Eniştemin yeni eşi :((

Çünkü işine gelmiyor...İlla bakacak; ne yazıyor,ne yapıyor takip edecek.

bir ara birisi konu açmıştı,arkadaşımın eşi face te sürekli dürtüyor diye.onada onlarca kere engelleyin dedik ama o bin dereden su getirdi şöylede böylede.en sonunda adamı engelleyeceğine konusunu kapattırmıştı:51:

bir ara birisi konu açmıştı,arkadaşımın eşi face te sürekli dürtüyor diye.onada onlarca kere engelleyin dedik ama o bin dereden su getirdi şöylede böylede.en sonunda adamı engelleyeceğine konusunu kapattırmıştı:51:

o zaman neden başlık açarlar hiç anlamıyorum...mahalle kadınları gibi kavga etme isteği ve bu tür durumlarda "sen haklısın" desteği almak adınaysa, yanlış yerdeler :19:

istemem yan cebime.. salak mı ararsın..
piyano hocası konusu gibi..tövbe yarabbim..

allah akıl vermiş fkir vermiş,
face vermiş engelleme vermiş..
engelle, toptan bitsin dert..

nedense engelleyin mesajlarını kaale almıyor konu sahibi:50:

çirkefleşsin demek istemem asla, ama öyle bi niyeti olan da karşı taraftan farksızdır. dileyen dilediğini yapsın o halde :36:

o zaman neden başlık açarlar hiç anlamıyorum...mahalle kadınları gibi kavga etme isteği ve bu tür durumlarda "sen haklısın" desteği almak adınaysa, yanlış yerdeler :19:

istemem yan cebime.. salak mı ararsın..
piyano hocası konusu gibi..tövbe yarabbim..

allah akıl vermiş fkir vermiş,
face vermiş engelleme vermiş..
engelle, toptan bitsin dert..

ben derdimi anlatamıyrm galibaaa.bizden çok kız biz elaf atıoo.insan bakmasa bakıoo.siz olsanız bakmadan durabilirmiydinizz.lütfen sözlerinize dikkat ettin herkesin fikrini uygulayacam diye bişey yok.bende ablamın bakmasını istemem ama kendimi onun erine koyuroum.kocana sahip çıksaydın boş bırakmasaydınn beni,m olmazdı diee yazarsaaa kim olsa duramaz.

ben derdimi anlatamıyrm galibaaa.bizden çok kız biz elaf atıoo.insan bakmasa bakıoo.siz olsanız bakmadan durabilirmiydinizz.lütfen sözlerinize dikkat ettin herkesin fikrini uygulayacam diye bişey yok.bende ablamın bakmasını istemem ama kendimi onun erine koyuroum.kocana sahip çıksaydın boş bırakmasaydınn beni,m olmazdı diee yazarsaaa kim olsa duramaz.

engelle ablana da engellediğini söyleme:34:nereden bilecek

Ya adam ablanızı istememiş ve boşanmış İster diğer kız çirkin olsun ister dünya güzeli ne far ederki. Ablanızı aldatmış ve istememiş. Hala bu durumda neden gururunuzu yerlere atıp da adamın peşine düşüyorsunuz ki anlamış değilim. Bırakın adam ister mutlu olsu ister olmasın. Yada karısı istediğini düşünsün istediğini yazsın ilgilenmeyin artık. Aynı durum sizin başınıza gelseydi eski karısına demediğinizi bırakmazdınız. Buradan okuyoruz bu tip konuları. Sizi tek ilgilendiren şey eski eniştenizin çocuklara olan tavrı. Gerisini bırakın allah aşkınıza. Bu kadar çirkinleşmeyin.

siz olsanız sizde cvp vermezmisin kızlarr .

elindekinin kıymetini bilseydinn daha neler nelerrr kızlar rburda yazmak istemiyrmm

Sormuşsunuz söyleyeyim:Hayır.
Olmuş bitmiş bir olay adam evlenmiş kız istediğine ulaşmış ama hala birşeyler yapmaya devam ediyor.
Hala bir hazımsızlık var ortada.
E o birşeyler yazıyor diye siz yazmak zorunda mısınız?
Bu kız kendini köprüden aşağı atsa siz de atacak mısınız?

Bence ortada daha önemli birşey var o da kızın,ablanızın çocuğunun yanına hoş olmayan bir halde çıkması.
Ötekileri düşüneceğinize bunu çözmelisiniz.Çocuğun psikolojisini bir düşünün.

İyi,bakmaya devam edin...Ne diyelim. Ama hiç söylenmeyin o zaman.

Bana da birisi baksa tahrik etmek amaçlı bende laf söylerdim. Biraz kendinize saygınız olsa kendi kendinizi bu duruma getirmezsiniz,kusura bakmayın.

Sormuşsunuz söyleyim; biraz aklı başında,biliçli,düşünebilen insan bu tür kendisini rahatsız edecek önemsiz şeylerle uğraşmaz.

