Ense kalınlığı 5.77

Sultanburak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
43
6
36
30
Merhaba 11+4 ense kalınlığı kontrol sırasında 5.77 çıktı hemen bir perinotjiye gitmem gerektiği söylendi daha önce 18 haftalık erken doğum yapmıştım bu bebekte serklaj olucaktı bu durum çıkınca herşey birbirine girdi randevumu bekliyorum çapaya gideceğim ama 3 gündür neler yaşadım anlatamam zaten psikolojik olarak hasta biriydm gebelikten önce tedavi görüyordum başına böyle birşey gelen var mi nasıl bir yol izlemeliyim.

11+4 te biraz daha küçük oluyorlarmış ya acaba onunla ilgili bir durum olabilir mi atıyorum 13.haftada bir tık daha insan şeklini tam alıyorlar filan

Başka bir doktora gidip tekrar ölçtürün. Ölçüm hatalı da olabilir. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama konusunda uzman başka bir doktora veya iyi cihazı olan bir perinatologa gidin yeniden ölçsün. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İnan bilmiyorum düşünmekten içim yoruldu dua ederseniz mutlu olurum teşekürler
Aramızda 1 hafta var bende tam 13 haftalık olunca ikili test yaptıracağım dedö garanti olsun tam büyümüş olsun çünkü 11. Haftada daha ufak oluyor yavrular yanılma payı olur mı diye düşündüm de ondan isterseniz başka hastaneye gidin içiniz rahat etsin

İstanbuldayım çapaya gideceğim p.tesi çok sağolun Allah razı olsun cümlemiz inşallah kavusur evlatlarına

Gideceğim sizde bende tüm anneler sağlıkla kavuşur inşallah evlatlarına

Benimde cumartesi ultrasonda 3.55 dr çok olumsuz konuştu. Çapadan nasıl randevu aldınız? Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Yanlış ölçüm için dua ediyorum bende. sonucunuzdan haber verin Allah yüzümüzü güldürsün inşallh

İnanın sizi çok iyi anlıyorum düşünmekten delircek gibiyim içim içimi yiyor 0212 414 2000- dahili num 30840 aradım açtılar durumdan bahsettim ismimi alıp p.tesi 8.30 gelin dediler sizinki çok yüksek değil sınırn az üstü dua edelim bol bol bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

Evet duanın gücüyle düzelecek inşallah.Allah ferahlık versin içimize

Yarın güzel sonuçlarınızı yazarsınız inşallah buradan

İçinizi ferah tutun güzel sonuçlar çıkar inşallah. Testi de çapada mı yaptırdınız? Bir de ölçüm birebir aynı mı çıktı orda da
Çok uğraştılar ölçü almak için bebek pozisyon vermedi nazal kemik yok 6.55 ense kalınlığı kalbinde sıkıntı dediler umudum pek kalmadı umarım rabbim mucizesini gösterr sizin içinde herşey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…