ennn erken gebelik belirtilerii

sultancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
71
2
98
Amasya
erken gebelik belirtilerii neler....adetime 11 gün var ve göğüslerimde aşırı şişlik uyku hali ve kasık ağrım var..sizce hamile olablirmiyim...yada gebelik yaşayanlar en erken belirtilerini yazabilirlermii

erken gebelik belirtilerii neler....adetime 11 gün var ve göğüslerimde aşırı şişlik uyku hali ve kasık ağrım var..sizce hamile olablirmiyim...yada gebelik yaşayanlar en erken belirtilerini yazabilirlermii

canım belirtiler doğru adet belirtilerine benziyo ama adetiner daha çok varmış olabilir tabide psikolojikte çok oluyo

test yapsammı acaba beta hcg den çıkar demi varsaa...kanda..

canım benim kızımda en erken belirti göğüs ucunda ağrı olmuştu kasıklarda bide bu dediklerin hmilelik belirtisi oluyo ama işte dahada var adetine bilmiyorum geç döllenmeyse kanda bile zor çıkar heleki idrarda hiç çıkmaz ama çok merak ediosan kanda baktır kaç günde bi adet oluyosun

26 şubatta kontrolum vardı 9mm ve daha çok küçük yumurtalar var dedi doktorum.oluruna bırakalım dedi.yani yumurtalar 16. günde daha küçüktü.olursa geç döllenme olur herhal.nezaman büyüdüler yada büyüdülermi bilmiyorum

pipapatyam sen de bi kaç eczanenden değişik test al bazıları erken göstermio bazıları gösterio kiminde silik kiminde belirgin çıkıyo

bence 5 gün daha bekle.benim bat 10 ocaktı.hala beklemedeyim idrar negatif.kan yaptırmadım.ama hiç belirti yok.sadece arada kasığıma kramp giriyo.

canım seni üzmek istemem ama geçen 2 ay bana da aynısı oldu. yumurtalarım büyümedi dolayısıyla çatlamadı o yüzden adetim baya bir geciktii. kasık ağrısıda yumurtalar adete kadar (büyüyüp, çatlamadığı için) yumurtalıklarda kaldığı için oluyor. ama sen istersen yinede bir doktora git ultrasonda baksınlar.

yumurtalar büyümezlermi peki .aslında ben biraz umutluyum.7 yaşında bi kızım var.ondada aynı doktor yumurtan yok hiç bu ay.bu ay hamile kalamazsın dedi.o ay hamile kaldım.

ben ilk çocuğun olucak sanıyodum baya ara vermişsin canım büyürler canım muhakkak ama pek bilgim olduğuda söylenemez sen umudunu yitirme bana hamileymişsin gibi gelio

adete 11 gün kala gebelik belli olurmu yaaaa....

kızımda 14. gün yumurtan yok hamile kalamazsın dedi doktor.ama ben o ay tam günümde hamile olduğumu öğrendim.ve doğum tarihimi 10 gün sonraya almıştı doktorum.geç döllenme diye.yani belki seninde kanda çıkar.hem ben çok duydumyumurtlamadan sonra gebelik belirtileri yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen.içini ferah tut.nezamandır düşünüyordunuz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…