eniyi doktor kim

kayabebe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
538
9
96
Adana
canlarım adananın en iyi doktorlarını burda paylaşalım şuan suphi eskiocağa gidiyorum metroparkta ilk bebeğimin doktoru bayram bukandı bayram bey süper bi doktor fakat doğumumdan bu yana 5.5 yıl geçti baya değişmiş hastane ortamı hijyen açısından iyi değil ama doktor iyiydi.o yüzden bende suphi beye gittim fakat metroparkta adım atman bile para....

bunu bende merak ediyorumm bendee ferat eroldan metro hastanesinden randevu aldım ama nasıl bilmiyorumm memnun kalırsam devam edecem sizlerin önerebileceği doktorr varsa söleyinn

bunu bende merak ediyorumm bendee ferat eroldan metro hastanesinden randevu aldım ama nasıl bilmiyorumm memnun kalırsam devam edecem sizlerin önerebileceği doktorr varsa söleyinn

evet ben ilk başta ona gidecektim ferat beye süper bir doktor diyolar çevremde çok kişiden övgü aldım hakkında en son kuzenim doğum yaptı süper dedi.

kaç haftalık hamilesiniz

5haftayı geçti son adet tarihime göre yarın randevum var işte dünde tekrar beta hcg ye 1400 çıktı inş. gidince üstten görünür kese yoksa alttan baktırmak istemiyorumm korkuyorumm 4 ay ance kürtaj oldum ben kalp atışları durmuştu şuan telaşlıyım ondan dolayı sen kaç haftalıksın

inşallah iyi olur canım 13+2 günlük hamileyim ama git ferat beye 7 haftaya kadar kesem benimde gözükmedi fakat 8 haftada bebiş çok net belli oluyor eğer bu hastaneyi kafam sarmazsa bende ferat beye kayacam..

inşallah iyi olur canım 13+2 günlük hamileyim ama git ferat beye 7 haftaya kadar kesem benimde gözükmedi fakat 8 haftada bebiş çok net belli oluyor eğer bu hastaneyi kafam sarmazsa bende ferat beye kayacam..

merhaba canımm bugün gittim ferat beye gerçekten çok sıcak bir doktorr ben çok telaşlıydım benii rahatlattı bayaa keseyide gördük üsttten baktı 3 hafta sonra tekrar çağırdı ben memnun kaldım açıkçası hastanede güzell temiz .şimdi diyorum 3 hafta nasıl geçecekk şimdiden stress yapıyorumm şu 3 ay atlatsam rahatlayacamm

sevindim beğendiğine canım gerçekten herkes çok memnun ferat beyden metroparkı tercih etmem sadece evime yakın olması aslında doktorumda iyi ama her gidişimde fırça çekiyor kilo alma diye(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…