- 4 Ocak 2023
- 816
- 1.711
- 43
- Konu Sahibi Serenaysss
Enişteni araya sokup, sonra araya girmesine mi bozuldun sen

Insan kardeşini, eşine şikayet eder mi hiç ya

Insan kardeşini, eşine şikayet eder mi hiç ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kardeşinin evlilğine bukadar burnunu sokman hiç iyi olmamış. Zor biriyse direk kendisiyle muhttap olup kız kardeşini üzmeyecektin. Sana göre yaptığın doğru bana göre son derece yanlış. Alırsın karşına insan gibi bikere lafını söylersin. İnsan olana bikere laf söylenir. Kız kardeşinin başına kalkar durur bu durumları. Eğer geçimi zor biriyse bir araya gelmezsiniz olur biter. Çok pasif agresif olarak görüyırum bu durumları çünkü kız kardeşinin bir suçu yok hareketlerinden tavırlarından o sorumlu değil. Kaç küsür yaşında insanlar bunlar.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
o anlayamamış S Serenaysss ben seni anlıyorum. İşte kardeşin nasıl size hayatı zindan ediyorsa kocasınıda doldurmuş.. Ya sevgili kk üyedaşlarım :) sizde hiç bir şey anlamıyorsunuz bir de boş boş yorum yapıyorsunuz. Ne yapsın konu sahibi fitne fesat kardeşi ortalığı karıştırmış işte hemde gebeliğinden bile utanmamış. Bence sen enişteni de eniştenin akrabalarına şikayet et ama sakın arayarak yapma bunu o zaman haksız olursun. Mesaj atarak şikayet et. Cidden çeki düzen versinler çocuklarına bu ne böyleÇok uzun konular yaz yaz bıtmez o yüzden yazmadım ayrıca yazmak zorundada degılım belkı çok özel meselelerdır bunu da düşündünmu.onu savunması mesele degıl sen hala olayı anlamamışsın heralde ıyı okumadın açtığım yazıyı konuyu
ha siz eniştenizin ailesini aradıktan sonra eniştende onları doldurup hiç sizin suçunuz yokken onları konuya dahil edip size karşı doldurursa onları o zaman bize söyleyin hepimiz toplanıp gereğini yapalım. Ama konunuzu açtığınızdan beri hiç kimse sizi anlayamamış bu durumda siz ve ben kafa kafaya verip başka kime mesaj atabiliriz tekrar bir durum değerlendirmesi yapalımo anlayamamış S Serenaysss ben seni anlıyorum. İşte kardeşin nasıl size hayatı zindan ediyorsa kocasınıda doldurmuş.. Ya sevgili kk üyedaşlarım :) sizde hiç bir şey anlamıyorsunuz bir de boş boş yorum yapıyorsunuz. Ne yapsın konu sahibi fitne fesat kardeşi ortalığı karıştırmış işte hemde gebeliğinden bile utanmamış. Bence sen enişteni de eniştenin akrabalarına şikayet et ama sakın arayarak yapma bunu o zaman haksız olursun. Mesaj atarak şikayet et. Cidden çeki düzen versinler çocuklarına bu ne böyle
Tamam işte enişteyi olaya dahil eden senin mesajın. Türkçe bilmiyorsan İngilizce Fransızca veya Rusça yazabilirim. Anlamıyorsun çünkü okuduğunu.Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyor