• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemin kardeşi...

Çevren YÖK
Belki
Çevrende flört edeceğin birileri YÖK ki
Onu düşündün

Hoşlantı demiyorum, anlık düşündün etkilendin

Hiç seni bilmeden yaptığım yorum bu

Çevren YÖK
Belki
Çevrende flört edeceğin birileri YÖK ki
Onu düşündün

Hoşlantı demiyorum, anlık düşündün etkilendin

Hiç seni bilmeden yaptığım yorum bu

Aslında çevrem ile alakali bir durum değil bu. Yani dershane ve geçici de olsa yaptığım is ortamı hatta başka bir çok ortam var hoşlanabilecegim insanların bulunduğu ama ne bileyim eskiden beri hoş bulurdum fakat düşünmezdim üzerine. Sonra o düğün süreci ve onu tanimam. Sonrası bugünlere geldim işte

Benim çok yakın bi akrabamın oldu böyle bişeyi. Ablasının eşinin kardeşiyle evlendi Onlar evlendikten yedi sene sonra. Şimdi beş senelik evliler bebeği de var. Her sene görüyorum kimse de yadırgamıyor.

Başıma boyle bir sey gelse sanirim tam olarak sunu yapardım.
Ablama soylerdim oncelikle. Sonra da ablamin eşine sanki benim haberim yokmus gibi 'benim aklimda bir sey var, ben bizim kizla senin oglani birbirlerine cok yakistiriyorum. Acaba biz bunlarin aklina mi girsek' diye bir konusma yapmasını isterdim. Cocugun gonlu yoksa zaten sanki hic sizin haberiniz yokmus gibi olurdu, yuz yuze bakmaya devam ederdiniz. Gonlu varsa zaten denersiniz.

Aslında çevrem ile alakali bir durum değil bu. Yani dershane ve geçici de olsa yaptığım is ortamı hatta başka bir çok ortam var hoşlanabilecegim insanların bulunduğu ama ne bileyim eskiden beri hoş bulurdum fakat düşünmezdim üzerine. Sonra o düğün süreci ve onu tanimam. Sonrası bugünlere geldim işte
Yo sen sadece profil oluşturuyorsun zihninde
Bence
Yakından evlilik sürecine şahit olduğun için

En az eniştem kadar aşık olsun diye

Şekillendiriyorsun

Benim çok yakın bi akrabamın oldu böyle bişeyi. Ablasının eşinin kardeşiyle evlendi Onlar evlendikten yedi sene sonra. Şimdi beş senelik evliler bebeği de var. Her sene görüyorum kimse de yadırgamıyor.

Ahh ahh ben bir umut görsem ve bu duruma gelsek belki bizi de yadirgamazlardi :(

Ki adam mühendis kadın da memur gayet üniversite okumuş insanlar. Çevreleri yok değil. Ben erkek tarafının akrabasıyım küçüklüğünden beri tanırım. Öyle asosyal biri de değildir. Bence bunun tek tanımı aşk. Öyle çok absürd bişey değil. Bizde kuzen evliliği vs yoktur mesela olsa da herkes garip karşılar. Ama bu öyle bişey değil bence. Eminseniz bir şeyler deneyin.

Başıma boyle bir sey gelse sanirim tam olarak sunu yapardım.
Ablama soylerdim oncelikle. Sonra da ablamin eşine sanki benim haberim yokmus gibi 'benim aklimda bir sey var, ben bizim kizla senin oglani birbirlerine cok yakistiriyorum. Acaba biz bunlarin aklina mi girsek' diye bir konusma yapmasını isterdim. Cocugun gonlu yoksa zaten sanki hic sizin haberiniz yokmus gibi olurdu, yuz yuze bakmaya devam ederdiniz. Gonlu varsa zaten denersiniz.

Buna benzer bir şey yapabilirim aslında. Yani bizim kardes gibi ldugumuz kuzenim ablama diyebilir bunu onun tepkisine göre belki...Yani şaka yollu söyler tabi ama. Allahım gece gece gelmiş neler düşünüyorum

Buna benzer bir şey yapabilirim aslında. Yani bizim kardes gibi ldugumuz kuzenim ablama diyebilir bunu onun tepkisine göre belki...Yani şaka yollu söyler tabi ama. Allahım gece gece gelmiş neler düşünüyorum

Ablanız niye karsi olsun ki? Eltinin kiz kardes olmasi bence bayagi avantajli ve guzel bir durum.

