• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Enjektorle hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayse1201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
14
5
1
28
Merhaba bir çok yerde okudum gerçeklik payı varmı merak ediyorum dogal yollardan çocuk sahibi olamayan insanlar enjektör yardımıyla spermi vajinaya ulaştırıyor tabi bunu steril bi şekilde yapıyırlar bu yolla hamıle kaldıgını belirten vajinimus hastaları ve tembel sperme sahıp beyler var şırınganın yarısını havayla doldurup dıger yarısınada üzerine boşalan spermi enjekte ederek bu işlemi yapıp olumlu sonuc alanlar var bu zararlımıdır tutma şansı varmıdır bebek ve anne için sorun teşkil eder mi?

Merhaba bir çok yerde okudum gerçeklik payı varmı merak ediyorum dogal yollardan çocuk sahibi olamayan insanlar enjektör yardımıyla spermi vajinaya ulaştırıyor tabi bunu steril bi şekilde yapıyırlar bu yolla hamıle kaldıgını belirten vajinimus hastaları ve tembel sperme sahıp beyler var şırınganın yarısını havayla doldurup dıger yarısınada üzerine boşalan spermi enjekte ederek bu işlemi yapıp olumlu sonuc alanlar var bu zararlımıdır tutma şansı varmıdır bebek ve anne için sorun teşkil eder mi?
Tipta asilama diye geciyor bu yontem ama sperm sagliksizsa ya da yumurta sagliksizsa bir faydasi yok. Steril ortami saglama imkaniniz hic yok. Ha siz enjektorle spermi koymussunuz ha esinizle olmus. Bir farki yok ki. Tedavi olunmasi gerekiyor bi sorun varsa.

Bu yöntemı genelde vajinismus olan insanlar yapıyor penis tam girmedigi için yada erkeklerde sperm tembelligi oluyor bu şekilde tam olarak vajinanın içine girmesini ve yumurtaya ulaşmasını saglıyormuş enjektorler tek sefer kullanılıyormuş hamıle kalanlar oldugu iddia ediliyor ayrıca bir yazıda şunuda okudum vajına saglıksız spermı ve menıyı zaten dışarı atıyor yani döllemiyor saglıklı olan spermi döllüyormuş yanı burdaki amaç sadexe spermi yumurtaya ulaştırmak deneyen sonuç alan varsa yazarsa sevinirim

Hikayemi paylaşmak istiyorum arkadaşlar
Dört yıldır çocuğum olmuyordu
Eczaneden en küçük ve ince şırıngalardan dört tane aldım
Döngü dokuzdan döngü on beşinci güne kadar gün aşırı olarak şöyle bir uygulama yaptım
Eşime plastik bardak verdim bana getirdi bende şırungayla alıp enjekte ettim
Yarım saat kalkmadım akmasın diye pamuk bastım filan ve şu an hamileyim
Önce gebeliği engellemicek su bazlı bir kayganlaştırıcı sürdüm tahriş olmasın diye vajinaya
Kalın şırınga alıp bide yumuşatmadan sürerseniz tahriş olur tabi dikkatli olun

Back
X