ense kalinligi 5 mm cikti Cvs yapilacak

inca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
18
1
36
İsveç
nasil lafa baslayacagimi da bilmiyorum cunku sali gununden beri tukendim artik.
kizimi kollarima aldigimda 37 yasindaydim, tup bebek vs denendi olmadi ve tam havlu atmisken kendi kendine geldi kizim. yurt disinda yasadigim icin hic inanmadim buranin saglik sistemine tub bebek v.s. ye. tamam turkiyeye gelip yeniden deniycem diye sildim kafamdan tam o anda mucizem geldi

simdi 40 yasindayim ki yeniden hamile kalacagimi hic aklimdan bile gecirmedim, ama oldu. inanmadim ama oldu o kadar kahverengi akinti falan oldu bebegime bisey olmadi tutundu yavrum. sali gunu 2li taramaya gittim. burada sadece amiyosentez yada cvs yapiyorlar. 2li baska bir sehirde ve ucretli neyse gittik beynimden vurulldum. kadin 5 mm olctu. ayni gun kan tahlili de vermistim onun sonucuna gerek yok dedi tutusturdu kagidi elime risk 1:2 diye yolladi

ebeme gittim, cuma icin zaten onceden amniyosentezi konusayim diye hastaneden randevu almistim ne olur ne olmaz diye neyse iste ebe de aradi orayi uzman ayarlandi.

dun gittim zaten salidan beri agliyordum bi baktim millet bebegini dogurmus kontrole getirmis, hamileler onumden geciyor fenalastim :( sonra girdik odaya dr bakti 2 saniye ben baska arkadasimi cagirayim dedi. o da bakti konustular aralarinda sanki ben yokmusum gibi. biri digerine anlattin mi dedi o da yok seni bekledim dedi.

doktora kac milim olctunuz mu dedim, kadin gerek yok siskinlik zaten belli oluyor acikca dedi. ben de kor degilim gordum ama baktin mi ya kac milim? gerek yok dedi

pazartesi sabah cvs yapilacak ama kadin da biliyor ne oldugunu ben de. bana kurtajdan bahsetti once hap veriyorlarmis v.s. ya ya ya saglikliysa? ya bebegim tamam ozurlu ama ya o bu hayati secmek istiyorsa? ben Allaha ne dicem? o bana sana bir can yollladim koru sakla diye sen ne yaptin diye sormayacak mi? hadi O affetti ben kendimi nasil affedicem? Allahim olmek istiyorum. tek duam ne olur beni secim yapmak zorunda birakma. ama dogursam zaten yasim 40 ne kadar daha koruyabilecegim yavrumu? kizima ozurli bir kardes mi mirak birakacagim omur boyu hukumlu gibi. deliriyorum uyuyamiyorum yiyemiyorum deliriyorum.

ayni seyi yasayan ya da bir tavsiyesi olan var mi

canım cok geçmiş olsun oncelıkle hala yurt dısındamısın turkıyeye gel bı ıstersen burdada yaptır testleri ımkanın varsa bı gel burda cok ıyı proflar var sonucta

Allah sabır versin, gözlerim doldu okurken...her hamilenin en çok korktuğu şeydir herhalde böyle bir karar vermek zorunda olmak, yerinde olmak asla ve asla istemezdim...endişelerinde çok haklısın, ya sağlıklıysa, ya değilse...öyle ya da böyle en büyük yük annenin omuzunda böyle bir durumda...herkes birşeyler söyler, aldır ya da aldırma...kimse senin gerçekte neler düşündüğünü neler hissettiğini içindeki cana karşı nasıl kendini sorumlu hissettiğini bilemez..aldırsan da aldırmasan da Allah sabır versin...iki durumda da ihtiyacın olacak çünkü..