Yo sen sadece profil oluşturuyorsun zihninde
Bence
Yakından evlilik sürecine şahit olduğun için

En az eniştem kadar aşık olsun diye

Şekillendiriyorsun

İlginç bir bakış açısı ama açıkçası o tür örnekler için daha başka insanlar var bakabilecdgim :D Yinede sağolun

Niye olmayacak kişi olsun ki gayet de iki kardeş iki kızkarleşle de evlendiği oluyor.
Adam sana bir şey hissediyor mu hissetmiyormu önemli olan odur.
Yüüzyüze bakıyorsunuz bence sen adım atma ondan bekle derim

Ki adam mühendis kadın da memur gayet üniversite okumuş insanlar. Çevreleri yok değil. Ben erkek tarafının akrabasıyım küçüklüğünden beri tanırım. Öyle asosyal biri de değildir. Bence bunun tek tanımı aşk. Öyle çok absürd bişey değil. Bizde kuzen evliliği vs yoktur mesela olsa da herkes garip karşılar. Ama bu öyle bişey değil bence. Eminseniz bir şeyler deneyin.

Çevre konusunda sıkıntım yok yani çaresizlikten o insanı bulmuş değilim sizin de dediginiz gibi. Baksam ortada hiçbir sıkıntı yok bu konuda ama işte ilgisini göremeyince ben de ona kendimi tanitmaktan korkuyorum çünkü ise yaramazsa ortam kötü olacak. Ya hep ya hiç gibi bir durum :(

Yuh
Buna mı ilginç bakış açısı diyorsun?
Ufkun ne kadar dar

O tür örnek ne demek?

Hısıma, akrabaya mı kayıyor gönlün illa?

Pardon bu ne biçim konuşma tarzı? Bunu mu anladınız yani bundan ? Benim kastettigim birinin iliskisine özenip birinden hoşlanacak olsam is çevrem var arkadaş çevrem var demek istiyorum.

Benim bu kişi ile bir kan bağım yok bir şeyim yok. Sırf ablam onun abisi ile evlendi diye olmadık bir akrabalik bağı falan da kurulmuş değil.

Elbette ilginç diyorum. Birine hissettiğim güzel duyguları bile bu şekilde gören birine ne diyeyim? Gene kibar konuştum

Pardon bu ne biçim konuşma tarzı? Bunu mu anladınız yani bundan ? Benim kastettigim birinin iliskisine özenip birinden hoşlanacak olsam is çevrem var arkadaş çevrem var demek istiyorum.

Benim bu kişi ile bir kan bağım yok bir şeyim yok. Sırf ablam onun abisi ile evlendi diye olmadık bir akrabalik bağı falan da kurulmuş değil.

Elbette ilginç diyorum. Birine hissettiğim güzel duyguları bile bu şekilde gören birine ne diyeyim? Gene kibar konuştum
Sen önceki cevabını yeniden oku

Sen önceki cevabını yeniden oku

E okudum ?Siz kafanda profil oluşturuyorsunuz yakından evlilik sürecine tanık oldugunuz için. En az onun kadar aşık olsun falan filan gibi bir şeyler yazdiniz (Ne alakaysa? ) Ben de diyorum ki birinin evliliğine yakından tanık olup onlara yakın birine aşık olacak olsam önümde çok örnek var diyorum. Evlenen arkadaslarimin çevrelerinde birçok insan var ya da iş yerimde bu örnekte çok insan var. Ama ben bu insana aşık oldum. Neyi bu kadar anlamadiniz acaba ? Üstelik bu adam benim akrabam değil

E okudum ?Siz kafanda profil oluşturuyorsunuz yakından evlilik sürecine tanık oldugunuz için. En az onun kadar aşık olsun falan filan gibi bir şeyler yazdiniz (Ne alakaysa? ) Ben de diyorum ki birinin evliliğine yakından tanık olup onlara yakın birine aşık olacak olsam önümde çok örnek var diyorum. Evlenen arkadaslarimin çevrelerinde birçok insan var ya da iş yerimde bu örnekte çok insan var. Ama ben bu insana aşık oldum. Neyi bu kadar anlamadiniz acaba ? Üstelik bu adam benim akrabam değil
Tamam
Susalım.

Bitti ikimizin konuşması.

Neden bilmiyorum sanki siz evliymişsiniz gibi düşünüp de başladım konuyu okumaya. Sonrada "aaaay bi de bizden akıl istiyooor hiiii!" diye sinirlendim :KK70:Kafam yerinde değil bugün :KK53:

Sağlıklı bir ilişki olacağını sanmıyorum açıkçası. Çünkü size hiç ilgi göstermemiş şimdiye kadar. Şimdi siz bir adım atsanız sonra karşılık bulamasanız bir araya geldiğinizde bir gariplik olacak. Sanırım ben bu gariplik riskini göze alamazdım ve adım atmazdım. Belki hal hatır sorup arkadaş olmaya çalışıyormuş gibi davranabilirsiniz. Zamanla arkadaş olursunuz. Sonra tanıdıkça hoşlanmaya başlar o da sizden. Neden olmasın, olabilir belki.
Olumsuz baslayip olumlu bitirdin :) kendi kendine ikna oldun iliskinin olabilirligine sanirim :KK48:

Back
X