Bence ablanız psikolojik bir yardım alsın.Bu süreci daha bilinçli ve sağlıklı atlatır.

bazen burada yazılan yorumlar sanırım net ortamı biraz ağır gel,iyor insana.
Kişi karınızda değilya mimiklerini ,iğneleyici mi yoksa yardımsever bir eda ile mi yazdığını göremiyorsunuz yorumu.
Bence tüm arkadaşların çözüm önerileri ablan ve sen daha fazla üzülme diye.
Ya hani eskiden msn den bakardık erkek arkadaşımız yada sevdiğimiz,ilgi duydugumuz kişi beni silmiş mi silmemiş mi diye.
Yada başka yerlerden takip etmeye çalışırdık.
Kendi adıma söylüyrum bu gibi durumlar beni çok yıpratır.
Zor olacak belki ama o insannın yazdıklarını hiç okumamak inanaın bana geri kalan yaşamında mutlu olması için tek şansı.
Tabiki bakar ,engelleyemezde bunu ama bu bir alışkanlık halini alır ve onu mutsuz eder.
Inş kendi böyle bir karar alabilir mutluluğu için.

enişte andropoza girmiş belli ki, bu durumda böyle bi pespaye bulması gayet normal, kan beyne değil başka yerlere pompalanıyo çünkü, ama faceden ya da başka bi yerden bulaşmnıza gerek yok, anladığım kadarıyla bulaşma, engelle vs diyenlere itibar etmiyosunuz o zaman facebookla falan uğraşmayın gidin kızı yolun bari adam akıllı hırsınızı alırsınız facede nereye kadar laf vurulur :1:

hıc stres yapmasın ablan cok sahit olduk aynen böle ilet ablana.. ABLACIM YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZZ yaradana sıgınsın RABBIM ONU YARI YOLDA BIRAKMAZ AMA KUL BIRAKIR.. ONA SIGINSIN...

Sevgili maonyaaa,

Kusura bakma, canim ozelden mesaj yazamiyorum diye buraya yaziyorum. Mesajini shimdi gordum. Biraz sonra dedigini yapicagim. Inshallah bir faydam dokunur. Kendine iyi bak.

Şu an ablanız ve eski eşi arasındaki tek ilişki sebebi çocuklar olmalı.
Yeni eşin face den laf atmasıyla değil çocukların yanında iç çamaşırı ile dolaşmasını dert etmeniz lazımken siz kadını alt etme derdindesiniz.
Üzgünüm bu oldukça cahilce. Evlilikler bitebilir oldukça doğal bir durum.
Takip etmenin, izlemenin, laf söylemenin, alt etmek istemenin manası ne.
Ne olacak o kadını boşayıp ablanıza mı dönecek.
Kesinlikle çocuklara yoğunlaşın.
10 yıllık düzenleri alt üst olmuş, babaları başka bir kadınla evli artık.
Onların ne yaşadığıyla ilgili olun, kimbilir minicik dünyalarında ne fırtınalar kopuyor.
Ama anneleri ve teyzeleri ne peşinde.
Bırakın bu işleri.

enişte andropoza girmiş belli ki, bu durumda böyle bi pespaye bulması gayet normal, kan beyne değil başka yerlere pompalanıyo çünkü, ama faceden ya da başka bi yerden bulaşmnıza gerek yok, anladığım kadarıyla bulaşma, engelle vs diyenlere itibar etmiyosunuz o zaman facebookla falan uğraşmayın gidin kızı yolun bari adam akıllı hırsınızı alırsınız facede nereye kadar laf vurulur :1:
puhahaha guldurdun sabah sabah benı yaaa :1:
bayılıorum senın su yorumlarına :27:

Şu an ablanız ve eski eşi arasındaki tek ilişki sebebi çocuklar olmalı.
Yeni eşin face den laf atmasıyla değil çocukların yanında iç çamaşırı ile dolaşmasını dert etmeniz lazımken siz kadını alt etme derdindesiniz.
Üzgünüm bu oldukça cahilce. Evlilikler bitebilir oldukça doğal bir durum.
Takip etmenin, izlemenin, laf söylemenin, alt etmek istemenin manası ne.
Ne olacak o kadını boşayıp ablanıza mı dönecek.
Kesinlikle çocuklara yoğunlaşın.
10 yıllık düzenleri alt üst olmuş, babaları başka bir kadınla evli artık.
Onların ne yaşadığıyla ilgili olun, kimbilir minicik dünyalarında ne fırtınalar kopuyor.
Ama anneleri ve teyzeleri ne peşinde.
Bırakın bu işleri.

tumdusuncelerıme tercuman olmussun arkadasım, aynen katılıorum.:46:

facebook ta profile bakan kısıleri oğrenmeyi sağlayan bır program hiç duymadım doğrusu ama sizin onun profilinize baktığınızı tahmın etmesi çok zor olmasa gerek. yanı kım olsa bakar tabıkı kaç yıllık esin gitmis çok çirkin bır sekilde seni aldatıp, daha sonrada onunla evlenmis. yanı sizin onun profiline baktığınızı anlaması için alim olmasına gerek yok yanı. ablanın adına çoook üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun. enistenin yeni eşi şimdi zafer kazandım sanıyor ya küçücük aklıyla, size nispet yapmaya çalısıyor, duvarında saçma sapan cümleleri paylasarak. tabı iradesine sahıp olamayıp, üç kuruşluk namusu olan bır kadınla bırlıkte olan bır adamı kazanmak ne kadar nispet yapmaya değer orasıda tartışılır.

çok güzel yazmış arkadaş, bencede enişte suçlu burada enişte gitmiş üç kuruşluk namusu olan birine kapılmış, ilerisini çocuklarının üzülecegini düşünmemiş evlenmiş. evlendiği kızı değil enişteyi suçlamak gerekir. Artık geri dönüşü yok enişte mutlu da olsa mutsuz da olsa siz kendi yolunuzu çizin. ablanız artık kendine çeki düzen versin onların yaşadığı hayatı düşünmesin. kendi hayatına ve artık bencil babalarının düşünmediği çocuklarına baksın. eğer görüştüğünüz dr dan memnun kalmadıysanız başka psikiyatr a götürün ablanızı. tedavi olsun kolay atlatılabilecek bir durum değil bu. bende diğer arkadaşlar gibi face den engellemenizi kızın face ine bakmamanızı öneriyorum. bir süre sonra sizden prim alamayınca onunda sesi azalır kaldı ki azalmasada face e yazıp dursada siz ilgilenmeyin. ne demişler " it ürür kervan yürür"

Back
X