviz vermedim ben yani hic moralimi bozmadim esim bisiy demiyo iste soruyorum boylede guzelsin diyo zaten bunu esim soylese kesinlikle kiloverirdim ee oda bisiy demeyince bi turlu hirslanamiyorum iste sorun burda basliyo

Bazı insanlar patavatsız olur , büyütmeyin meseleyi bence. Kendilerine göre şaka yapıyorlar, ve malesef espiri yetenekleri de sıfır olduğundan konu sizin kilolarınız oluyor. Dediğim gibi bazıları böyledir, canınızı sıkmaya değmez.

Bazı insanlar patavatsız olur , büyütmeyin meseleyi bence. Kendilerine göre şaka yapıyorlar, ve malesef espiri yetenekleri de sıfır olduğundan konu sizin kilolarınız oluyor. Dediğim gibi bazıları böyledir, canınızı sıkmaya değmez.

yok kesinlikle saka degil ben nezamankonussam daima kilomdan dolayi konusluyo yadabi baskasinin kilo konusunu onumeaciyolar yanikizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi

gorumcemibirsekil halletcem artik ama is enistemde oyle bisiy demem lazimki bana laf atmasin bulasmasin artik iyisinden kotusune ne demeliyim sizce

Eniştene de
Aman enişte sende karı gibi laflar sarfediyorsun de.
Senin bu söylediklerini kadınlar birbirine söyler de
Bir erkeğe yakılıyor mu bu laflar de
Enişte bu ne samimiyet karşında bir bayan var, bu ne kabalık, bayanlarla bu şekilde konuşulur mu de.
Kiloluyum diye beni küçümsüyorsun ama sen ne kadar kaba bir erkek olduğunun farkında mısın de

Ben evlendikten sonra bir bayramdı eşimin memleketine gittim.
Hiç tanımadığım bir aile bayram ziyaretine eşimin ailesine oturmaya geldiler.
Adamı hiç tanımıyorum bana dedi ki;
Aaaa gelin hanım sizde ne kadar kısa boyluymuşsunuz, düğünde giyiyorsunuz topukluları erkekleri kandırıyorsunuz dedi ve güldü.
Nasıl sinir oldum anlatamam
Adama dedim ki;
''Estağrufullah o sizin kabalığınız devede de boy var ama eşek önden gider, Sizi ilk defa görüyorum hangi samimiyetimize güvenip benimle şakalaşma gereği duyduğunuz anlayamadım. Önce siz bir bayanla nasıl konuşulur onu öğrenin'' dedim.
Ortam çok fena gerilmişti.
Adam misafir kvler ev sahibi :52:
Herkese haddini bildir kimsenin seni küçümsemesine izin verme.
Eniştene de lafı sok.
Eşine de söyle bıktım artık bana milletin laf sokmasından de.
Çünkü ben eşimle konuştum.
Bu konuda rahatsızım bana izin ver herkese haddini bildirim dedim o da yol verdi oyyyy coştum ben gelene gidene lafı giydirdim.
Şimdi herkesin çenesi kapandı itibarımda arttı. Memelekete gidince millet benimle 2 düşünüp 1 konuşuyor artık
Geldi çirkef gelin diyorlardır :52:

yok kesinlikle saka degil ben nezamankonussam daima kilomdan dolayi konusluyo yadabi baskasinin kilo konusunu onumeaciyolar yanikizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi

İnanın yaşım 30'u geçti hala bu insanları çözemedim. Ama tek emin olduğum şey, asla ve asla kendinizi üzmemeniz gerektiği. Kıskançlıktan, çekememezlikten, başta da dediğim gibi belki sadece patavatsızlıktan... Her şey olabilir. Siz onlarla değil eşinizle evlisiniz, eşiniz size bir şey demiyor beğeniyorsa dert ettiğinize değmez. İnsanlar kilo alır, verir, iyi günde kötü gündedir evlilik sizin güzel canınızı üzdüğünüze değmez o sözler inanın..

