Canım sağlık ocağı yazsa bile bir kutu yazıyor ..onun yerini ne kadın doğum doktorun rapor çıkarsa üç aylık birden alıyorsun ..Merhaba ben bu iğneyi normalde sağlık ocağında yazdırıp eczaneden sigortalı alabiliyordum bugün eczane sağlık ocağında yazılanın verilmediği rapor olması gerektiği söylenmiş diğer eczanelerde aynı şeyi söylüyor bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı daha 10. Haftadayım doğuma kadar kullanmam gerekiyor bu iğneyi ücretli 1000 tl ymiş kullandığım tek ilaçta bu değil artık işin içinden çıkamaz olduk..bilgisi olan yazabilir mi
Canım ben de tüp bebek yoluyla gebeyim 20. Haftadayım hala kullanıyorum şu an kadın doğum uzmanları ya da kardiyoloji yazabiliyor raporu ben rapor çıkartıp 60 kutu aldım 120 gün yetecek kadar ve toplamda 800 tl mi ne ödedim kadın doğum doktoru yazmıştı raporumuRapor çıkarmak zor bir işlem mi daha önce hiç bahsedilmedi 10 günde 1 gidip yazdırıyordum ben de
Merhaba canım babam eczacı doktor bununla birlikte 7-8tane ilaç yazdı özel olduğu için onlar yazamadılar babamda sadece bu oksapar 1000 TL zaten aile hekimine yazdırmamizi söyledi ve hemen hemen 2500 TL üzeri tutan ilaçlar sadece 300 kusure geldi işlerine geldikleri gibi yapıyorlar ilaçlarıda benim aile hekimi yazmadı ibnelik edip tanıdık birini bulduk ona yazdirdikMerhaba ben bu iğneyi normalde sağlık ocağında yazdırıp eczaneden sigortalı alabiliyordum bugün eczane sağlık ocağında yazılanın verilmediği rapor olması gerektiği söylenmiş diğer eczanelerde aynı şeyi söylüyor bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı daha 10. Haftadayım doğuma kadar kullanmam gerekiyor bu iğneyi ücretli 1000 tl ymiş kullandığım tek ilaçta bu değil artık işin içinden çıkamaz olduk..bilgisi olan yazabilir mi
Hyr canım doktorun direk yazıyor ..sisteme geçiriyor zaten ..sadece bazen devlet hastanelerinde onaylanma süresi biraz uzuyor..bir gün sürer o da..özelde direk onay veriliyorRapor çıkarmak zor bir işlem mi daha önce hiç bahsedilmedi 10 günde 1 gidip yazdırıyordum ben de
Birkaç güne randevum var kadın doğumda danışayım teşekkür ediyorumCanım ben de tüp bebek yoluyla gebeyim 20. Haftadayım hala kullanıyorum şu an kadın doğum uzmanları ya da kardiyoloji yazabiliyor raporu ben rapor çıkartıp 60 kutu aldım 120 gün yetecek kadar ve toplamda 800 tl mi ne ödedim kadın doğum doktoru yazmıştı raporumu
Aile hekimi yazıyordu 2 kutu olarak hatta eczanede sistemde 1 kutu veriliyordu hep doktor yine yazdı ilacı ama eczaneler rapor istedi bu kez belki tedavi boyunca 15 kutu almışımdır şimdiye kadar sıkıntı olmamıştıMerhaba canım babam eczacı doktor bununla birlikte 7-8tane ilaç yazdı özel olduğu için onlar yazamadılar babamda sadece bu oksapar 1000 TL zaten aile hekimine yazdırmamizi söyledi ve hemen hemen 2500 TL üzeri tutan ilaçlar sadece 300 kusure geldi işlerine geldikleri gibi yapıyorlar ilaçlarıda benim aile hekimi yazmadı ibnelik edip tanıdık birini bulduk ona yazdirdik
Teşekkür ederim bugün ücretli almak zorunda kaldık ilaç bittiği için 10 gün beni idare edecek kadar var şansımı deneyeyimHyr canım doktorun direk yazıyor ..sisteme geçiriyor zaten ..sadece bazen devlet hastanelerinde onaylanma süresi biraz uzuyor..bir gün sürer o da..özelde direk onay veriliyor
Bugün kadın doğuma gittim onlar veremiyormuş enox için raporu dahiliyeye yönlendirdiler beniCanım ben de tüp bebek yoluyla gebeyim 20. Haftadayım hala kullanıyorum şu an kadın doğum uzmanları ya da kardiyoloji yazabiliyor raporu ben rapor çıkartıp 60 kutu aldım 120 gün yetecek kadar ve toplamda 800 tl mi ne ödedim kadın doğum doktoru yazmıştı raporumu
Çok ilginç benim elimdeki raporu kadın doğum yazdı hala şifa geçerli bu cuma tekrar rapor almam gerekiyorBugün kadın doğuma gittim onlar veremiyormuş enox için raporu dahiliyeye yönlendirdiler beni
İnşaAllah bilerek uğraştırmıyorlardır doktor yazalım raporu dedi asistanı dedi biz yazamıyoruz bilmem ne kadar zamandır dahiliyeye gitmesi gerekiyor diye onda da deneyeceğim şansımı bakalımÇok ilginç benim elimdeki raporu kadın doğum yazdı hala şifa geçerli bu cuma tekrar rapor almam gerekiyor
Alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü yaklaşık 3 hafta önce kadar sağlık ocağında gebelik dosyası açıldı ve ben ilacı sorunsuz aldım hepGebelik teşhisi yazılmadığı sürece reçeteye devlet karşılıyor, aksi halde kutunun tam ücretini veriyorsunuz. Aile hekimine gebelik teşhisi olmadan yazdırın
Yarın dahiliye de şansımı deneyeceğim enox ya da oksaparı yazdırdığında doktor hamile olduğumu biliyordu hatta sorular sormuştu bana hamileliğimle ilgili olmadı aile hekiminden bilgi alacağımBahsettiğim oksapar için geçerli, diğer ilaç için söylemiyorum.
Ben ilacı o şekilde alıyorum, neyin alakalı olduğunu sanmıyorsunuz tam olarak?Alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü yaklaşık 3 hafta önce kadar sağlık ocağında gebelik dosyası açıldı ve ben ilacı sorunsuz aldım hep
Dahiliye teşhis olarak kalp rahatlizi ve ya ona benzer bir şey yazıyor ama rapor ayarlayamiyor ..sadece tek kutu yazarYarın dahiliye de şansımı deneyeceğim enox ya da oksaparı yazdırdığında doktor hamile olduğumu biliyordu hatta sorular sormuştu bana hamileliğimle ilgili olmadı aile hekiminden bilgi alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?