Ense kalınlığı Down sendromlu olma riski

Bazen siteden kaynakli sorun okuyor cvp yaşamıyorum kusura bakma. Benimde şubatın 1 inde riskli gebelik doktoruyla randevum var şimdilik beklemedeyim. İnşallah iyi haberlerimizi de paylaşıriz burdan
Canim aradi doktor rdv ya gidiyorum sonuc cok parlak degil gibi

15 te bir ihtimal cok buyuk bir ihtimal mi yuzde 10 falan denk gelmezmi ??

="nilsutoprak, post: 44869691, member: 616351"]Canim aradi doktor rdv ya gidiyorum sonuc cok parlak degil gibi [/QUOTE]

Canim bence a a amniyosentez yaptırmadan karar verme sağlıklı olma ihtimali var sonucta

="nilsutoprak, post: 44869691, member: 616351"]Canim aradi doktor rdv ya gidiyorum sonuc cok parlak degil gibi

Canim bence a a amniyosentez yaptırmadan karar verme sağlıklı olma ihtimali var sonucta[/QUOTE]
Her ihtimalde dogurmak istiyorum insAllah sagliklidir

Subatin birinde hastene rdv su verdi tekrar ultrason dan bakilacak eger hala ayniysa amniyosentez ici rdv verilecek birde ben gebeligimi trasfer tarihine gore hesapliyorum 11hafta yapiyor onlar emriyo dollenme tarihine gore hesapliyor13, 14 diyorlar :/ iyide emruyo 3, 4 gun bekletilip donduruldu

Benimde ayni tarihte randevm canım.
Hayırlısı olsun inşallah. Her halükarda doğum yapcaksan neden amniyosentez yaptırım riske atiyorsun bebegi

Benimde ayni tarihte randevm canım.
Hayırlısı olsun inşallah. Her halükarda doğum yapcaksan neden amniyosentez yaptırım riske atiyorsun bebegi
100 de 1 ihtumal dusuk yapma riski varmis kucuk bir risk Allahin izniyle birsey olmaz diye dusundum olursa vicdan azabindan olurum o ayri ama yaptirmassam da doguma kadar surekli bir soru isareti kalicak aklimda hep iyi olduguna inananmak istiyecegim sonuc kotu olursa iyice yikilirim onceden bilirsem kendimi hazirlarim diye dusundum bu rdv konturol icin zaten terar bakicaklar bi degisiklik varmi diye

Bu gun rdv vardi baska bir doktor tekrar bakti cok sukur hersey yolunda ben bir sorun goremedim dedi bizi daha baska jinekologlara yonlendirdi gidin daha detayli baksinlar dedi bu hastaliklari inceleyen ozel bir klinikmis neyse sonuc ihtibariyle bu gun hersey yolunda cok sukur :) hic aklimda yokken cinsiyetinide ogrendik ALLAHIM nasip ederse oğluşumuz olacak M mev_mel cim darisi senin basina InsALLAH sende guzel haberlerle gelirsin dualarim seninle

Canim benimki pek iyi degil kistik histograma varmis CVS versim sonuc bekliyoruz vucutta odem toplamis. Bilmiyorum artik. Dua ermekten baska carem yok :-(

[Nilsutoprak, post: 44969148, member: 616351"]icini ferah tut insAllah temiz cikar sonuclarin[/QUOTE]

İnsAllah sağolasın. Senin adına da çok sevindim

nasıl sevindim anlatamam bu doktorlar neden böyle üzüyor hiç anlamıyorum okurken gözlerim doldu inanın Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

nasıl sevindim anlatamam bu doktorlar neden böyle üzüyor hiç anlamıyorum okurken gözlerim doldu inanın Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
cok tesekur ederim InsAllah cumlemize saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim sevincini yasatsin

Merhaba . Tekrar son gelismeleri yazmak istiyorum bu hafta oldukca yipraticiydi bizim icin daha once doktorun onerdigi klinige gittik ikici ecografi temiz cikti diye ilkini gormezden gelemeyiz aminosentez yapmadan emin olamayiz belkide farkli bir rahatsizligi vardir ogrenmenin tek yolu aminosentez dediler yuzde 0,5 ihtimeliyle dusuk yapma riski var karar sizin ancak simdi yapamayiz cunku bebeginizin kesesinde yeteri kadar sivi yok diyip bir hafta sonrasina rdv verdiler .. korkuyla supheyle ani duyu yogunlugu aglamakli bir haftadan sonra dun rdv vardi biz amino srntez yaptirmak istedigimizi soyledik isterseniz hemen bugun yapabiliriz dediler biz ikinci bir rdv vericekler saniyorduk biraz sasirdik ama kabul ettik bu belirsizlikten ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi benimicin olukca stresli gecen 10 dk lik bir surede islem bitti belim aglama krizlerim olmasa o kadarda surmezdi acisiz ve basit bir islem sonuc olarak biraz once esim aradi onuda klinikten atamislar sonuclar ALLAHIMA BIN SUKUR temiz cikmis ama bunun coskusunu bile yasiyamiyorum esimde sesi gayet sakin geliyordu sanirim bir iki hafta sonra olayin sokundan kurtulup sevine bilecegiz :/ tabi eger baska bisi cikmassa Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin ben gebeligimin tadini sevincini dolu dolu yasimadim hep bir suphe bir korku Allahin izniyle bundan sonrasi guzel olur insAllah her halimize sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…