- 18 Şubat 2023
- 2.897
- 2.748
- 63
- 35
Başlık neydi, düzenlemiş suanKonu başlığına nasıl tıkladım bilmiyorum bir de mesaja bak yapmayın yavvv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlık neydi, düzenlemiş suanKonu başlığına nasıl tıkladım bilmiyorum bir de mesaja bak yapmayın yavvv
Konu basligi "kardeşlerin birbirleriyle evlenmesi"ydi cunkukonuyu gece 01.45 de okumaya başladım.Direk ablayla elti olmak olarak anladım.Ve hala anlayamadım niye korkunç geldi yani gerçekten birisi açıklayabilirmi
Annenizin düşüncesi saçma tabiki ama başka bir açı sunayım.Kızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Ama sorun annem. Annemin bir tanıdığı bu şekilde evlenmiş. Yani 4 kişi, kardeşler birbirleriyle evlenmiş. Ama onlardan biri ölmüş kan davasından. O günden beri annemde bir inanç var. Bu şekilde evlenenlerden mutlaka birisinin öleceğini düşünüyor. Batıl bir inanç oturmuş anneme ve asla diyip karşı çıkıyor, birimize bir şey olacağından korkuyor. Böyle düşünce okuyunca çok saçma ama bu inancını değiştiremiyorum bir türlü. Öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem vs. diyor.
Kızlar sizce ne yapmalıyım bana fikir verebilir misiniz?
oyyyKonu basligi "kardeşlerin birbirleriyle evlenmesi"ydi cunku![]()
Anneniz batıl inançları bahane ediyor olabilir mi çünkü bu şekilde evliliklerde sorun çıkması büyük ihtimal. Biriniz geçinemeseniz diğerinin evliliğine yansır durum, zaten adama karşı bir hissiniz yok, bu şekilde kötü şeyler yaşanmasın diye direniyor olabilir annenizKızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Ama sorun annem. Annemin bir tanıdığı bu şekilde evlenmiş. Yani 4 kişi, kardeşler birbirleriyle evlenmiş. Ama onlardan biri ölmüş kan davasından. O günden beri annemde bir inanç var. Bu şekilde evlenenlerden mutlaka birisinin öleceğini düşünüyor. Batıl bir inanç oturmuş anneme ve asla diyip karşı çıkıyor, birimize bir şey olacağından korkuyor. Böyle düşünce okuyunca çok saçma ama bu inancını değiştiremiyorum bir türlü. Öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem vs. diyor.
Kızlar sizce ne yapmalıyım bana fikir verebilir misiniz?