Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni ennn bi yosun kokan göstercen di miBiz bizim obada organize edelim kendi aramızda![]()
Meg yanlış anlaşıldı galibaBu konu kapanmadan yazayım.
Içimde kalacak yazmazsam; Bana bayağı ayıp oldu! Teessüf ederim.
Herkesin girip okuyabileceği bir konuda,bu şekilde itham edilmek ve zan altında bırakılmak hiç olmadı. Hem de hiç ilgi alakası yokken.
Nokta.
Ben de kapanmadan yetişeyim,sanırım bir yıl da limoncu,en ısınılamayan üye seçilmişti,şahsen yerinde olmak istemezdim.Fakat genel düşüncem olumsuz kategoriler hariç,evet eğlenceli olurdu diyorum,işleyiş şeklini pek bilmesem deMeg yanlış anlaşıldı galiba.Neden bahsediyorsun diye geçmişmesajlara baktım .Benim senin aday gösterilmenden bahsettiğimi sandın galiba.Hani en soğuk üyeler gibi kategorilere yazılan isimler vardı ya,mesela aklınyolu itiraz etmişti aday gösterilmesine,ben ondan bahsettim ,senile alakalı bir durum değildi
Kim ister ki o kategoride olmayıBen de kapanmadan yetişeyim,sanırım bir yıl da limoncu,en ısınılamayan üye seçilmişti,şahsen yerinde olmak istemezdim.Fakat genel düşüncem olumsuz kategoriler hariç,evet eğlenceli olurdu diyorum,işleyiş şeklini pek bilmesem de![]()

En dobrayi secicektik degil miTüh ya bi atraksiyon oluyordu![]()
Seneye kadar o hooooişte beğenmeme butonu olmaması gibi,bu tip negatif kategorilerde olmamalı,fakat genel anlamda eğlenceli olurdu aslında.Seneye belki yeniden düzenlenir
deynepnaz
Gülüm bu bölümdeki konuları bir sorun sıkıntı olmadıkça kapatamıyoruz.Mune konumu kapatabilir misin lütfen?
Sıkıntı derken,kavga mı ?Gülüm bu bölümdeki konuları bir sorun sıkıntı olmadıkça kapatamıyoruz.