enox 04 den 06 ya geçiş

melllleek

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
915
206
33
Hanımlar 84 ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum bebeğim 5 aylık benim gibi kilo alıp
04 den 06 ya geçen varmı daha doktor a gitmedim ama kilo alirsan 90 kilo ve üstü olursan doz arıtımı olur demişti 24 Ekim de randevum var bilgisi olan varmı

Peki enox 06 kullananlar bir zararı yoktur demi lütfen cevap verin
Canım ben şuan 100 kilo üzerindeym. Enox 04 kullanıyorum. doktor bahsetmedi bir üstünü kullanmaktan. Ama her kontrol de bebeğe giden kan akışını kontrol ettir. Kordon dan kan akışı takip edilmesi iyi olur ona göre yetip yetmediği anlaşılr

Çok teşekkür ederim İçimi rahatlattın aşkım kaç haftalık hamilesin sağ saglim alalım kucağımıza inşallah amin amin peki kordon dan kan akışı varmı die nasıl bakılıyor peki aşkım

Son düzenleme:
Ben oksapar kullanıyordum 62 ile hamile kalmıştım. Tam kaç kiloda geçirdi şu an hatırlayamıyorum ama 75 civarıdır herhalde 06'lığa geçmiştim.

Ben oksapar kullanıyordum 62 ile hamile kalmıştım. Tam kaç kiloda geçirdi şu an hatırlayamıyorum ama 75 civarıdır herhalde 06'lığa geçmiştim.
Bir zararı nı gördünüz mu 04 den 06 ya geçerken 06 nın zararını gördün mü yani

Bir zararı nı gördünüz mu 04 den 06 ya geçerken 06 nın zararını gördün mü yani
Yok hiçbir sorun olmadı 6,5 aylık oldu kızım ben de kilo aldıkça korkuyordum zaten ben hiç bahsini açmadan doktorum kilo aldın artık 6'ya geçelim demişti.

Yok hiçbir sorun olmadı 6,5 aylık oldu kızım ben de kilo aldıkça korkuyordum zaten ben hiç bahsini açmadan doktorum kilo aldın artık 6'ya geçelim demişti.
Maşallah maşallah doğdu mu
Dediğim gibi işte 84 ile başladım 90 kiloyum işte 9 ay boyunca hiç kilo almaman lazım alsan bile sadece 3 kilo deyince korktum acaba ignenin dozu yeterli mi die 2 hafta sonra randevum var sende pıhtılaşma mı var onun için mi kullanıyorsun iğneyi kan sonuçların nasıl geldi

Ben 4000 kullanıyorum ama kilo alinca yükselticem gibi birşey demedi doktorum bana

Evet Mart'ta doğdu. Maalesef pıhtılaşma var 677 ve factor v heterozigot, pai homozigot. Doz mevzusu doktordan doktora değişiyor ama yine sorun tabii beni 70'lerde geçirdi hiç sıkıntı yaşamadım sonuçta.

Evet Mart'ta doğdu. Maalesef pıhtılaşma var 677 ve factor v heterozigot, pai homozigot. Doz mevzusu doktordan doktora değişiyor ama yine sorun tabii beni 70'lerde geçirdi hiç sıkıntı yaşamadım sonuçta.
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin annesi Tm aşkım teşekkür ederim soracağım doktoruma mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…