- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
- Konu Sahibi Toprak ve su
-
Canim aradi doktor rdv ya gidiyorum sonuc cok parlak degil gibiBazen siteden kaynakli sorun okuyor cvp yaşamıyorum kusura bakma. Benimde şubatın 1 inde riskli gebelik doktoruyla randevum var şimdilik beklemedeyim. İnşallah iyi haberlerimizi de paylaşıriz burdan
InSAhllah bizimde oyle olurArkadaşıma da demişler simdi topaç gibi oğlu var 4 aylık
İnsallah, bol bol dua edin.InSAhllah bizimde oyle olur
="nilsutoprak, post: 44869691, member: 616351"]Canim aradi doktor rdv ya gidiyorum sonuc cok parlak degil gibi
100 de 1 ihtumal dusuk yapma riski varmis kucuk bir risk Allahin izniyle birsey olmaz diye dusundum olursa vicdan azabindan olurum o ayri ama yaptirmassam da doguma kadar surekli bir soru isareti kalicak aklimda hep iyi olduguna inananmak istiyecegim sonuc kotu olursa iyice yikilirim onceden bilirsem kendimi hazirlarim diye dusundum bu rdv konturol icin zaten terar bakicaklar bi degisiklik varmi diyeBenimde ayni tarihte randevm canım.
Hayırlısı olsun inşallah. Her halükarda doğum yapcaksan neden amniyosentez yaptırım riske atiyorsun bebegi
Bu gun rdv vardi baska bir doktor tekrar bakti cok sukur hersey yolunda ben bir sorun goremedim dedi bizi daha baska jinekologlara yonlendirdi gidin daha detayli baksinlar dedi bu hastaliklari inceleyen ozel bir klinikmis neyse sonuc ihtibariyle bu gun hersey yolunda cok sukur :) hic aklimda yokken cinsiyetinide ogrendik ALLAHIM nasip ederse oğluşumuz olacak M mev_mel cim darisi senin basina InsALLAH sende guzel haberlerle gelirsin dualarim seninle
icini ferah tut insAllah temiz cikar sonuclarinCanim benimki pek iyi degil kistik histograma varmis
CVS versim sonuc bekliyoruz vucutta odem toplamis. Bilmiyorum artik. Dua ermekten baska carem yok :-(
cok tesekur ederim InsAllah cumlemize saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim sevincini yasatsinnasıl sevindim anlatamam bu doktorlar neden böyle üzüyor hiç anlamıyorum okurken gözlerim doldu inanın Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?