Eniştene de
Aman enişte sende karı gibi laflar sarfediyorsun de.
Senin bu söylediklerini kadınlar birbirine söyler de
Bir erkeğe yakılıyor mu bu laflar de
Enişte bu ne samimiyet karşında bir bayan var, bu ne kabalık, bayanlarla bu şekilde konuşulur mu de.
Kiloluyum diye beni küçümsüyorsun ama sen ne kadar kaba bir erkek olduğunun farkında mısın de

Ben evlendikten sonra bir bayramdı eşimin memleketine gittim.
Hiç tanımadığım bir aile bayram ziyaretine eşimin ailesine oturmaya geldiler.
Adamı hiç tanımıyorum bana dedi ki;
Aaaa gelin hanım sizde ne kadar kısa boyluymuşsunuz, düğünde giyiyorsunuz topukluları erkekleri kandırıyorsunuz dedi ve güldü.
Nasıl sinir oldum anlatamam
Adama dedim ki;
''Estağrufullah o sizin kabalığınız devede de boy var ama eşek önden gider, Sizi ilk defa görüyorum hangi samimiyetimize güvenip benimle şakalaşma gereği duyduğunuz anlayamadım. Önce siz bir bayanla nasıl konuşulur onu öğrenin'' dedim.
Ortam çok fena gerilmişti.
Adam misafir kvler ev sahibi :52:
Herkese haddini bildir kimsenin seni küçümsemesine izin verme.
Eniştene de lafı sok.
Eşine de söyle bıktım artık bana milletin laf sokmasından de.
Çünkü ben eşimle konuştum.
Bu konuda rahatsızım bana izin ver herkese haddini bildirim dedim o da yol verdi oyyyy coştum ben gelene gidene lafı giydirdim.
Şimdi herkesin çenesi kapandı itibarımda arttı. Memelekete gidince millet benimle 2 düşünüp 1 konuşuyor artık
Geldi çirkef gelin diyorlardır :52:

bravo size ben diger gorumcelerimle darginim ama allahvar onlar hic benim gorunusumle dalgagecmediler hatta kilotubaya cokyakisiyoderlerdi simdihic haklarini yemiyim beni oldugum gibi kabulettiler bazen kikoluyum nasil vercem derdim onlar daverrirsin daha yasin basin kac derlerdi onlarda bu gorumcemin huyunu biliyolar kompleksli derlerdi x den ici hep oyleydi o derlerdi hatta bilerek sinir ederlerdi onu ben devreye girerdim xher haliyle guzel diye yani onu hersekliyle koruyup kolladim ama biturlu krendimden koryamadim yaa artik iyiniyetim suistimar ediliyo hepsini gectim ozguven denen seyi kaybetmek uzereyim ama bu sondu bitti okalabalikta yapmiycaklardi bana bunu daha bisiy duyiyim kari kocaya milletin size niye kustugu sizi neden aralarina almak istemediklerini anliyorum diycem

İnanın yaşım 30'u geçti hala bu insanları çözemedim. Ama tek emin olduğum şey, asla ve asla kendinizi üzmemeniz gerektiği. Kıskançlıktan, çekememezlikten, başta da dediğim gibi belki sadece patavatsızlıktan... Her şey olabilir. Siz onlarla değil eşinizle evlisiniz, eşiniz size bir şey demiyor beğeniyorsa dert ettiğinize değmez. İnsanlar kilo alır, verir, iyi günde kötü gündedir evlilik sizin güzel canınızı üzdüğünüze değmez o sözler inanın..

aynen kskaniyo farkindayim ama neyimi kiskaniyo onuda anlamis degilim kendiside coook guzel kadindir gercekten ama iste benle ne derdi var bir cozebilsem

kıskanmakla alakası yok bence
sizi başı yumuşak bulmuşlar ondan
görümce neyse bir bayanda ben enişteye çok takıldım
senin kilon onu asla ama asla ilgilendirmemmeli
geçtiğimiz bayramda kv nin dayısı bana "sen neden zayıfladın" diye bir cümle kullandı
o kadar sinirlendim ki..benim kilomdan sanene
sen bir erkeksin ve benim kilomu sorgulayamazsın
bir erkek bir bayanın kilosu hakkında yorum yapmamamlı bu çok mahrem bir konu bana göre
eşiniz enişteye sert ve kesin bir dille bir daha bu tip laflar etmemesi gerektiğini söylese anlar mı? acaba

Back
X