kizimi kollarima aldigimda 37 yasindaydim, tup bebek vs denendi olmadi ve tam havlu atmisken kendi kendine geldi kizim. yurt disinda yasadigim icin hic inanmadim buranin saglik sistemine tub bebek v.s. ye. tamam turkiyeye gelip yeniden deniycem diye sildim kafamdan tam o anda mucizem geldi

simdi 40 yasindayim ki yeniden hamile kalacagimi hic aklimdan bile gecirmedim, ama oldu. inanmadim ama oldu o kadar kahverengi akinti falan oldu bebegime bisey olmadi tutundu yavrum. sali gunu 2li taramaya gittim. burada sadece amiyosentez yada cvs yapiyorlar. 2li baska bir sehirde ve ucretli neyse gittik beynimden vurulldum. kadin 5 mm olctu. ayni gun kan tahlili de vermistim onun sonucuna gerek yok dedi tutusturdu kagidi elime risk 1:2 diye yolladi

ebeme gittim, cuma icin zaten onceden amniyosentezi konusayim diye hastaneden randevu almistim ne olur ne olmaz diye neyse iste ebe de aradi orayi uzman ayarlandi.

dun gittim zaten salidan beri agliyordum bi baktim millet bebegini dogurmus kontrole getirmis, hamileler onumden geciyor fenalastim :( sonra girdik odaya dr bakti 2 saniye ben baska arkadasimi cagirayim dedi. o da bakti konustular aralarinda sanki ben yokmusum gibi. biri digerine anlattin mi dedi o da yok seni bekledim dedi.

doktora kac milim olctunuz mu dedim, kadin gerek yok siskinlik zaten belli oluyor acikca dedi. ben de kor degilim gordum ama baktin mi ya kac milim? gerek yok dedi

pazartesi sabah cvs yapilacak ama kadin da biliyor ne oldugunu ben de. bana kurtajdan bahsetti once hap veriyorlarmis v.s. ya ya ya saglikliysa? ya bebegim tamam ozurlu ama ya o bu hayati secmek istiyorsa? ben Allaha ne dicem? o bana sana bir can yollladim koru sakla diye sen ne yaptin diye sormayacak mi? hadi O affetti ben kendimi nasil affedicem? Allahim olmek istiyorum. tek duam ne olur beni secim yapmak zorunda birakma. ama dogursam zaten yasim 40 ne kadar daha koruyabilecegim yavrumu? kizima ozurli bir kardes mi mirak birakacagim omur boyu hukumlu gibi. deliriyorum uyuyamiyorum yiyemiyorum deliriyorum.

Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez . Senin üzülmenin hiç bir şeye çaresi olmaz. Güçlü olup sabırla sonucu beklemelisin. Zaten ense kalınlığı olmasa bile cvs önereceklerdi. 35 yaştan sonra sonuçlar anormal çıkıyor bu her doğacak bebeğin down sendromu olduğu anlamına gelmiyor. Belkide sonuçlar çok iyi çıkacak. Hayırlı sağlıklı sonuçlar diliyorum herşey gönlünce olur inşallah

hiç moralini bozma benim oğlumun 12.haftada 6.3 çıktı.15.haftada 2.5 düştü.bende cv yaptırdım herşey temiz çıktı.hiç canını sıkma şimdi oğlum 4 yaşında herşeyiyle mükemmel bi çocuk.su toplaması olabiliyormuş sonra kendiliğinden düzelebiliyormuş.iyi haberler alıcaksın inşallahh....

inşallah temiz çıkar sonuçların..
4 boyutlu ultrasona girdin mi peki? genellikle yüksek çıkan ense kalınlıklarında kalp anomalileri ilk olarak akla geliyor bebeğin burun kemiğine bakılıyor down sendromu riskine karşı..
bence yaptır imkanın varsa hayırlı haberlerini bekliyoruz

dua edin sürekli ve asla aldırmayın bebeği, cinayettir sonuçta. cinayet işlemekten hiçbir farkı yok ki. o artık bir can, ötesi var mı bunun.

Back
X