Sağlıkla gelsin inşallahBugun ense kalınlıgı 2.7 olculdu. 12+4 riskli grup denildi fetal dna onerildi cok endıselıyım
İnşallahSağlıkla gelsin inşallah
Bebislerimşz sağlıkla gelecek tum dualarım aynı zamanda sızınleSağlıkla gelsin inşallah
Benimde ense kalınlığı 3mm çıktı 11 hafta farklı doktora gideceğim Ben Cvs yaptırdım sonucu bekliyorum 3 doktora gittim sağlıklı ol ihtimalini az olarak değerlendirler. 3 mm yanlış ölçüle bilir farklı doktorda ölçüm de yaptır inşallah sağlıklı sonuçlar alırsınız
Merhaba benimde 5.77 çıktı ne yaptınız test yaptrdnz mi11 hafta kontrole gittim ense kalınlığı 4.5 ölçüldü farklı bir doktora yönlendirildim detaylı bakıldı 6 mm ölçtü burun kemiği normal değerlendirildi damarlarda bir sıkıntı olduğu söylendi. Cvs önerdi doktor bi kaç gün sonra yaptıracağım benzer durumları yaşayan var mı benimle ilk gebeliğim tüp bebek
Benm kendi doktorum ultrasonda gördü perinatolojiye yönlendirdi yarın çapaya gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alirz hepimiz detaylı ultrasona girdnz mi ?Cvs yaptırdık geçersiz oldu sonuç alamadık. Bu hafta içi amniyosentez için test vereceğiz 3 haftada çıkacak. Doktor size ne önerdi
Perinatolog ultrasonda 6mm ölçünce kesin sonuç için Cvs karar vermiştik 12 haftada . Diğer testler tarama testleri demişti doktorumuz. Şuan 16 haftadayım aminyosentez için çarşamba vereceğim. İnşallah daha güzel sonuçlar alırsınız sizde. Bazen yanlış ölçülebiliyorBenm kendi doktorum ultrasonda gördü perinatolojiye yönlendirdi yarın çapaya gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alirz hepimiz detaylı ultrasona girdnz mi ?
Merhaba kaçıncı haftadasınız? Bende 11. Haftandayım dün öğrendim 4.5 çıktı ende kalınlığı ama doktor bir şey önermedi fetal sonucumun çıkmasını bekliyoruz başka doktora da gitmem gerekir miBenm kendi doktorum ultrasonda gördü perinatolojiye yönlendirdi yarın çapaya gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alirz hepimiz detaylı ultrasona girdnz mi ?
Merhaba kaçıncı haftadasınız? Bende 11. Haftandayım dün öğrendim 4.5 çıktı ende kalınlığı ama doktor bir şey önermedi fetal sonucumun çıkmasını bekliyoruz başka doktora da gitmem gerekir miBenm kendi doktorum ultrasonda gördü perinatolojiye yönlendirdi yarın çapaya gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alirz hepimiz detaylı ultrasona girdnz mi ?
İnşallah çok teşekkür ederim sizin de sonucun tertemiz çıksın sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÖncelikle geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar çıkarperinatolojiye yönlendirmedimi doktorunuz ? Bende direk yönlendirdi o da 12 hafta da ölçüm yaptı daha yüksek olduğunu söylemişti malesef. Fetal dna testi vermişsiniz test sonucunu bekleyip ona göre adım atmak mantıklı olur. Bende 6 mm ölçüldüğü için fetal DNA testine gerek duyulmadan Cvs aminyosentez önerdi sonuç bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?