Ense kalinligi ile ilgili gecen hafta yazmistim

Glsh45glsh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
39
12
3
35
Bugun kontrl vardi bi hafta once ense kalinligi var demislerdi bugun burun kemigini gordu bana kalirsa down sendromu yok ama istersen hocaya yolluyayim seni dedi 5 bin civarimis o kadar durumum yok ense 2.8 3 civari sınır dedi ama gecen haftaya gore daha iyi gordum dedi carsamba ikili test yapilacak icim biraz daha rahatladi cinsiyetimizi sordum o ara gordu sanki ama bidahakine dedi kizlar

Eklentiler

• 20210910_105526.webp
    20210910_105526.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 99
Bugun kontrl vardi bi hafta once ense kalinligi var demislerdi bugun burun kemigini gordu bana kalirsa down sendromu yok ama istersen hocaya yolluyayim seni dedi 5 bin civarimis o kadar durumum yok ense 2.8 3 civari sınır dedi ama gecen haftaya gore daha iyi gordum dedi carsamba ikili test yapilacak icim biraz daha rahatladi cinsiyetimizi sordum o ara gordu sanki ama bidahakine dedi kizlar
Umarim herşey güzel sonuçlanır. Önceki konunu okumadım eğer diyorsan ki risk çıkarsa gebeligimi sonlandiracam evet hocaya git kesinlestir. Ama yok her türlü bebeğimi dunyaya getirecem diyorsan boşuna masraf etme ilerleyen haftalarda netlesecektir. İkili testte çok yüksek riskli cikanlarda bile hata payı ne kadar oluyor

Merhaba fetal DNA yaptırabilirsiniz durumunuz müsaitse.Mayis ayında 3 bin TL ye yaptırmıştık biz.

Umarim herşey güzel sonuçlanır. Önceki konunu okumadım eğer diyorsan ki risk çıkarsa gebeligimi sonlandiracam evet hocaya git kesinlestir. Ama yok her türlü bebeğimi dunyaya getirecem diyorsan boşuna masraf etme ilerleyen haftalarda netlesecektir. İkili testte çok yüksek riskli cikanlarda bile hata payı ne kadar oluyor
Tsk ederim canim amin insallah 15 de ikili testimi yaptiricam bakalim

Kuzum devlette perinatologa mi gitseniz.Umarim tertemiz çıkar testlerin gebeliğini sağlıkla huzurla geçirirsin🌸
Tsk ederim cnm amin insallah simdi 15 de teste gore hakeret edicez bulundugum ilcede perinatoloji bolumu yok Allah gostermesin ins ama oyle bi durum olursa sevk isteyecegim

İnşallah hiç bişey olmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza

Back
X