nar ablacım, yeni üyeyim ben, henüz evli değilim, inşallah 1 ay sonra evlenicem bi aksilik olmazsa,..
bu başlığı baştan sona okudum, hani kızım nasıl oluyor da büyük tuvaletinin geldiğini anlamıyor demişsin hatta terleyince anlıyorum flan demiş; gerçekten nasıl bir şey anlatamam ama bu bende de var, ben 22 yaşıma girdim, ama büyük tuvaletimi afedersin ama ishal flan olmadığım sürece anlamıyorum, bazen öyle oluyor ki 2 hatta 3 gün büyük tuvaletimi yapmamışım hatta unutmuşum yapmayı.. bu nasıl geçer bilmiyorum?
geçen yıl bi sabah uyandım, hareket edemiyorum,yatakta inkamı yok kıpırdayamıyorum böbrek kısımlarımda inanılmaz ağrım vardı. ünv. okuyorum, yalnız evde kalıyorum, dolayısıyla yardım edecek kimse de yoktu, acil bi taxiyle hastaneye gittim ve ultrasonla flan baktılar bi sürü tahlil yapıldı, doktor bir teşhiş koyamadı ama bir insanın vücudunda nasıl bu kadar gaz olur anlayamıyorum flan dedi, bi hap verdi onu kullandım ve o biraz uyarıcı gibiydi her gün tuvalete çıktım ama aradan zaman geçti yine aynı, 2 gün flan oluyo, kendim gidip yapmazsam uyarılma olmuyo, yani seninde işin çok zor allah sabır versin ama kızın böyle bir anneye sahip olduğu için çok şanslı
tabi bahar ablacım senn için de aynı şeyler geçerli, allah çok çok sabır, acil şifalar versin..