Enox 4000 anti-xa kullanan hamile bayanlar var mi?? :(

esmanurcuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
5
0
35
ENOX 4000 kullaniyorum.vurulmak isstemiyorm doktorumada soledim yine verdi. ya kullanmasam ne olur. kndim vurulamiyorm. hergun saglik ocagna gidiyorm. canim aciyo onu gectm nyse. ama bu halsizlik ve kasik agrisi yuzunden gitmek istemiyorm. dusuk tehlikem de yokmus. onceki hamilelik dusuktu. neden verdi bunu bana.bn normal hamile degilmiyim :KK43:

Bende aynısını kullanıyorum göbekten hergün kendim yapıyorum ama canın acısada kullan bence herşey bebeklerimiz için

ENOX 4000 kullaniyorum.vurulmak isstemiyorm doktorumada soledim yine verdi. ya kullanmasam ne olur. kndim vurulamiyorm. hergun saglik ocagna gidiyorm. canim aciyo onu gectm nyse. ama bu halsizlik ve kasik agrisi yuzunden gitmek istemiyorm. dusuk tehlikem de yokmus. onceki hamilelik dusuktu. neden verdi bunu bana.bn normal hamile degilmiyim :KK43:
Merhaba naptiniz devam ediyormusunuz kullanmaya? Bende baslayali 3 gun oldu. Bide vajinal jel kullaniorum progestanmis. Acaba o igne kasik agrisi ve goguslerde sislik yapiyormu? Bu arada yavrunuza kavusabildinizmi?

Bende aynısını kullanıyorum göbekten hergün kendim yapıyorum ama canın acısada kullan bence herşey bebeklerimiz için
Bende baslayali 3 gun oldu. Sizde nasil etkileri var, kasik agrisi gogusde sislik fln yaptimi? Nasil gidior hamileliginiz. İnsaallah bi sorun olmaz hicbirimizde

kizlar bende kullaniyorum yeni baktimda bu ilaci nadir insanlar kulllaniyor marka olarak neden acaba ? nasil oldunuz bir etkisi oldu mu

insallah yaninda corasprin kullaniyorum ama bacaklarim agriyor igneden sonra ona anlam veremedim sen yan etkisni gordun mu
Ben 4 aya kadar karnimdan yaptim. Bacaklarima yaptigimda cok aciyordu, yaptiktan sonra geciordu. Zor gunlerdi ya, hamilelikten kullaniosan eger İnsallah Rabbim tez zamanda kavusturur yavruna

evet hamileyim daha yeni ama bacaktan vurulmadim gobek ya da kol ancak farkettim igneden sonra agrim basliyor o yuzden sordum canim

ENOX 4000 kullaniyorum.vurulmak isstemiyorm doktorumada soledim yine verdi. ya kullanmasam ne olur. kndim vurulamiyorm. hergun saglik ocagna gidiyorm. canim aciyo onu gectm nyse. ama bu halsizlik ve kasik agrisi yuzunden gitmek istemiyorm. dusuk tehlikem de yokmus. onceki hamilelik dusuktu. neden verdi bunu bana.bn normal hamile degilmiyim :KK43:[/QUOTE canım bende kullanıyorum hergün o ilacı kan pıhtılasmasına karsı yapılan Bı ıgne aslında pek can yakmıyor biraz cesaretli olsan kendin yapabilirsin sivri sinek ısırığı gıbı acısı bence doktorunu dinle kullanmayın bırak diyene kadar dvm et

benim 6.haftada pembe kahverengi akinti geldi dr a gittim.bulamadilar nerden geldigini ama igne de yapabilir dediler birdaha da olmadi zaten

benim 6.haftada pembe kahverengi akinti geldi dr a gittim.bulamadilar nerden geldigini ama igne de yapabilir dediler birdaha da olmadi zaten
Benim bugün uyandığında kırmızı renkli vardı doktora gittim iğne yaptı ve ilaç verdi çok şükür bebeğime birsey olmamış şimdi dinleniyor yarın ise başlayacağım hayirlisiyla atlaksak şu gunleri

X