- 7 Aralık 2018
- 7.179
- 18.456
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki dayım var ve eşleri kardeş çok şükür ölen Yok hdhdhdjKızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Ama sorun annem. Annemin bir tanıdığı bu şekilde evlenmiş. Yani 4 kişi, kardeşler birbirleriyle evlenmiş. Ama onlardan biri ölmüş kan davasından. O günden beri annemde bir inanç var. Bu şekilde evlenenlerden mutlaka birisinin öleceğini düşünüyor. Batıl bir inanç oturmuş anneme ve asla diyip karşı çıkıyor, birimize bir şey olacağından korkuyor. Böyle düşünce okuyunca çok saçma ama bu inancını değiştiremiyorum bir türlü. Öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem vs. diyor.
Kızlar sizce ne yapmalıyım bana fikir verebilir misiniz?
Başlık korkunçKızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Ama sorun annem. Annemin bir tanıdığı bu şekilde evlenmiş. Yani 4 kişi, kardeşler birbirleriyle evlenmiş. Ama onlardan biri ölmüş kan davasından. O günden beri annemde bir inanç var. Bu şekilde evlenenlerden mutlaka birisinin öleceğini düşünüyor. Batıl bir inanç oturmuş anneme ve asla diyip karşı çıkıyor, birimize bir şey olacağından korkuyor. Böyle düşünce okuyunca çok saçma ama bu inancını değiştiremiyorum bir türlü. Öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem vs. diyor.
Mormontlarda yok tabiTovbeler olsun, bunu da mi görecektik diye actim. Rahatladim neyse ki.
Annenizinki batil inanc. Ama tanistiniz diye hemen evlenmeniz gerekmiyor. Once bir adami taniyin da mevzu evlilige oyle gelsin.
Yani eltiniz kardeşiniz olur. Ama kardeşlerin kardeşlerle evlenmesini doğru bulmuyorum. Kaynana görümce bilmem ne sorunları yaşanır. Ona olan size olmaz, veya bi olayda ablanız taraf tutmanızı ister siz arada kalırsınıx. Sakat iş o yaKızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Ay ne alaka ya ben ikiz kız kardeşimle eltiyim eşimin abisi ile evli.Kızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Kardeşimle elti olmak istemem kesinlikleKızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.
Kardeşlerin birbirleriyle evlenmesiYa cok merak ettim baslik neydi, degismis galiba
Her iki tarafın da gönlü varsa aile büyükleri devreye girip ikna edebilir. Lafına sözüna itimat ettiği biri varsa devreye sokun.Kızlar daha önce bir konu açmıştım ciddi ilişki kurma konusunda zorluk çektiğime dair. Erkeklere güvenemiyorum, korkuyorum. Bunu babam ve ablam farketmiş, ben söylemedim ama çekindiğimin farkındalar. Bir süredir eniştemin (ablamın eşi) erkek kardeşi konusundan bahsediyorlar. İsmi diyelim Mehmet. İşte Mehmeti ve ailesini tanıyoruz ediyoruz çok yakınız gerçekten iyi insanlar ve Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum iyi bir insan yaşıtız ve mimar da güzel bir işte çalışıyor hoş da çocuk. Yani neden olmasın diye düşünüyorum yani kısacası en ufak güven problemim yok ona dair. Mehmet de durumun farkında o da benim ile aynı hissediyor ve düşünüyor.