‘Enişteyle delirmeler fotoğrafını kaldırın'

Yav bu konuya yorum yapmaktan kacindim kac gundur, ne de olsa herkesin namusu gunahi kendi boynuna diyerekten.. Ulkede her cesit kultur, zihniyet, iliski var. ama sahsen ben de fazla samimiyetten hoslanmam, iki cins arasinda hele ki ayni kandan da gelmiyor ve nikah da dusuyorsa kesinlikle bir mesafe olmali diyenlerdenim. Saygi, sevgi, iyi niyet ve karsisindakine laf getirmemek, iliskileri zedelememek acisindan..

aşırıya kaçmak hangimiz bu yaşlarda böyle öz abilerimizle bu tarz oyunlar oynadıkk . seviyormuşş.. benim kızkardeşim yapacak allah yaratmadı dememm.. her şeyin bir sınırı vardırr..
Allah yaratmadı demem ne demek kız? :KK57::KK57::KK57: nasıl sinirlendiysen artık, yazılarına bile yansımış :KK70::KK70:

Fotoğrafları normal bulmadım. Ama abuk subuk yorumlar yapma hakkını da kendimde görmedim doğrusu. Ailesi, ablası bir şey demiyorsa bana da laf düşmez.

Şu fotoğrafların (4 tanesi bir arada olan) normal bulunabileceği gerçeği beni benden aldı. Bu kadar da zorlamayın arkadaş bariz rahatsız edici bu fotolar.

Valla ben geniş bir insanım çoğu zaman ama bunlar harbiden saçma yani.:KK48:
Hatta ben en başta şaka yapıyorlar sandım,çünkü internette "canım eniştem..." başlayan geyikler vardı ya ,öyle bir şey sanmıştım.Sonra baktım gerçekmiş.Aman Tanrım didim.:KK53:

Yazık yahu. Herkesin ailesi, onuru gururu var. 2 dk.lik eğlence için böyle bir rezillige ne gerek var. Gencecik bir kız söz konusu üstelik.

Ne ekmeğini yedik be şu olayın :KK45: bana da pek doğru gelmedi bu pozlar açıkcası samimiyette bir yere kadaro_O

Her şeyin bir sınırı var, eğer doğruysa ablanın bile tepkisini çektiyse başkalarının eleştirileri çok doğal. Insan o yaştayken artık, babasının bile tepesine çıkıp foto çektirmeye utanır, etik açıdan yanlış olmadığı halde...
Yani iki deli faceye foto atmış, bir milyon akıllı da yorum yapıyo ha :)

OTE="chess, post: 41100171,burada er: 159216"]aynen kızkardeşimle eşim yapsa, ne ayaksınız olum siz derim:KK57::KK57: aynen gözümde böyle seyirir:KK70::KK70:[/QUOTE]
Goz seyirmesi lafina oldum burda yaa hahaha :-):-)

Bu kiz benm kardesim olsa mefta olurdu boyle cok sevecen bi enistede almazdim sanirim baldan tatli olayi bu ne be

Back
X